Očerupaj Dortmund #4!

Lotar Mateus je dao predlog, u Bajernu ga imaju u tefteru. . .

Fudbal 08.11.2017 | 18:45
Očerupaj Dortmund #4!
Mario Gece, Robert Levandovski, Mats Humels... Zadatak glasi: Nastavite niz. Jasno vam je, zar ne? U pitanju su igrači koji su prethodnih godina prelazili iz Dortmunda u Bajern. Iako su u više navrata proteklih meseci čelnici kluba iz Minhena demantovali da imaju u planu dovođenje nekog od igrača iz tabora ljutog rivala, mediji uveliko spekulišu na koga bi Bavarci mogli da bace oko. 

I Lotar Mateus potrudio se da "otvori neke vidike". Čuveni as nema proverene informacije kao u nekim ranijim slučajevima, već savet za Rumenigea i Henesa...

"Kada god da krenu u traženje zamena za Arjena Robena i Franka Riberija ljudi u Bajernu moraju da imaju jedno ime na pameti - Kristijan Pulišić", kazao je Mateus za Skaj posle subotnjeg derbija Bundeslige koji je Bajern rešio u svoju korist sa 3:1.    

Pulišić je tek napunio 19 godina, a odigrao je 49 mečeva u Bundesligi, postigao sedam golova i podelio devet asistencija. Protiv Bavaraca proteklog vikenda bio je daleko najbolji u svom timu. Kuražan, odlučan, neuhvatljiv za Džošuu Kimiha. Peter Boš, trener Borusije, posle meča kazao je da je samo Pulišić zaslužio prelaznu ocenu u njegovoj ekipi. 

Podsetimo, otac reprezentativca SAD-a već je govorio za medije o spekulacijama da će njegov sin uskoro napustiti Vestfalen. Kategorički je odbacio takvu mogućnost, ali setite se samo izjava Gecea, Humelsa ili Levandovskog...

Tržišna cena ovog momka prema Transfermarktu iznosi 45.000.000 evra i tek će rapidno rasti. 

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar