Три мигранта нађена у тоалету

Службеници Јединице граничне полиције /ЈГП/ БиХ на граничном прелазу Изачић спријечили су три страна држављанина у илегалном преласку границе из БиХ у Хрватску.

Босна и Херцеговина 07.11.2017 | 13:54
Три мигранта нађена у тоалету
Страни држављани пронађени су јуче у напуштеном тоалету на подручју Бихаћа, нису посједовали идентификациона документа, а у разговору са службеницима јединице изјавили су да долазе из Либије.

Илегални мигранти предати су припадницима Службе за послове са странцима на даље поступање, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Од почетка године до данас службеници ЈГП Изачић открили су 41 илегалног мигранта - 18 држављана Турске, седам Авганистана, четири Ирана, три Либије, два Шри Ланке, једног Пакистана, шест лица с подручја Косова и пет држављана Чешке.

На Међународном греничном прелазу Попови службеници ЈГП-а Бијељина открили су фалсификовани извод лиценце за обављање међународног друмског превоза робе, који је приликом граничне контроле на увид дало лице чији су иницијали Д.О. /34/ држављанин БиХ.

Лице Д.О. је контролисано у теретном моторном возилу марке "ман" при изласку из БиХ.

Према наредби тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, лиценца је привремено одузета, а даљи рад на овом случају је у току.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зуx

07.11.2017 16:31

Е цуј спријецили хахахах...просли цијелу дрзаву и ухватили их на излазу и сад це бити на терету бх пореских обвезника...

ОДГОВОРИТЕ