Стигла понуда у Хумску: За Тавамбу 2.500.000 евра!

Логична последица учинка најпродуктивнијег играча Партизана ове сезоне.

Фудбал 08.11.2017 | 15:00
Стигла понуда у Хумску: За Тавамбу 2.500.000 евра!
Мецес дана у знаку Леандреа Тавамбе. Штавише, цео досадашњи ток сезоне у Партизану обележио је головима и додавањима камерунски офанзивац. Последично томе, у Хумску 1 је стигла понуда за најпродуктивнијег играча црно-белих откако је почела такмичарска 2017/2018.

Према информацији која је МОЗЗАРТ Спорту потврђена у клубу, један италијански прволигаш доставио је на адресу Парног ваљка понуду вредну 2.500.000 евра на име обештећења. Име заинтересоване стране, засад, држи се у тајности.

Тавамба је прошле зиме дошао у Београд као слободан играч, пошто му је истакао уговор са Каиратом. После неколико месеци прилагођавања и учинка од само два гола и две асистенције током пролећа, ове сезоне је дословце експлодирао. Рачунајући сва такмичења већ је на коти од 13 погодака и чак осам тачних додавања за саиграче.

Оно што је посебно импресивно, блистао је између две репрезентативне паузе. Најпре је утабао пут Парном ваљку ка тријумфу у почетној рунди Купа Србије на гостовању Бољевцу, потом поентирао е против Бачке, Борца и Мачве у Суперлиги, изнудио једанаестрац на гостовању Раднику, а минулог четвртка „затворио“ утакмицу са Скендербегом, оверивши тријумф 2:0, којим је првак Србије стекао добре шансе да се пласира у наредну фазу Лиге Европе.

Чекајући одговор управе Партизана...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар