To je tiket: Uložila 1£, a zaradila 574.278,41£!

Jedna anonimna Britanka osvojila je veliko bogatstvo na kladionici, a zanimljivo je da se kladila na osnovu toga koje ime ekipe joj lepo zvuči.

Ostali sportovi 17.11.2017 | 11:30
To je tiket: Uložila 1£, a zaradila 574.278,41£!
Ljubitelja klađenja znaju koliko je važno pratiti rezultate i formu igrača ili ekipe na koje se klade, ali 58-godišjoj domaćici takvo znanje nije bilo potrebno.

U društvu supruga i sina koji je vikendom "terorišu" fudbalom odlučila je iz zabave uloži jednu funtu i verovatno nije ni pomišljala kako bi mogla da osvoji bbogatstvo. Sin joj je čitao parove, a ona odabrala 12 timova koje joj lepo zvuče i na kraju dobila čak funtu! 

Da stvar bude zanimljiva, čekala je poslednji par Bornmut – Njukasl koji je igrao 0:0 do 92. minuta, a onda je Stiv Kuk pogodio za slavlje gostiju, al ii za radost supruge i majke koja se baši ne razume u fudbal, ali je sada bogatija za milion funti. 

Vlasnik kladionice otkrio je kako joj to nije prvi put da se kladila na osnovu lepog imena ekipe, dok njen suprug, svakog vikenda, već 40 godina, uplaćuje listić za jednu funtu. 

"Prava ženska intuicija, rekao bih. Neverovatno je da je sve uspela da pogodi. Drago mi je zbog nje i njene porodice, imaće predivan Božić", rekao je radnik kladionice kod koga je uplaćen dobitni tiket. 

Sve se dogodilo nedavno, pre reprezentativne pauze, a dobitni tiket srećne domaćice izgleda ovako: 

Sautempton – Barnli 0:1
Svonsi – Brajton 0:1
Aston Vila – Šefild Venzdej 1:2
Bolton – Norič 2:1
Barnsli – Birmingem 2:0
Hadersfild – VBA 1:0
Ipsvič – Preston 3:0
Milvol – Barton 0:1
Notingem – KPR 4:0
Šefild Junajted – Hal 4:1
Njukasl – Bornmut 0:1

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar