Muslin: Ako me pozovu, razgovaraću sa FS BiH!

Doskorašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin potvrdio da je spreman da razgovara sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine oko preuzimanja "zmajeva", ali i negirao da je dobio poziv.

Fudbal 07.11.2017 | 16:15
Muslin: Ako me pozovu, razgovaraću sa FS BiH!
Nakon što se sinoć pojavila informacija da je Muslin postao protivkandidat Amaru Osimu za upražnjenu funkciju selektora BiH, sarajevski mediji su prenijeli i izjavu nekadašnjeg trenera Crvene zvezde, moskovske Lokomotive, Standarda iz Liježa, sofijskog Levskog, te francuskog Bordoa i Lensa.

"Za sada me niko zvanično nije kontaktirao. Ukoliko dobijem poziv, obaviću razgovor. Ne mogu vam reći da li sam spreman preuzeti reprezentaciju BiH, kada ne znam šta mi se nudi, ne finansijski, već kakvi su planovi", rekao je za"Sportske.ba" doskorašnji kormilar "orlova", a prenijeli elektronski mediji.

Podsjetimo, Muslin je sa srpskom selekcijom izborio direktan plasman na Mundijal u Rusiji, ali se razišao sa FS Srbije zbog "loše igre" u mečevima sa Austrijom i Gruzijom, te zbog nepozivanja Sergeja Milinković-Savića u nacionalni tim.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar