Милојевић послије Ниша: И на ове играче рачунам!

Тренер Црвене звезде после убедљиве победе против Радничког истакао да су и играчи који се боре за место у првој постави показали да на њих може озбиљно да рачуна.

Фудбал 06.11.2017 | 09:45
Милојевић послије Ниша: И на ове играче рачунам!
Фудбалери Црвене звезде и у 16. колу наставили су са сјајним партијама у Суперлиги Србије. Раднички је у Нишу "прегажен" 4:0, иако су гости још једном ове сезоне на домаћој сцени  наступили без неколико важних играча, који су редовни у мечевима Лиге Европе. 

"Покушали смо да направимо ротације пред данашњу утакмицу. Желео сам да одморим неке играче који су емотивно и физички испражњени, а неколицина њих се и жалила на повреде. Једноставно, задовољан сам играчима који су данас играли, то су све играчи на које могу да рачунам што су и показали. Драго ми је и због малог Луке Аџића, Луке Илића, Уроша Рачића. Презадовољан сам односом према игри и дресу Црвене звезде", изјавио је тренер Владан Милојевић за ТВ Арена Спорт после дуела на "Чаиру" у којем је одмарао Ле Талека, Доналда, Срнића, Боаћија, док је Радонић ушао тек у 85. минуту.

Ова утакмица била је последња у "пакленој серији", која је почела још средином октобра.

"Хтео бих да честитам и Радничком, пружили су максималан отпор, али оног тренутка када смо отворили утакмицу првим голом, преузели смо контролу. Сада идемо на заслужени одмор који нам је свима и више него портебан", истакао је Звездин тренер.

Стратег Радничког, Милан Ђуричић честитао је Звезди на победи.

"Очекивао сам вероватно више од ове утакмице, већи отпор, али Црвена звезда је квалитетнији тим. Неке голове смо несрећно примили, али заслужена победа Звезде. Друго полувреме је било егал, али мислим да је то пре свега јер је Звезда била уморна од Лондона, а не зато што смо ми подигли ниво игре", искрен је Ђуричић.

Он је, такође, рекао да је предстојећа пауза у првенству због термина за репрезентације преко потребна, јер његова екипа има велики проблема с повређеним играчима.

"Ненормално је колико имамо проблема са повређеним играчима. Једино добро из ове утакмице може да буде што су дебитовала два детета, 1999. и 2000. годиште. Ето неке користи".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар