Ubicu prijavila supruga

Ivana Gavranović, supruga Filipova Gavranovića, prva je posumnjala da je njen muž ubica Nikole Ostojića! Sumnju je prvo saopštila svom ocu, a zatim su o tome zajedno obavestili policiju.

Srbija 08.11.2017 | 07:25
Ubicu prijavila supruga
Ovo je za „Alo!” izjavila Milena, tašta pokojnog Nikole Ostojića, koji je brutalno ubijen u Resavskoj 11, u staklorezačkoj radnji svog prijatelja Filipa Gavranovića.

Nikola je nestao u petak predveče, a njegovo telo je četiri dana kasnije pronađeno u lokalu „Gavranović”, nedaleko od njegove pekare. Ostojić je sa suprugom Verom i sinom Srđanom (7) živeo kao podstanar u ulici Generala Zaha na Zvezdari.

- Filip je monstrum! Proklet bio, zar tako da ga ubije? Nikola mu je uvek pomagao finansijski i bio je uz njega. Nikola je bio vredan, spavao je svega dva-tri sata dnevno. Bio je neiskvaren, svega se odricao, ne znam da je neko imao toliko veliko srce kao on. Svi su ga voleli i nije imao neprijatelje. Njegov sin Srđan je sad u školi i još ne zna da mu je otac ubijen. Ne znamo ni kako da mu saopštimo, jer mu je otac bio bog i idol. Trebaće nam pomoć psihologa kada budemo morali da mu kažemo. Nikola i Vera su imali predivan brak, on je bio divan suprug i otac. Bili su u braku sedam godina - priča tašta dok plače i cepa slike na kojima je Nikola sa Filipom.

Ona kaže da je monstrum 20. oktobra bio kod Nikolinog sina Srđana na rođendanu.



- Filip se nedavno oženio i sa suprugom Ivanom živi u Borči. Ona je predivna žena, i ne zna za koga se udala. Sama je posumnjala da je on umešan. U petak je trebalo da se nađe sa njim kod „Beograđanke“, a njega nije bilo 40 minuta. Posle  je premotavala film i rekla svom ocu da sumnja na Filipa. Prijavili su ga policiji i zlotvor je uhapšen - kaže očajna tašta.

Filip je, navodno, sav krvav posle ubistva ogrnuo jaknu, pozvao taksi i odvezao se negde da se presvuče, dok ga je Ivana za to vreme čekala ispred „Beograđanke“. 

Sa taštom je bila i Nikolina prijateljica, koja tvrdi da je odmah pomislila da je Filip umešan! 
- Svi su odmah posumnjali na Filipa, jer je vucibatina! Antipatičan je, samo su mu pare bile važne. Nikola je bio košarkaš i nije nam jasno zašto se Nikola družio sa njim. Milion puta mu je davao novac i pitanje je da mu je Filip ikada vratio pozajmljivane pare - kaže prijateljica.
Nikola Ostojić je poreklom iz Prijepolja, gde žive njegova majka i sestra.

Kako „Alo!“ saznaje, Filip se juče u tužilaštvu branio ćutanjem i određen mu je pritvor do 30 dana.

Filip tražio Nikolu!

Tašta ubijenog Nikole kaže da je Filip čak učestvovao u potrazi za Nikolom!

- Kakav to čovek treba da bude kad je u subotu ujutru, kada je prijavljen Nikolin nestanak, mogao da stane pred nas i da se raspituje za njega?! Tražili su ga po celom gradu, pa čak i po močvarama, i Filip je bio u potrazi - kaže šokirana Milena.
- Nikola i Vera su živeli sa sinom kao podstanari. On je imao nešto ušteđevine i podigao je kredit, jer je želeo da kupi stan ili da otkupi pekaru koju je zakupio. Želeo je da postane vlasnik te pekare i da nešto stvori. U toj pekari je radio 10 godina, a zatim je preuzeo posao. Ovo je strašno, svi smo u šoku. Pogotovo što je bio dobar prijatelj sa Filipom i pomagao ga je. Zar tako da mu vrati, prokletnik! Tukao ga je dok je u njemu bilo života - skrhana bolom priča tašta Mileva.

Bili su najbolji drugovi

U Resavskoj ulici, gde se nalaze lokali Nikole i Filipa, svi su imali reči hvale za obojicu.

- Bili su nerazdvojni. Išli su na putovanje sa društvom. Nikola je bio vredan i uvek raspoložen za šalu. Filip je takođe bio vredan, ali tih. Na slavlja smo zvali obojicu, jer ih nismo razdvajali, eto koliko su bili dobri drugovi - ispričao je čovek koji je radio u blizini njihovih lokala.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar