Успјешан камп на Златибору

Камп на Златибору је ове туристичке сезоне изузетно успешно пословао и забележио је готово 50 одсто више индивидуаланих посетилаца, у односу на претходну годину.

Србија 07.11.2017 | 14:54
Успјешан камп на Златибору
Златибор, као једна од водећих туристичких дестинација у Србији од прије три године је богатија за још један туристички садржај, а то је камп, који се налази у близини хотела „Зеленкада“, недалеко од туристичког центра.

Категорисан је са три звјездице.

Камп на Златибору је опремљен тако да може задовољити и најзахтевније кампере, како из земље, тако и из иностранства.



Због одличног положаја, близина магистралног пута Београд- црногорско приморје и због садржаја којима располаже камп сваке године привлачи све већи број посјетилаца.

Овогодишњу туристичку сезону, која је трајала од априла до краја октобра камп је завршио изузетно успјешно.



У кампу је боравило скоро 50 одсто више индивидуалних кампера у односу на 2016. годину.

Највише их је било из Холандије и Словеније, а затим слиједе гости из Чешке, Пољске, Немачке и Аустрије.

Било је пет организованих група из иностранства, које су најавиле ове туристичке сезоне. На кампу је организовано и неколико манифестација, попут „Бубијаде“, „Чикер маратона“ што је такође допринијело повећању броја гостију.

Да подсјетимо, камп се простире на 1,5 хектар и има 60 камп јединица, опремњен је свим неопходним условима за угодан боравак, прикључцима за струју и воду, заједничком просторијом, кухињом и трпезаријом, летњиковцем са роштиљом, добром wифи интерент конекцијом.

Захваљујући промотивним активностима које Туристичка организација „Златибор“ спроводи у земљи и иностранству очекује се константан раст броја посетилаца из године у годину.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар