Бекер: У банкроту сам, али нисам остао без новца!

Легендарни немачки тенисер Борис Бекер рекао је да је у "стечајном процесу", али да није истина да је скроз остао без новца.

Тенис 08.11.2017 | 13:30
Бекер: У банкроту сам, али нисам остао без новца!
Пре неколико месеци у јавност је изашла информација како је Борис Бекер банкротирао и он се и даље налази у том процесу.

Бивши тренер Новака Ђоковћа потврдио је да дугује британској приватној банци 3,5 милиона долара, с тим што његове компаније "Бецкер Привате Оффице" и "ББ САРЛ" нису директно укључене у све то.

"Истина је да се налазим у банкроту од 21. јуна, али је погрешно рећи да сам 'сломљен'. Тренутно се води стечајни процес против мене. Али, моје компаније 'Бецкер Привате Оффице' и 'ББ САРЛ', нису због тога директно погођене ", рекао је Бекер за немачки медиј "НЗЗ".

Бекер је истакао да не оспорава потражнују банке, међутим не слаже се укупним износом.

"Банка сада захтева 26 одсто од укупног износа. По мени, то је неких од три до пет процената. Нажалост, банка одбија да се састане са мном и моји адвокати више од годину дана покушавају да реше проблем", рекао је Бекер, а потом још једном поновио:

"Нисам остао без пара, нисам сломљен. Радије бих нешто урадио за данас, него за сутра. Нисам остао без имовине и нисам објавио тотални банкорт, то је од велике важности. Идем у Цирих и платићу хотелску собу најнормалније. Да сам банкротирао то не бих мога да урадим. Ако узмем такси, платићу га и верујте ми нисам ништа украо", истакао је Бекер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар