Мук у тужилаштву након свједочења

Милан Градић посвједочио је да је 2. априла на насипу видио Зорана и Јелену, али не и Јану, што је у директној супротности са Марјановићевом изјавом да се ни за тренутак није одвајао од дјетета.

Србија 07.11.2017 | 22:51
Мук у тужилаштву након свједочења
Свједок Милан Градић, који је јуче саслушан у наставку истраге о убиству Јелене Марјановић, својим исказом директно је срушио одбрану коју је осумњичени Зоран Марјановић јуче изнио.

Како Курир незванично сазнаје, Градић је изјавио да је 2. априла 2016, када је Јелена убијена, с њом на насипу видио само њеног супруга, али не и њихову ћеркицу Јану, што је у супротности са Марјановићевим исказом.



Нису се одвајали

Подсјетимо, Зоран Марјановић је на саслушању у Вишем тужилаштву средином септембра изјавио да се по доласку на насип ниједног тренутка није одвајао од Јане кад је Јелена отишла да трчи.

''Дете и ја се нисмо раздвајали. Напомињем, ниједног тренутка се Јана и ја нисмо одвојили нити сишли с насипа. Дете о томе може да посведочи, она сада има шест година и памти све'', рекао је осумњичени за убиство супруге.



Међутим, свједок Градић, који је тог дана возио бицикл на насипу, изнио је другачију верзију.

Није био код рампе

''Сећам се да сам возио бицикл тог дана. Док сам пролазио насипом, угледао сам мушкарца и жену, за које сам после сазнао да су Зоран и Јелена. Она је била испред, а он иза. Не сећам се тачно где је то било на насипу, али није било код рампе'', рекао је, како се незванично сазнаје, у својој изјави Градић.

Његов исказ се подудара са изјавом коју је прошле недјеље дала Радосава Марковић, жена која је на дан злочина чувала козе на насипу. Она је такође својим исказом довела у сумњу Марјановићеву одбрану, јер је испричала да је на насипу тог дана с дјевојчицом био човек старијих година, с косом везаном у реп, што је по свему судећи био Јеленин свекар Владимир.



Владимир на насипу

На основу исказа ова два свједока може се закључити да су 2. априла Јелена, Зоран и Јана заиста дошли на насип, али да је, након што је Јелена отишла да трчи, Зоран кренуо за њом, а с Јаном остао Владимир, који се у међувремену појавио. На основу тога се сумња да је Зоран искористио тренутак када је с Јеленом остао сам и када никога није било у близини и ударцима пајсером или чекићем је убио и оставио леш у каналу.



Још тројица саслушана

У Вишем јавном тужилаштву јуче је саслушан Драган Првуловић, мјештанин Црвенке. Он је, како Курир незванично сазнаје, изјавио да је на насипу видио брачни пар Марјановић са ћерком, недалеко од рампе од које је пјевачица кренула да џогира.

Поред овог свједока саслушана су и двојица полицајаца, Александар Кнежевић и Милан Вуксановић. Један од њих је учествовао у потрази исте вечери када је нестанак пјевачице пријављен, али он, према незваничним информацијама, није изнио битне детаље везане за догађај.

Извор: Курир

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Нн

07.11.2017 22:41

Зао ми дијета највисе сто пролази кроз ово све у овим годинама кад су јој тата и мама најпотебнији. Како је цурица паметна и разумна не знам циме је ово заслузила. Најбоље би било да се ниста није десило, ал ста сад како даље поготов дијете,то све изгледа ко неки сан за неповјеровати да се тако несто мозе десити. Недај Бозе никоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радан Тесиц

08.11.2017 04:58

Одма га осудите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микииии

08.11.2017 10:40

Сваста сам видијо цуо али ово је стварно да ти се зивот згади све знају сваки дан овај онај и на крају ниста послије толико времена ни убица се несјеца гдје и са цим је убијо а полиција и тужилаштво могу нагањати ста гдје како и на крају це да га пусте исто оне гардисте на крају сами се поубијали вјероватно је и Јелена сама себе убила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

08.11.2017 12:17

ОВА РАДОСАВА ЈЕ ПРАВА КОЗА. КОЈЕ СВЕ БУДАЛЕ НЕ ЋЕ ДАТИ ИСКАЗ. ПОЗДРАВ ФИЛИ ФИЛОТИ КОЈЕГ САМ ЦИЈЕНИЛА. АЛИ ВИДИМ ДА ОН ИСТО КАО МАРИЋ ВИДИ ДА ШТО СИ ГОД БЛЕНТАВИЈИ ДА ВИШЕ ПРИВЛАЧИШ ПАЖЊУ. НАЈ ВИШЕ ИХ ЦЈЕНЕ НАШЕ БУДАЛЕ СА ОВИХ ПРОСТОРА КОЈИ СЕ ЈАВЉАЈУ ДА БУДУ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ. БОЖЕ ШТА СМО ДОЧЕКАЛИ. ГОСПОДЕ ИЗ БЕОГРАДА И СРБИЈЕ НЕ МА ПОМРЛИ И ПОБЈЕГЛИ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА КАДА СУ ВИДЈЕЛИ ЕГЗОДУС КОЈИ СА КОЊСКИХ КОЛА САДА ПАЛИ И ЖАРИ ПО СРБИЈИ И НА ТЕЛЕВИЗИЈИ. СВИ КОЈИ СУ ОТИШЛИ НА ЗАПАД ТРБУХОМ ЗА КРУХОМ ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ.НЕ КА ИМ ЈЕ СА СРЕЋОМ ДА НЕ ГЛЕДАЈУ ОВО ЗЛО.

ОДГОВОРИТЕ