Митрогол опет у Андерлехту? Неизводљиво!

Појавио се јачи купац…! Навијачи Њукасла у масовној акцији преклињу Бенитеза да то не ради…

Фудбал 09.11.2017 | 14:00
Митрогол опет у Андерлехту? Неизводљиво!
Њукасл је дао само 10 глова на 11 премијерлигашких дуела, ниједан на последња два у којима је поражен, али Рафа Бенитез и не помишља да пружи шансу Александру Митровићу. Српски нападач је на граници између трибина и мести на клупи за резервне играче. Предност имају Бенитезови земљаци Хоселу и Ајозе Перез, док статус трећег шпица и прве замене има најбољи стрелац из претходне сезоне - Двајт Гејл.

Све наводи ка томе да ће се Њукасл и Митровић растати у јануару. Бенитез својим поступцима даје до знања Србину да му није потребан, а острвски медији већ дуже време спекулишу именима нападача који би могли да појачају Свраке у зимском прелазном року.

Митровићева ситуација није остала незапажена ни у његовом бившем клубу Андерлехту. Славни белгијски клуб је показао жељу да врати Митровића у Брисел, распитао се и брзо одустао. Белгијски медији наводе да је жеља Анделрета кратко трајала јер Њукасл не пристаје на позајмицу и јер се много озбиљнији кандидат укључио у причу. Истиче се да је Андерлехт изашао из приче и охладио интересовање када је сазнао да је Фенербахче спреман да плати више.

Истанбулски клуб је наводно већ послао понуду Њукаслу, али је она одбијена. Не наводи се висина понуде, али се открива да у Њукаслу очекују да извуку добар део од уложених 18.000.000 евра у куповину Митровића из Андерлехта. Очигледно да Фенер није понудио довољно, али то не значи да је крај. Била је то прва понуда и ускоро се очекује друга која би могла да смекша клуб са севера Енглеске.

У међувремену, навијачи Њукасла на друштвеним мрежама апелују на Бенитеза да не продаје Митровића и да му пружи шансу јер остали нападачи нису ништа бољи. Ајозе Перез је дао један гол на 11 мечева у Премијер лиги, велико појачање Хоселу два гола на 10, аГејл није постигао ниједан гол на девет утакмица. С правом се присталице Сврака питају зашто Бенитез игнорише Србина.

На твит капитена Џамала Ласела о свом опораку од повреде и скоријем повратку на терен, навијачи су одговорили лавином порука у вези Митровића. Ово су само неке које су упућене капитену на Твитеру:

“Можеш ли да кажеш Рафи да престане да игра досадан фудбал, да стартује са Митровићем против Манчестер Јунајтеда и да прода Марфија?”

“Попричај са Рафом јер наш најбољи нападач седи на клупи”.

“Можеш ли, молим те, рећи Бенитезу да врати Митровића у стартере? Не тражим превише”.

“Ти си капитен и имаш утицај, реци проклетом Бенитезу да врати Митровића”.

“Нокаутирај Хоселуа да заигра Митровић”

“Молим те, нагази Хоселуа на тренингу и избаци га из тима неколико недеља”. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар