Jana prvi put kod oca u zatvoru

Zoranov otac i brat su odmah posle dobijanja dozvole malu Janu prvi put odveli da poseti Zorana u zatvoru.

Zabava 07.11.2017 | 07:59
Jana prvi put kod oca u zatvoru
U zgradu Višeg suda u Beogradu juče su iznenada došli Vladimir, Miloš i Jana Marjanović i tražili dozvolu da posete Zorana Marjanovića dok je tužilac saslušavao svedoke o ubistvu Jelene Marjanović.

Zoranov otac i brat su odmah posle dobijanja dozvole malu Janu prvi put odveli da poseti Zorana u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Oko 10 sati, kada je počelo saslušanje svedoka u slučaju ubistva pevačice Jelene, u Viši sud su peške stigli Vladimir i Miloš držeći malu Janu za ruke.

- Vladimir ih je dovezao, ali je bio parkiran malo dalje, pa su peške došli do suda, što je mnoge koji se našli pred zgradom iznenadilo. Došli su u Viši sud po dozvolu da posete Zorana Marjanovića. Zadržali su se oko jedan sat, a zatim su izašli iz suda i uputuli se u zatvor - potvrdio nam je izvor blizak sudu.

Oni su oko 11 sati stigli u Centralni zatvor i tamo su se takođe zadržali jedan sat.

- Miloš i mala Jana su ušli kod Zorana, dok ih je Vladimir čekao napolju. Zoran se poprilično uželeo male Jane, kao i devojčica oca. Stalno je zapitkivala kada će videti oca, jer joj nije jasno zašto je toliko dugo razdvojena od njega. Bio je to dirljiv susret, jer Zoran dugo nije video ćerkicu, za koju je veoma vezan - kaže naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.

U Višem javnom tužilaštvu juče su kao svedoci saslušan Milan Gradić, Aleksandar Knežević, Milan Vukšin i Dragan Prvulović.

- Dvojica svedoka su policajci. Dragan Prvulović prošle sedmice nije svedočio jer nije dobio poziv. Nije poznato o čemu je tužilac ispitivao svedoke i da li oni imaju neposredna saznanja o događajima na nasipu kada je Jelena nestala ili su bili u kući Marjanovića kada je obavljen pretres - ispričao je naš dobro obavešteni izvor.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar