Очерупај Дортмунд #4!

Лотар Матеус је дао предлог, у Бајерну га имају у тефтеру. . .

Фудбал 08.11.2017 | 18:45
Очерупај Дортмунд #4!
Марио Геце, Роберт Левандовски, Матс Хумелс... Задатак гласи: Наставите низ. Јасно вам је, зар не? У питању су играчи који су претходних година прелазили из Дортмунда у Бајерн. Иако су у више наврата протеклих месеци челници клуба из Минхена демантовали да имају у плану довођење неког од играча из табора љутог ривала, медији увелико спекулишу на кога би Баварци могли да баце око. 

И Лотар Матеус потрудио се да "отвори неке видике". Чувени ас нема проверене информације као у неким ранијим случајевима, већ савет за Руменигеа и Хенеса...

"Када год да крену у тражење замена за Арјена Робена и Франка Риберија људи у Бајерну морају да имају једно име на памети - Кристијан Пулишић", казао је Матеус за Скај после суботњег дербија Бундеслиге који је Бајерн решио у своју корист са 3:1.    

Пулишић је тек напунио 19 година, а одиграо је 49 мечева у Бундеслиги, постигао седам голова и поделио девет асистенција. Против Бавараца протеклог викенда био је далеко најбољи у свом тиму. Куражан, одлучан, неухватљив за Џошуу Кимиха. Петер Бош, тренер Борусије, после меча казао је да је само Пулишић заслужио прелазну оцену у његовој екипи. 

Подсетимо, отац репрезентативца САД-а већ је говорио за медије о спекулацијама да ће његов син ускоро напустити Вестфален. Категорички је одбацио такву могућност, али сетите се само изјава Гецеа, Хумелса или Левандовског...

Тржишна цена овог момка према Трансфермаркту износи 45.000.000 евра и тек ће рапидно расти. 

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар