Муслин: Ако ме позову, разговараћу са ФС БиХ!

Доскорашњи селектор Србије Славољуб Муслин потврдио да је спреман да разговара са Фудбалским савезом Босне и Херцеговине око преузимања "змајева", али и негирао да је добио позив.

Фудбал 07.11.2017 | 16:15
Муслин: Ако ме позову, разговараћу са ФС БиХ!
Након што се синоћ појавила информација да је Муслин постао противкандидат Амару Осиму за упражњену функцију селектора БиХ, сарајевски медији су пренијели и изјаву некадашњег тренера Црвене звезде, московске Локомотиве, Стандарда из Лијежа, софијског Левског, те француског Бордоа и Ленса.

"За сада ме нико званично није контактирао. Уколико добијем позив, обавићу разговор. Не могу вам рећи да ли сам спреман преузети репрезентацију БиХ, када не знам шта ми се нуди, не финансијски, већ какви су планови", рекао је за"Спортске.ба" доскорашњи кормилар "орлова", а пренијели електронски медији.

Подсјетимо, Муслин је са српском селекцијом изборио директан пласман на Мундијал у Русији, али се разишао са ФС Србије због "лоше игре" у мечевима са Аустријом и Грузијом, те због непозивања Сергеја Милинковић-Савића у национални тим.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар