Не може да издржи 3 гема - Надал упитан за Лондон!

Први тенисер света Рафаел Надал жели да игра на Завршном Мастерсу у Паризу, али је још под знаком питања због повреде колена.

Тенис 07.11.2017 | 18:30
Не може да издржи 3 гема - Надал упитан за Лондон!
Надал је због бола у колениму, са којим је током каријере имао много проблема, био приморан да одустане пре четвртфинала Мастерса у Паризу против Филипа Крајиновића.

Како пишу шпански медији, он и даље осећа последице, али ће у среду отпутовати у Лондон и припремати се за турнир, док ће коначну одлуку донети непосредно пре почетка такмичења у ‘О2 арени’.

"Видећемо", рекао је на конференцији на којој је саопштио да напушта Париз, уз додатак да није у стању да одигра "три узастопна гема".

Његово име ће бити у званичном жребу група, а уколико буде одустао, ускочиће прва замена – вероватно Хуан Мартин дел Потро.

‘Бик са Маљорке’ ће у престоници Енглеске добити трофеј намењен играчу који сезону завршава на броју 1, а његов доцтор Руис Которо истиче да је тим већ упознат са повредом.

"Није нова повреда, већ је стара погоршана. Сви снимци и тестови показују нам исто – тетива пати тренутно је натегнута. Проблем код тетива јесте што оне могу да вас муче мање или више, у зависности од ситуације, али ћемо покушати да га оспособимо за Лондон. Ако буде био добро, играће, али ако се стање не побољша, неће наступити на Завршном Мастерсу. Мораћемо да видимо како ће се све одвијати ових дана", истакао је Которо.

Турнир осморице најбољих, који Рафаел Надал никада није освојио, у Лондону почиње 12. и завршава се 19. новембра, а титулу неће бранити Енди Мари.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар