Beker: U bankrotu sam, ali nisam ostao bez novca!

Legendarni nemački teniser Boris Beker rekao je da je u "stečajnom procesu", ali da nije istina da je skroz ostao bez novca.

Tenis 08.11.2017 | 13:30
Beker: U bankrotu sam, ali nisam ostao bez novca!
Pre nekoliko meseci u javnost je izašla informacija kako je Boris Beker bankrotirao i on se i dalje nalazi u tom procesu.

Bivši trener Novaka Đokovća potvrdio je da duguje britanskoj privatnoj banci 3,5 miliona dolara, s tim što njegove kompanije "Becker Private Office" i "BB SARL" nisu direktno uključene u sve to.

"Istina je da se nalazim u bankrotu od 21. juna, ali je pogrešno reći da sam 'slomljen'. Trenutno se vodi stečajni proces protiv mene. Ali, moje kompanije 'Becker Private Office' i 'BB SARL', nisu zbog toga direktno pogođene ", rekao je Beker za nemački medij "NZZ".

Beker je istakao da ne osporava potražnuju banke, međutim ne slaže se ukupnim iznosom.

"Banka sada zahteva 26 odsto od ukupnog iznosa. Po meni, to je nekih od tri do pet procenata. Nažalost, banka odbija da se sastane sa mnom i moji advokati više od godinu dana pokušavaju da reše problem", rekao je Beker, a potom još jednom ponovio:

"Nisam ostao bez para, nisam slomljen. Radije bih nešto uradio za danas, nego za sutra. Nisam ostao bez imovine i nisam objavio totalni bankort, to je od velike važnosti. Idem u Cirih i platiću hotelsku sobu najnormalnije. Da sam bankrotirao to ne bih moga da uradim. Ako uzmem taksi, platiću ga i verujte mi nisam ništa ukrao", istakao je Beker.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar