Prijetnje smrću istražuje MUP

Direktoru Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Miloradu Kojiću upućene su prijetnje smrću, o čemu je obaviješteno Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske, saopšteno je iz Republičkog centra.

Republika Srpska 08.11.2017 | 14:25
Prijetnje smrću istražuje MUP
Iz Centra navode da su prijetnje upućene juče i ističu da vjeruju da će MUP Srpske istražiti slučaj do kraja i identifikovati počinioca.
 
- Na krajnje vulgaran i primitivan način, koristeći uvrede na nacionalnoj i verskoj osnovi, lice koje je pozvalo službeni broj Centra izreklo je niz neprimerenih kvalifikacija u vezi sa aktivnostima kojima se Centar bavi, stavljajući u kontekst Kojića lično i njegovu ulogu u istraživanju događaja iz proteklog rata- dodaje se u saopštenju.

(Srna)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

popara

08.11.2017 13:46

Onaj koji prijeti ovom misu je gori od njega..

ODGOVORITE
Name

Misko

08.11.2017 20:15

prijeti razocarana ljubavnica.

Name

Borac rs

08.11.2017 14:25

TAJ DODIKOV UVLAKAC JE TU DA UZIMA DOBRU PLATU I PROMOVISE DODIKA.

ODGOVORITE
Name

Лија

08.11.2017 16:01

Свака јавна прича о улози муслимана у протеклом рату и ратним злочинима према друга два народа, квари већ постављену кмееее, кмееее тезу коју је, још док се рат није ни завршио, поставио вјерски вођа ајатолах Алија, а која је гласила: Срби су агресори, ратни злочинци и геноцидни. Муслимани нису чинили ратне злочине јер су водили ''одбрамбени рат'', а у ''одбрани'' је, по ајатолаху Алији, све дозвољено, одсијацати главе заробљеним цивилима и вијницима, силовати дјевојчице и жене, убијати дјецу, палити куће и пљачкати имовину, убијати сопствени народ зарад ратних циљева итд.Према ајатолаху Алији и његовим сљедбеницима, сасвим је исправно да се Србима суди у ''Виктор Бубњу'' за наводне ратне злочине, а у том истом ''Виктор Бубњу'' су мучени и убујани управо Срби. И данас се око ''Виктор Бубња'' налазе затрпана тијела српских логораша. И да зло буде горе, данас у том ''Виктор Бубњу'' суде судије и тужиоци који су у рату судили заточеним Србима, проглашавајући их кривим без кривице. Господин Којић са својим истрагама и доказима ремети кмеее кмеее тезу ајатолаху Алији и његовим сљедбеницима, и ваља му дати до знања да то не смије. Пуна подршка господину Којићу на тешком путу до истине..

ODGOVORITE
Name

Pitanje

08.11.2017 16:08

kolika je cifra u igri i jel neko ozbiljno ljut sto nije u talu

ODGOVORITE
Name

Primi se posla..

08.11.2017 21:27

Malo da mu se rejtiing osnaži. I njemu i tom beskorisnom centru. Naprimali gomilu kojekakvih pemzionera od kojih nikakve koristi. Isti učinak i od nešto mlađih neznalica. Samo ulažu proteste pre SA, štancaju saopštenja, snimaju izjave, a ništa ne rješavaju. I ne pokušavaju rješavati, jer ako riješe gube djelokrug angažovanja, primanja i privilegije. Baš kao i neka slična udruženja.

ODGOVORITE