Video - Opet na dnu: "Odvaljen" na podu kluba!

Nekadašnja NBA zvezda obeznanjena tokom noćnog izlaska! Odom se vratio porocima, bez svesti u noćnom klubu! Lamaru Odomu, bivšoj NBA zvezdi, je zvanično pozlilo jer je "dehidrirao posle napornog treninga".

Košarka 07.11.2017 | 17:30
Video - Opet na dnu: "Odvaljen" na podu kluba!
Lamar Odom pronađen je bez svesti na podu jednog noćnog kluba u Los Anđelesu, prenosi "TMZ".

Bivši košarkaš, poznat po ispadima pod dejstvom opijata, pronađen je oko dva sata ujutru na podu VIP separea kluba "Butsi Belouz", prenosi taj portal.



Odom je zamalo umro od prevelike doze droge u jednom bordelu 2015, a nakon toga se mesecima oporavljao i priznao da ima probleme sa zavisnošću.



Bio je na lečenju, ali izgleda da se vratio porocima.

Njegova PR služba saopštila je da je Odom kolabirao zbog "prenapornih treninga" i "vrućine u klubu"...

On je pre dve godine jedva ostao živ pošto mu je pozlilo u jednom bordelu, ali to mu nije bila dovoljna opomena da promeni način života.

“TMZ Sport” je objavio snimak na kojem se vidi Odom, koji bez svesti leži na podu noćnog kluba u Los Anđelesu. Obezbeđenje bluba “Butsi Belouz” pomoglo mu je da se podigne, ali je unezvereno gledao ljude oko sebe u VIP separeu.

Odom je konzumirao alkohol nekoliko sati, ali njegova portparolka tvrdi da mu je pozlio iz drugih razloga.

“U klubu je bilo zaista vruće. Dehidrirao je jer imao jak trening, a nije uneo dovoljno tečnosti”, objasnila je njegova predstavnica za medije.

Bivši košarkaš je poznat po ispadima, korišćenju droge i alkohola, partijanju sa prostitutkama.

Godine 2015. kancelarija šerifa okruga Ni Kantri dobila je poziv oko tri časa ujutru da je, na Ljubavnom ranču, oko 70 kilometara od Las Vegasa, potrebna medicinska pomoć čoveku koji ne daje znake života.

Odom je tada prevezen u bolnicu, a primarni plan bio je da se prebaci helikopterom, ali zbog svoje visine (208 centimetara) nije mogao da stane u letilicu. U prvi mah je delovalo da se Odomovo stanje stabilizovalo, ali je on ostao u komi zbog problema sa radom srca, bubrega i pluća.

Najbolji šesti igrač najjače lige sveta u sezoni 2011, osvojio je dve titule sa Los Anđeles Lejkersima, a igrao je još i za Majami Hit, Los Anđeles Kliperse, Dalas Meverikse i Laboral Kuču. Angažman u Španiji 2014. godine bio mu je ujedno i poslednji u karijeri.

Denis Hof, vlasnik spomenutog objekta, kaže da su Odoma u bordel dovezli njegovi zaposleni, što je i praksa u njegovim lokalima. Takođe, Hof ističe da u košarkaševoj sobi nije pronađena nijedna ilegalna supstanca, kao i da je jedino što je konzumirao, uz alkohol, biljna vijagra.

Sumnja se, međutim, da mu je tada pozlilo zbog kokaina I alkohola.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar