Mitrogol opet u Anderlehtu? Neizvodljivo!

Pojavio se jači kupac…! Navijači Njukasla u masovnoj akciji preklinju Beniteza da to ne radi…

Fudbal 09.11.2017 | 14:00
Mitrogol opet u Anderlehtu? Neizvodljivo!
Njukasl je dao samo 10 glova na 11 premijerligaških duela, nijedan na poslednja dva u kojima je poražen, ali Rafa Benitez i ne pomišlja da pruži šansu Aleksandru Mitroviću. Srpski napadač je na granici između tribina i mesti na klupi za rezervne igrače. Prednost imaju Benitezovi zemljaci Hoselu i Ajoze Perez, dok status trećeg špica i prve zamene ima najbolji strelac iz prethodne sezone - Dvajt Gejl.

Sve navodi ka tome da će se Njukasl i Mitrović rastati u januaru. Benitez svojim postupcima daje do znanja Srbinu da mu nije potreban, a ostrvski mediji već duže vreme spekulišu imenima napadača koji bi mogli da pojačaju Svrake u zimskom prelaznom roku.

Mitrovićeva situacija nije ostala nezapažena ni u njegovom bivšem klubu Anderlehtu. Slavni belgijski klub je pokazao želju da vrati Mitrovića u Brisel, raspitao se i brzo odustao. Belgijski mediji navode da je želja Andelreta kratko trajala jer Njukasl ne pristaje na pozajmicu i jer se mnogo ozbiljniji kandidat uključio u priču. Ističe se da je Anderleht izašao iz priče i ohladio interesovanje kada je saznao da je Fenerbahče spreman da plati više.

Istanbulski klub je navodno već poslao ponudu Njukaslu, ali je ona odbijena. Ne navodi se visina ponude, ali se otkriva da u Njukaslu očekuju da izvuku dobar deo od uloženih 18.000.000 evra u kupovinu Mitrovića iz Anderlehta. Očigledno da Fener nije ponudio dovoljno, ali to ne znači da je kraj. Bila je to prva ponuda i uskoro se očekuje druga koja bi mogla da smekša klub sa severa Engleske.

U međuvremenu, navijači Njukasla na društvenim mrežama apeluju na Beniteza da ne prodaje Mitrovića i da mu pruži šansu jer ostali napadači nisu ništa bolji. Ajoze Perez je dao jedan gol na 11 mečeva u Premijer ligi, veliko pojačanje Hoselu dva gola na 10, aGejl nije postigao nijedan gol na devet utakmica. S pravom se pristalice Svraka pitaju zašto Benitez ignoriše Srbina.

Na tvit kapitena Džamala Lasela o svom oporaku od povrede i skorijem povratku na teren, navijači su odgovorili lavinom poruka u vezi Mitrovića. Ovo su samo neke koje su upućene kapitenu na Tviteru:

“Možeš li da kažeš Rafi da prestane da igra dosadan fudbal, da startuje sa Mitrovićem protiv Mančester Junajteda i da proda Marfija?”

“Popričaj sa Rafom jer naš najbolji napadač sedi na klupi”.

“Možeš li, molim te, reći Benitezu da vrati Mitrovića u startere? Ne tražim previše”.

“Ti si kapiten i imaš uticaj, reci prokletom Benitezu da vrati Mitrovića”.

“Nokautiraj Hoselua da zaigra Mitrović”

“Molim te, nagazi Hoselua na treningu i izbaci ga iz tima nekoliko nedelja”. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar