Изаберите наочаре по вашој мјери

Сигурно је да је од некадашњег избјегавања ношења диоптријских наочара па до данас када оквире ових наочара носе и они који немају потребе за тим прошло доста времена.

Мода и љепота 08.11.2017 | 09:22
Изаберите наочаре по вашој мјери
Наочаре за вид осим своје основне сврхе-помагала за бољи вид, данас имају и своју модну страну.При одабиру оквира треба водити рачуна да он буде у складу с обликом лица што придоноси општем утиску, јер се са наочарима изглед лица мијења.

Људи најчешће памте изглед лица, због тога наочаре за вид које носите, као дио вашег имиџа, имају велики утицај на то како ће вас људи запамтити. Исправан одабир наочара вам може увелико помоћи да оставите жељени утисак- забавне особе младалачког духа или утисак профињености, конзервативности или можда модно освијештене особе.

Понекад је добро имати више различитих оквира наочара за вид, али уколико се одлучите за само један пар онда пражљиво водите рачуна о избору!

Код избора најприје себи морате поставити неколико питања која се тичу ваших животних активности. Чиме се бавите, какав вам је стил, и наравно који вам је облик главе како не бисте донијели погрешну одлуку.

-Ако желите оставити утисак озбиљне, поуздане пословне особе, ваш избор би требали бити конзервативнији оквири , класичних облика и боја.

-Један од начина како исказати своју креативну, трендовску страну је одабиром модерних наочара као што су оне геометријског дизајна са тањим и већим пластичним оквирима. Многи метални оквири такође могу послужити тој сврси.

-Многе трендовске наочаре за вид већег облика су такође опција за модно освијештену особу, као и оквири необичих боја попут плаве, зелене и љубичасте или комбинације боја, те необичних узорака попут цвјетног или животињског узрока. Ласерски урезани фини детаљи се такођер уклапају у тај профил, јер су неуобичајени и врло модерни.

-Било да студирате грађевинарство, умјетност, економију или француску књижевност, ваши студентски дани су доба када градите свој идентитет и развијате свој стил.Без ограничења конзервативног канцеларијског окружења, ви имате потпуну слободу у избору стила, боје и облика ваших наочара. Много произвођача нуди оквире неуобичајних облика и величина, јарких боја и занимљивих детаља. Нови пар наочара је савршен начин како освјежити свој изглед и то без трошења ужасно велике количине новца на нову одјећу.



БН ТВ


Коментари / 0

Оставите коментар