Muk u tužilaštvu nakon svjedočenja

Milan Gradić posvjedočio je da je 2. aprila na nasipu vidio Zorana i Jelenu, ali ne i Janu, što je u direktnoj suprotnosti sa Marjanovićevom izjavom da se ni za trenutak nije odvajao od djeteta.

Srbija 07.11.2017 | 22:51
Muk u tužilaštvu nakon svjedočenja
Svjedok Milan Gradić, koji je juče saslušan u nastavku istrage o ubistvu Jelene Marjanović, svojim iskazom direktno je srušio odbranu koju je osumnjičeni Zoran Marjanović juče iznio.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Gradić je izjavio da je 2. aprila 2016, kada je Jelena ubijena, s njom na nasipu vidio samo njenog supruga, ali ne i njihovu ćerkicu Janu, što je u suprotnosti sa Marjanovićevim iskazom.



Nisu se odvajali

Podsjetimo, Zoran Marjanović je na saslušanju u Višem tužilaštvu sredinom septembra izjavio da se po dolasku na nasip nijednog trenutka nije odvajao od Jane kad je Jelena otišla da trči.

''Dete i ja se nismo razdvajali. Napominjem, nijednog trenutka se Jana i ja nismo odvojili niti sišli s nasipa. Dete o tome može da posvedoči, ona sada ima šest godina i pamti sve'', rekao je osumnjičeni za ubistvo supruge.



Međutim, svjedok Gradić, koji je tog dana vozio bicikl na nasipu, iznio je drugačiju verziju.

Nije bio kod rampe

''Sećam se da sam vozio bicikl tog dana. Dok sam prolazio nasipom, ugledao sam muškarca i ženu, za koje sam posle saznao da su Zoran i Jelena. Ona je bila ispred, a on iza. Ne sećam se tačno gde je to bilo na nasipu, ali nije bilo kod rampe'', rekao je, kako se nezvanično saznaje, u svojoj izjavi Gradić.

Njegov iskaz se podudara sa izjavom koju je prošle nedjelje dala Radosava Marković, žena koja je na dan zločina čuvala koze na nasipu. Ona je takođe svojim iskazom dovela u sumnju Marjanovićevu odbranu, jer je ispričala da je na nasipu tog dana s djevojčicom bio čovek starijih godina, s kosom vezanom u rep, što je po svemu sudeći bio Jelenin svekar Vladimir.



Vladimir na nasipu

Na osnovu iskaza ova dva svjedoka može se zaključiti da su 2. aprila Jelena, Zoran i Jana zaista došli na nasip, ali da je, nakon što je Jelena otišla da trči, Zoran krenuo za njom, a s Janom ostao Vladimir, koji se u međuvremenu pojavio. Na osnovu toga se sumnja da je Zoran iskoristio trenutak kada je s Jelenom ostao sam i kada nikoga nije bilo u blizini i udarcima pajserom ili čekićem je ubio i ostavio leš u kanalu.



Još trojica saslušana

U Višem javnom tužilaštvu juče je saslušan Dragan Prvulović, mještanin Crvenke. On je, kako Kurir nezvanično saznaje, izjavio da je na nasipu vidio bračni par Marjanović sa ćerkom, nedaleko od rampe od koje je pjevačica krenula da džogira.

Pored ovog svjedoka saslušana su i dvojica policajaca, Aleksandar Knežević i Milan Vuksanović. Jedan od njih je učestvovao u potrazi iste večeri kada je nestanak pjevačice prijavljen, ali on, prema nezvaničnim informacijama, nije iznio bitne detalje vezane za događaj.

Izvor: Kurir

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nn

07.11.2017 22:41

Zao mi dijeta najvise sto prolazi kroz ovo sve u ovim godinama kad su joj tata i mama najpotebniji. Kako je curica pametna i razumna ne znam cime je ovo zasluzila. Najbolje bi bilo da se nista nije desilo, al sta sad kako dalje pogotov dijete,to sve izgleda ko neki san za nepovjerovati da se tako nesto moze desiti. Nedaj Boze nikome.

ODGOVORITE
Name

Radan Tesic

08.11.2017 04:58

Odma ga osudite.

ODGOVORITE
Name

Mikiiii

08.11.2017 10:40

Svasta sam vidijo cuo ali ovo je stvarno da ti se zivot zgadi sve znaju svaki dan ovaj onaj i na kraju nista poslije toliko vremena ni ubica se nesjeca gdje i sa cim je ubijo a policija i tužilaštvo mogu naganjati sta gdje kako i na kraju ce da ga puste isto one gardiste na kraju sami se poubijali vjerovatno je i Jelena sama sebe ubila.

ODGOVORITE
Name

BOBA

08.11.2017 12:17

OVA RADOSAVA JE PRAVA KOZA. KOJE SVE BUDALE NE ĆE DATI ISKAZ. POZDRAV FILI FILOTI KOJEG SAM CIJENILA. ALI VIDIM DA ON ISTO KAO MARIĆ VIDI DA ŠTO SI GOD BLENTAVIJI DA VIŠE PRIVLAČIŠ PAŽNJU. NAJ VIŠE IH CJENE NAŠE BUDALE SA OVIH PROSTORA KOJI SE JAVLJAJU DA BUDU U CENTRU PAŽNJE. BOŽE ŠTA SMO DOČEKALI. GOSPODE IZ BEOGRADA I SRBIJE NE MA POMRLI I POBJEGLI GLAVOM BEZ OBZIRA KADA SU VIDJELI EGZODUS KOJI SA KONJSKIH KOLA SADA PALI I ŽARI PO SRBIJI I NA TELEVIZIJI. SVI KOJI SU OTIŠLI NA ZAPAD TRBUHOM ZA KRUHOM VELIKI POZDRAV.NE KA IM JE SA SREĆOM DA NE GLEDAJU OVO ZLO.

ODGOVORITE