Тијело пронађено на шинама

Детективи из британске полиције трагају за особом осумњиченом за убиство, након што је на шинама пронађено беживотно тијело мушкарца.

Босна и Херцеговина 08.11.2017 | 13:32
Тијело пронађено на шинама
Како Аваз сазнаје, жртва је Самир Драгановић из Кључа, из БиХ.

Наиме, иако првобитно смрт није била сумњива, трагови су полицију одвели у другом смјеру. Првобитно су сматрали да се ради о несрећи, али се овај случај сада третира као убиство.

Драма је почела на станици „Нокхолт“, а настављена на прузи око 21.30. Човјек који га је прогонио потом се вратио на станицу. Тијело је лежало на прузи два и по сата, док га није примијетио машиновођа на једној од линија.

- Полиција је обавијештена да човек лежи на прузи пет минута иза поноћи, у понедјељак. Мађиновођа је рекао да се тијело налази на шинама у близини станице - објавила је лондонска полиција.

Почетни увиђај није открио ништа сумњиво, навели су у полицији, али су потом откривени нови детаљи.

- Због тога је покренута истрага о убиству. Инспектори вјерују да је мало након 21.30 жртва бјежала од прогонитеља. Потјера је настављена на шинама. Недуго затим, други мушкарац се вратио на платформу и напустио станицу - објавили су из полиције.

Нагласили су да је породици пружена стручна медицинска помоћ.

- Тек ће обдукција утврдити на који начин је наступила смрт - закључили су полицијски званичници.

Данас је породица поред шина оставила цвијеће и заставу Босне и Херцеговине на којој је писала дирљива порука за несрећно страдалог.

- За мог брата, Самира. Ријечи не могу описати бол коју осјећам. Изгубио сам брата и пријатеља. Ти си права инспирација, фалићеш нам. Волим те, Сим - писало је.

Станица „Нокхолт“ се налази на сеоској локацији тако да није било свједока овог догађаја.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар