Uspješan kamp na Zlatiboru

Кamp na Zlatiboru je ove turističke sezone izuzetno uspešno poslovao i zabeležio je gotovo 50 odsto više individualanih posetilaca, u odnosu na prethodnu godinu.

Srbija 07.11.2017 | 14:54
Uspješan kamp na Zlatiboru
Zlatibor, kao jedna od vodećih turističkih destinacija u Srbiji od prije tri godine je bogatija za još jedan turistički sadržaj, a to je kamp, koji se nalazi u blizini hotela „Zelenkada“, nedaleko od turističkog centra.

Kategorisan je sa tri zvjezdice.

Кamp na Zlatiboru je opremljen tako da može zadovoljiti i najzahtevnije kampere, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva.



Zbog odličnog položaja, blizina magistralnog puta Beograd- crnogorsko primorje i zbog sadržaja kojima raspolaže kamp svake godine privlači sve veći broj posjetilaca.

Ovogodišnju turističku sezonu, koja je trajala od aprila do kraja oktobra kamp je završio izuzetno uspješno.



U kampu je boravilo skoro 50 odsto više individualnih kampera u odnosu na 2016. godinu.

Najviše ih je bilo iz Holandije i Slovenije, a zatim slijede gosti iz Češke, Poljske, Nemačke i Austrije.

Bilo je pet organizovanih grupa iz inostranstva, koje su najavile ove turističke sezone. Na kampu je organizovano i nekoliko manifestacija, poput „Bubijade“, „Čiker maratona“ što je takođe doprinijelo povećanju broja gostiju.

Da podsjetimo, kamp se prostire na 1,5 hektar i ima 60 kamp jedinica, opremnjen je svim neophodnim uslovima za ugodan boravak, priključcima za struju i vodu, zajedničkom prostorijom, kuhinjom i trpezarijom, letnjikovcem sa roštiljom, dobrom wifi interent konekcijom.

Zahvaljujući promotivnim aktivnostima koje Turistička organizacija „Zlatibor“ sprovodi u zemlji i inostranstvu očekuje se konstantan rast broja posetilaca iz godine u godinu.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar