Tri migranta nađena u toaletu

Službenici Jedinice granične policije /JGP/ BiH na graničnom prelazu Izačić spriječili su tri strana državljanina u ilegalnom prelasku granice iz BiH u Hrvatsku.

Bosna i Hercegovina 07.11.2017 | 13:54
Tri migranta nađena u toaletu
Strani državljani pronađeni su juče u napuštenom toaletu na području Bihaća, nisu posjedovali identifikaciona dokumenta, a u razgovoru sa službenicima jedinice izjavili su da dolaze iz Libije.

Ilegalni migranti predati su pripadnicima Službe za poslove sa strancima na dalje postupanje, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Od početka godine do danas službenici JGP Izačić otkrili su 41 ilegalnog migranta - 18 državljana Turske, sedam Avganistana, četiri Irana, tri Libije, dva Šri Lanke, jednog Pakistana, šest lica s područja Kosova i pet državljana Češke.

Na Međunarodnom greničnom prelazu Popovi službenici JGP-a Bijeljina otkrili su falsifikovani izvod licence za obavljanje međunarodnog drumskog prevoza robe, koji je prilikom granične kontrole na uvid dalo lice čiji su inicijali D.O. /34/ državljanin BiH.

Lice D.O. je kontrolisano u teretnom motornom vozilu marke "man" pri izlasku iz BiH.

Prema naredbi tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, licenca je privremeno oduzeta, a dalji rad na ovom slučaju je u toku.

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zux

07.11.2017 16:31

E cuj sprijecili hahahah...prosli cijelu drzavu i uhvatili ih na izlazu i sad ce biti na teretu bh poreskih obveznika...

ODGOVORITE