Убицу пријавила супруга

Ивана Гаврановић, супруга Филипова Гаврановића, прва је посумњала да је њен муж убица Николе Остојића! Сумњу је прво саопштила свом оцу, а затим су о томе заједно обавестили полицију.

Србија 08.11.2017 | 07:25
Убицу пријавила супруга
Ово је за „Ало!” изјавила Милена, ташта покојног Николе Остојића, који је брутално убијен у Ресавској 11, у стаклорезачкој радњи свог пријатеља Филипа Гаврановића.

Никола је нестао у петак предвече, а његово тело је четири дана касније пронађено у локалу „Гаврановић”, недалеко од његове пекаре. Остојић је са супругом Вером и сином Срђаном (7) живео као подстанар у улици Генерала Заха на Звездари.

- Филип је монструм! Проклет био, зар тако да га убије? Никола му је увек помагао финансијски и био је уз њега. Никола је био вредан, спавао је свега два-три сата дневно. Био је неискварен, свега се одрицао, не знам да је неко имао толико велико срце као он. Сви су га волели и није имао непријатеље. Његов син Срђан је сад у школи и још не зна да му је отац убијен. Не знамо ни како да му саопштимо, јер му је отац био бог и идол. Требаће нам помоћ психолога када будемо морали да му кажемо. Никола и Вера су имали предиван брак, он је био диван супруг и отац. Били су у браку седам година - прича ташта док плаче и цепа слике на којима је Никола са Филипом.

Она каже да је монструм 20. октобра био код Николиног сина Срђана на рођендану.



- Филип се недавно оженио и са супругом Иваном живи у Борчи. Она је предивна жена, и не зна за кога се удала. Сама је посумњала да је он умешан. У петак је требало да се нађе са њим код „Београђанке“, а њега није било 40 минута. После  је премотавала филм и рекла свом оцу да сумња на Филипа. Пријавили су га полицији и злотвор је ухапшен - каже очајна ташта.

Филип је, наводно, сав крвав после убиства огрнуо јакну, позвао такси и одвезао се негде да се пресвуче, док га је Ивана за то време чекала испред „Београђанке“. 

Са таштом је била и Николина пријатељица, која тврди да је одмах помислила да је Филип умешан! 
- Сви су одмах посумњали на Филипа, јер је вуцибатина! Антипатичан је, само су му паре биле важне. Никола је био кошаркаш и није нам јасно зашто се Никола дружио са њим. Милион пута му је давао новац и питање је да му је Филип икада вратио позајмљиване паре - каже пријатељица.
Никола Остојић је пореклом из Пријепоља, где живе његова мајка и сестра.

Како „Ало!“ сазнаје, Филип се јуче у тужилаштву бранио ћутањем и одређен му је притвор до 30 дана.

Филип тражио Николу!

Ташта убијеног Николе каже да је Филип чак учествовао у потрази за Николом!

- Какав то човек треба да буде кад је у суботу ујутру, када је пријављен Николин нестанак, могао да стане пред нас и да се распитује за њега?! Тражили су га по целом граду, па чак и по мочварама, и Филип је био у потрази - каже шокирана Милена.
- Никола и Вера су живели са сином као подстанари. Он је имао нешто уштеђевине и подигао је кредит, јер је желео да купи стан или да откупи пекару коју је закупио. Желео је да постане власник те пекаре и да нешто створи. У тој пекари је радио 10 година, а затим је преузео посао. Ово је страшно, сви смо у шоку. Поготово што је био добар пријатељ са Филипом и помагао га је. Зар тако да му врати, проклетник! Тукао га је док је у њему било живота - скрхана болом прича ташта Милева.

Били су најбољи другови

У Ресавској улици, где се налазе локали Николе и Филипа, сви су имали речи хвале за обојицу.

- Били су нераздвојни. Ишли су на путовање са друштвом. Никола је био вредан и увек расположен за шалу. Филип је такође био вредан, али тих. На славља смо звали обојицу, јер их нисмо раздвајали, ето колико су били добри другови - испричао је човек који је радио у близини њихових локала.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар