Trener Mačve bijesan: Nefudbalske stvari odlučile!

"Ne važe ista pravila za nas i za druge, četiri ili pet puta nam se ponavlja isto. Mi nemamo isti tretman i tako teško možemo da pobedimo", rekao je Dragan Aničić posle poraza od Partizana.

Fudbal 06.11.2017 | 12:45
Trener Mačve bijesan: Nefudbalske stvari odlučile!
Prelep fudbalski ambijent i zanimljivu utakmicu 16. kola Superlige između Mačve i Partizana pokvario je detalj, ispostaviće se odlučujući za ishod meča, koji se dogodio u 84. minutu.

Fudbaler domaćeg tima, Igor Ristivojević nespretno je reagovao u svom kaznenom prostoru, dovoljno da obori Danila Pantića, koji se nalazio u gol šansi, a za sudiju Nenada Đokića da pokaže na belu tačku. Iskusni Saša Ilić golom iz penala rešio je prvo superligaško gostovanje Partizana u Šapcu.

Uzburkane strasti i povici s tribina "lopovi, lopovi", ispratili su igrače oba tima u svlačionice. Vruće glave, pred kameru televizije Arena sport, stao je trener Mačve Dragan Aničić i izjavio da za njegovu i ostale ekipe u Superligi Srbije ne važe ista pravila.

"Ne važe ista pravila za nas i za druge, četiri ili pet puta nam se ponavlja isto. Mi nemamo isti tretman i tako teško možemo da pobedimo. Nismo uspeli da iskoristimo sve šanse, ali preznojili smo Partizan", rekao je Aničić novinarima u Šapcu. 

Fudbaleri Mačve izgubili su danas na svom terenu od Partizana sa 1:3 u utakmici 16. kola Super lige Srbije. 

Mačva je povela u 37. minutu golom Mladena Lazarevića, ali su crno-beli u drugom poluvremenu preokrenuli rezultat. Izjednačio je Leandre Tavamba u 54, na 2:1 je povisio Saša Ilić golom iz jedanaesterca u 86. minutu, a pobedu Partizana potvrdio je Djorđe Jovanović u 89. minutu.

"Rezultat apsolutno ne govori ništa. Ja sam ponosan na moje momke, ponosan na to kako su odigrali danas. Mislim da smo u većem delu, i po šansama, bili bolji zaslužili mnogo bolji rezultat, ali tako je to u Srbiji. Neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom odlučuju i mi protiv toga jednostavno ne možemo. Ja samo mogu da ponovim da sam ponosan kako smo igrali i na način na koji su igrači izneli neke moje ideje na teren. Ja sam i igračima rekao da treba da se osećaju kao da su pobedili", rekao je Aničić za Arenu sport. 

Mačva je na 11. mestu na tabeli sa 16 bodova, a u narednom kolu gostuje Zemunu

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar