Пријетње смрћу истражује МУП

Директору Републичког центра за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица Милораду Којићу упућене су пријетње смрћу, о чему је обавијештено Министарство унутрашњих послова (МУП) Републике Српске, саопштено је из Републичког центра.

Република Српска 08.11.2017 | 14:25
Пријетње смрћу истражује МУП
Из Центра наводе да су пријетње упућене јуче и истичу да вјерују да ће МУП Српске истражити случај до краја и идентификовати починиоца.
 
- На крајње вулгаран и примитиван начин, користећи увреде на националној и верској основи, лице које је позвало службени број Центра изрекло је низ непримерених квалификација у вези са активностима којима се Центар бави, стављајући у контекст Којића лично и његову улогу у истраживању догађаја из протеклог рата- додаје се у саопштењу.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

попара

08.11.2017 13:46

Онај који пријети овом мису је гори од њега..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

08.11.2017 20:15

пријети разоцарана љубавница.

Name

Борац рс

08.11.2017 14:25

ТАЈ ДОДИКОВ УВЛАКАЦ ЈЕ ТУ ДА УЗИМА ДОБРУ ПЛАТУ И ПРОМОВИСЕ ДОДИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

08.11.2017 16:01

Свака јавна прича о улози муслимана у протеклом рату и ратним злочинима према друга два народа, квари већ постављену кмееее, кмееее тезу коју је, још док се рат није ни завршио, поставио вјерски вођа ајатолах Алија, а која је гласила: Срби су агресори, ратни злочинци и геноцидни. Муслимани нису чинили ратне злочине јер су водили ''одбрамбени рат'', а у ''одбрани'' је, по ајатолаху Алији, све дозвољено, одсијацати главе заробљеним цивилима и вијницима, силовати дјевојчице и жене, убијати дјецу, палити куће и пљачкати имовину, убијати сопствени народ зарад ратних циљева итд.Према ајатолаху Алији и његовим сљедбеницима, сасвим је исправно да се Србима суди у ''Виктор Бубњу'' за наводне ратне злочине, а у том истом ''Виктор Бубњу'' су мучени и убујани управо Срби. И данас се око ''Виктор Бубња'' налазе затрпана тијела српских логораша. И да зло буде горе, данас у том ''Виктор Бубњу'' суде судије и тужиоци који су у рату судили заточеним Србима, проглашавајући их кривим без кривице. Господин Којић са својим истрагама и доказима ремети кмеее кмеее тезу ајатолаху Алији и његовим сљедбеницима, и ваља му дати до знања да то не смије. Пуна подршка господину Којићу на тешком путу до истине..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

08.11.2017 16:08

колика је цифра у игри и јел неко озбиљно љут сто није у талу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прими се посла..

08.11.2017 21:27

Мало да му се рејтиинг оснажи. И њему и том бескорисном центру. Напримали гомилу којекаквих пемзионера од којих никакве користи. Исти учинак и од нешто млађих незналица. Само улажу протесте пре СА, штанцају саопштења, снимају изјаве, а ништа не рјешавају. И не покушавају рјешавати, јер ако ријеше губе дјелокруг ангажовања, примања и привилегије. Баш као и нека слична удружења.

ОДГОВОРИТЕ