Milojević poslije Niša: I na ove igrače računam!

Trener Crvene zvezde posle ubedljive pobede protiv Radničkog istakao da su i igrači koji se bore za mesto u prvoj postavi pokazali da na njih može ozbiljno da računa.

Fudbal 06.11.2017 | 09:45
Milojević poslije Niša: I na ove igrače računam!
Fudbaleri Crvene zvezde i u 16. kolu nastavili su sa sjajnim partijama u Superligi Srbije. Radnički je u Nišu "pregažen" 4:0, iako su gosti još jednom ove sezone na domaćoj sceni  nastupili bez nekoliko važnih igrača, koji su redovni u mečevima Lige Evrope. 

"Pokušali smo da napravimo rotacije pred današnju utakmicu. Želeo sam da odmorim neke igrače koji su emotivno i fizički ispražnjeni, a nekolicina njih se i žalila na povrede. Jednostavno, zadovoljan sam igračima koji su danas igrali, to su sve igrači na koje mogu da računam što su i pokazali. Drago mi je i zbog malog Luke Adžića, Luke Ilića, Uroša Račića. Prezadovoljan sam odnosom prema igri i dresu Crvene zvezde", izjavio je trener Vladan Milojević za TV Arena Sport posle duela na "Čairu" u kojem je odmarao Le Taleka, Donalda, Srnića, Boaćija, dok je Radonić ušao tek u 85. minutu.

Ova utakmica bila je poslednja u "paklenoj seriji", koja je počela još sredinom oktobra.

"Hteo bih da čestitam i Radničkom, pružili su maksimalan otpor, ali onog trenutka kada smo otvorili utakmicu prvim golom, preuzeli smo kontrolu. Sada idemo na zasluženi odmor koji nam je svima i više nego porteban", istakao je Zvezdin trener.

Strateg Radničkog, Milan Đuričić čestitao je Zvezdi na pobedi.

"Očekivao sam verovatno više od ove utakmice, veći otpor, ali Crvena zvezda je kvalitetniji tim. Neke golove smo nesrećno primili, ali zaslužena pobeda Zvezde. Drugo poluvreme je bilo egal, ali mislim da je to pre svega jer je Zvezda bila umorna od Londona, a ne zato što smo mi podigli nivo igre", iskren je Đuričić.

On je, takođe, rekao da je predstojeća pauza u prvenstvu zbog termina za reprezentacije preko potrebna, jer njegova ekipa ima veliki problema s povređenim igračima.

"Nenormalno je koliko imamo problema sa povređenim igračima. Jedino dobro iz ove utakmice može da bude što su debitovala dva deteta, 1999. i 2000. godište. Eto neke koristi".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar