Тренер Мачве бијесан: Нефудбалске ствари одлучиле!

"Не важе иста правила за нас и за друге, четири или пет пута нам се понавља исто. Ми немамо исти третман и тако тешко можемо да победимо", рекао је Драган Аничић после пораза од Партизана.

Фудбал 06.11.2017 | 12:45
Тренер Мачве бијесан: Нефудбалске ствари одлучиле!
Прелеп фудбалски амбијент и занимљиву утакмицу 16. кола Суперлиге између Мачве и Партизана покварио је детаљ, испоставиће се одлучујући за исход меча, који се догодио у 84. минуту.

Фудбалер домаћег тима, Игор Ристивојевић неспретно је реаговао у свом казненом простору, довољно да обори Данила Пантића, који се налазио у гол шанси, а за судију Ненада Ђокића да покаже на белу тачку. Искусни Саша Илић голом из пенала решио је прво суперлигашко гостовање Партизана у Шапцу.

Узбуркане страсти и повици с трибина "лопови, лопови", испратили су играче оба тима у свлачионице. Вруће главе, пред камеру телевизије Арена спорт, стао је тренер Мачве Драган Аничић и изјавио да за његову и остале екипе у Суперлиги Србије не важе иста правила.

"Не важе иста правила за нас и за друге, четири или пет пута нам се понавља исто. Ми немамо исти третман и тако тешко можемо да победимо. Нисмо успели да искористимо све шансе, али презнојили смо Партизан", рекао је Аничић новинарима у Шапцу. 

Фудбалери Мачве изгубили су данас на свом терену од Партизана са 1:3 у утакмици 16. кола Супер лиге Србије. 

Мачва је повела у 37. минуту голом Младена Лазаревића, али су црно-бели у другом полувремену преокренули резултат. Изједначио је Леандре Тавамба у 54, на 2:1 је повисио Саша Илић голом из једанаестерца у 86. минуту, а победу Партизана потврдио је Дјорђе Јовановић у 89. минуту.

"Резултат апсолутно не говори ништа. Ја сам поносан на моје момке, поносан на то како су одиграли данас. Мислим да смо у већем делу, и по шансама, били бољи заслужили много бољи резултат, али тако је то у Србији. Неке ствари које немају везе са фудбалом одлучују и ми против тога једноставно не можемо. Ја само могу да поновим да сам поносан како смо играли и на начин на који су играчи изнели неке моје идеје на терен. Ја сам и играчима рекао да треба да се осећају као да су победили", рекао је Аничић за Арену спорт. 

Мачва је на 11. месту на табели са 16 бодова, а у наредном колу гостује Земуну

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар