Јана први пут код оца у затвору

Зоранов отац и брат су одмах после добијања дозволе малу Јану први пут одвели да посети Зорана у затвору.

Забава 07.11.2017 | 07:59
Јана први пут код оца у затвору
У зграду Вишег суда у Београду јуче су изненада дошли Владимир, Милош и Јана Марјановић и тражили дозволу да посете Зорана Марјановића док је тужилац саслушавао сведоке о убиству Јелене Марјановић.

Зоранов отац и брат су одмах после добијања дозволе малу Јану први пут одвели да посети Зорана у Централном затвору у Београду.

Око 10 сати, када је почело саслушање сведока у случају убиства певачице Јелене, у Виши суд су пешке стигли Владимир и Милош држећи малу Јану за руке.

- Владимир их је довезао, али је био паркиран мало даље, па су пешке дошли до суда, што је многе који се нашли пред зградом изненадило. Дошли су у Виши суд по дозволу да посете Зорана Марјановића. Задржали су се око један сат, а затим су изашли из суда и упутули се у затвор - потврдио нам је извор близак суду.

Они су око 11 сати стигли у Централни затвор и тамо су се такође задржали један сат.

- Милош и мала Јана су ушли код Зорана, док их је Владимир чекао напољу. Зоран се поприлично ужелео мале Јане, као и девојчица оца. Стално је запиткивала када ће видети оца, јер јој није јасно зашто је толико дуго раздвојена од њега. Био је то дирљив сусрет, јер Зоран дуго није видео ћеркицу, за коју је веома везан - каже наш извор који је желео да остане анониман.

У Вишем јавном тужилаштву јуче су као сведоци саслушан Милан Градић, Александар Кнежевић, Милан Вукшин и Драган Првуловић.

- Двојица сведока су полицајци. Драган Првуловић прошле седмице није сведочио јер није добио позив. Није познато о чему је тужилац испитивао сведоке и да ли они имају непосредна сазнања о догађајима на насипу када је Јелена нестала или су били у кући Марјановића када је обављен претрес - испричао је наш добро обавештени извор.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар