Stigla ponuda u Humsku: Za Tavambu 2.500.000 evra!

Logična posledica učinka najproduktivnijeg igrača Partizana ove sezone.

Fudbal 08.11.2017 | 15:00
Stigla ponuda u Humsku: Za Tavambu 2.500.000 evra!
Meces dana u znaku Leandrea Tavambe. Štaviše, ceo dosadašnji tok sezone u Partizanu obeležio je golovima i dodavanjima kamerunski ofanzivac. Posledično tome, u Humsku 1 je stigla ponuda za najproduktivnijeg igrača crno-belih otkako je počela takmičarska 2017/2018.

Prema informaciji koja je MOZZART Sportu potvrđena u klubu, jedan italijanski prvoligaš dostavio je na adresu Parnog valjka ponudu vrednu 2.500.000 evra na ime obeštećenja. Ime zainteresovane strane, zasad, drži se u tajnosti.

Tavamba je prošle zime došao u Beograd kao slobodan igrač, pošto mu je istakao ugovor sa Kairatom. Posle nekoliko meseci prilagođavanja i učinka od samo dva gola i dve asistencije tokom proleća, ove sezone je doslovce eksplodirao. Računajući sva takmičenja već je na koti od 13 pogodaka i čak osam tačnih dodavanja za saigrače.

Ono što je posebno impresivno, blistao je između dve reprezentativne pauze. Najpre je utabao put Parnom valjku ka trijumfu u početnoj rundi Kupa Srbije na gostovanju Boljevcu, potom poentirao e protiv Bačke, Borca i Mačve u Superligi, iznudio jedanaestrac na gostovanju Radniku, a minulog četvrtka „zatvorio“ utakmicu sa Skenderbegom, overivši trijumf 2:0, kojim je prvak Srbije stekao dobre šanse da se plasira u narednu fazu Lige Evrope.

Čekajući odgovor uprave Partizana...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar