То је тикет: Уложила 1£, а зарадила 574.278,41£!

Једна анонимна Британка освојила је велико богатство на кладионици, а занимљиво је да се кладила на основу тога које име екипе јој лепо звучи.

Остали спортови 17.11.2017 | 11:30
То је тикет: Уложила 1£, а зарадила 574.278,41£!
Љубитеља клађења знају колико је важно пратити резултате и форму играча или екипе на које се кладе, али 58-годишјој домаћици такво знање није било потребно.

У друштву супруга и сина који је викендом "тероришу" фудбалом одлучила је из забаве уложи једну фунту и вероватно није ни помишљала како би могла да освоји ббогатство. Син јој је читао парове, а она одабрала 12 тимова које јој лепо звуче и на крају добила чак фунту! 

Да ствар буде занимљива, чекала је последњи пар Борнмут – Њукасл који је играо 0:0 до 92. минута, а онда је Стив Кук погодио за славље гостију, ал ии за радост супруге и мајке која се баши не разуме у фудбал, али је сада богатија за милион фунти. 

Власник кладионице открио је како јој то није први пут да се кладила на основу лепог имена екипе, док њен супруг, сваког викенда, већ 40 година, уплаћује листић за једну фунту. 

"Права женска интуиција, рекао бих. Невероватно је да је све успела да погоди. Драго ми је због ње и њене породице, имаће предиван Божић", рекао је радник кладионице код кога је уплаћен добитни тикет. 

Све се догодило недавно, пре репрезентативне паузе, а добитни тикет срећне домаћице изгледа овако: 

Саутемптон – Барнли 0:1
Свонси – Брајтон 0:1
Астон Вила – Шефилд Венздеј 1:2
Болтон – Норич 2:1
Барнсли – Бирмингем 2:0
Хадерсфилд – ВБА 1:0
Ипсвич – Престон 3:0
Милвол – Бартон 0:1
Нотингем – КПР 4:0
Шефилд Јунајтед – Хал 4:1
Њукасл – Борнмут 0:1

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар