Кајтаз: Муслин би био добар кандидат за селектора БиХ!

Члан Комисије Фудбалског савеза Босне и Херцеговине која предлаже селектора Сеад Кајтаз признао за МОНДО да не би имао ништа против да кандидат за упражњену клупу "змајева" буде и Славољуб Муслин.

Фудбал 07.11.2017 | 18:45
Кајтаз: Муслин би био добар кандидат за селектора БиХ!
Вијест да је доскорашњи кормилар Србије Славољуб Муслин кандидат за насљедника Мехмеда Баждаревића муњевито се проширила у домаћој јавности.

Бивши селектор "орлова" је потврдио да би разговарао са челницима ФС БиХ, али и додао да га нико није звао, па смо тим трагом контактирали једног од чланова Комисије ФС БиХ, која предлаже селектора.

РИјеч је о некадашњем десном крилу мостарског ВележаСеаду Кајтазу, који је за МОНДО признао да није упознат о Муслиновој могућој кандидатури за селектора "змајева".

Али...

"Ја јесам члан Комисије која предлаже селектора, али не знам ништа о томе у овом тренутку. То не значи да неко од колега није предложио Муслина, који би био добар кандидат. Добар је тренер са респектабилном каријером, а самим тим што је одвео Србију на Свјетско првенство довољно говори о његовим квалитетима. Видјећемо у наредном периоду, сједница је заказана за 16. новембар. У ужем кругу су засад Мехо Кодро и Амар Осим, био је и Роберт Просинечки. Евентуална кандидатура Муслина сигурно не би нашкодила", изјавио је Кајтаз за наш портал.

Подсјетимо, Муслин је са српском селекцијом изборио директан пласман на Мундијал у Русији, али је отпуштен због "лоше игре" у мечевима са Аустријом и Грузијом, те због непозивања Сергеја Милинковић-Савића у национални тим.

Комисију ФС БиХ која предлаже селектора чине Ивица Осим, Душко Бајевић, Сеад Кајтаз и Звјездан Мисимовић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нако

07.11.2017 19:01

Засто не, Муслин је добар струцњак

ОДГОВОРИТЕ