Видео - Опет на дну: "Одваљен" на поду клуба!

Некадашња НБА звезда обезнањена током ноћног изласка! Одом се вратио пороцима, без свести у ноћном клубу! Ламару Одому, бившој НБА звезди, је званично позлило јер је "дехидрирао после напорног тренинга".

Кошарка 07.11.2017 | 17:30
Видео - Опет на дну: "Одваљен" на поду клуба!
Ламар Одом пронађен је без свести на поду једног ноћног клуба у Лос Анђелесу, преноси "ТМЗ".

Бивши кошаркаш, познат по испадима под дејством опијата, пронађен је око два сата ујутру на поду ВИП сепареа клуба "Бутси Белоуз", преноси тај портал.



Одом је замало умро од превелике дозе дроге у једном борделу 2015, а након тога се месецима опорављао и признао да има проблеме са зависношћу.



Био је на лечењу, али изгледа да се вратио пороцима.

Његова ПР служба саопштила је да је Одом колабирао због "пренапорних тренинга" и "врућине у клубу"...

Он је пре две године једва остао жив пошто му је позлило у једном борделу, али то му није била довољна опомена да промени начин живота.

“ТМЗ Спорт” је објавио снимак на којем се види Одом, који без свести лежи на поду ноћног клуба у Лос Анђелесу. Обезбеђење блуба “Бутси Белоуз” помогло му је да се подигне, али је унезверено гледао људе око себе у ВИП сепареу.

Одом је конзумирао алкохол неколико сати, али његова портпаролка тврди да му је позлио из других разлога.

“У клубу је било заиста вруће. Дехидрирао је јер имао јак тренинг, а није унео довољно течности”, објаснила је његова представница за медије.

Бивши кошаркаш је познат по испадима, коришћењу дроге и алкохола, партијању са проституткама.

Године 2015. канцеларија шерифа округа Ни Кантри добила је позив око три часа ујутру да је, на Љубавном ранчу, око 70 километара од Лас Вегаса, потребна медицинска помоћ човеку који не даје знаке живота.

Одом је тада превезен у болницу, а примарни план био је да се пребаци хеликоптером, али због своје висине (208 центиметара) није могао да стане у летилицу. У први мах је деловало да се Одомово стање стабилизовало, али је он остао у коми због проблема са радом срца, бубрега и плућа.

Најбољи шести играч најјаче лиге света у сезони 2011, освојио је две титуле са Лос Анђелес Лејкерсима, а играо је још и за Мајами Хит, Лос Анђелес Клиперсе, Далас Мевериксе и Лаборал Кучу. Ангажман у Шпанији 2014. године био му је уједно и последњи у каријери.

Денис Хоф, власник споменутог објекта, каже да су Одома у бордел довезли његови запослени, што је и пракса у његовим локалима. Такође, Хоф истиче да у кошаркашевој соби није пронађена ниједна илегална супстанца, као и да је једино што је конзумирао, уз алкохол, биљна вијагра.

Сумња се, међутим, да му је тада позлило због кокаина И алкохола.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар