`Највећа громада, обична лажовчина`

О владавини Милорада Додика и свим његовим потезима данас се саопштењем огласио и вишеградски СДС. Саопштење преносимо у цјелини:

Република Српска 05.11.2017 | 16:42
`Највећа громада, обична лажовчина`
"Милораду Додику, предсједнику Републике Српске, у октобру 2018. године истиче мандат и по Изборном закону БиХ и РС више нема право кандидовања за предсједника Републике Српске.

Милорад Додик у страху и паници све више показује своје право лице и "отац нације" како су га често приказивали његови полтрони и ученици, не бира средства за свој политички и лични опстанак.

Евидентно је да Милорад Додик неће добровољно абдицирати, нити препустити власт у Републици Српској, због чега, свјестан да више нема шта да понуди, чак и оним најнаивнијима, опет посеже за већ виђеном запаљивом реториком, смишљајући нове форме опстанка на власти, играјући на танкој жици национализма, што се може назвати и манипулационом и комплексном психолошком игром, будући да живи на политичкој кризи, сијању страха и конфликту.

Жестоко притиснут од међунарадне заједнице и предсједника Републике Србије Александра Вучића да повуче Одлуку о референдуму о суду и тужилаштву БиХ и да престане са том реториком и кочењем европског пута БиХ , Милорад Додик наређује заказивање посебне сједнице Народне скупштине Републике Српске на којој ће бити повучена Одлука о референдуму, а сву кривицу за тај чин безобразно и подмукло, на себи својствен начин, покушава пребацити на СЗП, тврдећи како нема општи консензус за провођење исте, иако му тај консензус уопште није био битан када су без СЗП доносили исту Одлуку .

Додик нема подршку Србије, али зато има Драгана Човића, који је спреман до посљедњег Србина да се бори за демократију и право Републике Српске на референдуму, док су његови представници у ЦИК-у заједно са Бошњацима гласали против уступања бирачких спискова и тако, преко српских леђа, обезбиједили могућност да и кантони са хрватском већином, као и Додик манипулишу референдумом па се питамо да ли је могуће да овако прича човјек који је јавно изјавио да би чување српских националних интереса предао у руке ХДЗ-у и Драгану Човићу, са којим је потписао једну декларацију 12. јула у Мостару, који је тог истог дана славио „Олују“ и прогон Срба, а не Савезу за промјене, представницима Српског народа, који су легално и легитимно изабрани на изборима у Српској да чувају и заступају српске интересе у БиХ. Прича „наш“ предсједник о српству, а Човић би да му брани интересе Срба у Сарајеву. Мора да се „ујединитељ“ Миле занио, а заправо је мислио на уједињење приватних и лоповских интереса са овим „заштитником“ српских интереса!

Из овог се јасно види како се "највећа српска громада" Милорад Додик спрда са грађанима Републике Српске, понижава и омаловажава цијелу српску нацију, игра се са Српском као да је то његова похлепна прћија, а не највећа светиња српског народа за коју су животе дали више од 30 000 српских патриота, десетине хиљада остали без дијелова тијела, стотине хиљада без свог огњишта.

Већ 10 година ова "највећа српска громада" пред сваке изборе галами да ће провести референдум и остварити највећи сан сваког Србина, а то је самостална Република Српска. Тада се наш Дода не боји никога, разгоропади се, накострјеши и ко је ко он, све пршти и перје лети на све стране, ватра сијева из камена, а Срби одушевљено кличу и захваљују се Богу што им је дао таквог вођу и јунака. И тако од избора до избора. Видио Дода да је народ "луд", па почео измишљати и друге референдуме, мало му овај, види да је народ гладан референдума, умјесто посла и плате он народу референдум. И ко зна до кад би то трајало и докле би ова „највећа српска громада" хранила овај несрећни и излудјели народ референдумима да то спрдање више није досадило међународној заједници и предсједнику Републике Србије Александру Вучићу и за тили час од „највеће српске громаде" оста испушена муштикла.

Народ Републике Српске је опљачкан, омаловажен и завађен међу собом, а Српска оваквом политиком готово са цијелим свијетом и сада „браниоци и спасиоци“ Републике Српске играју ратно коло у које желе ставити све нас.

Причају о националним интересима и уједињењу, а раде искључиво, и само, у своју корист. Тако се и Милорад Додик напојио српством, који ће зарад личних интереса и опстанка на власти склопити споразум и са црним ђаволом. Спреман је урадити све да остане ту, по цијену конфликта, реторике и опасних тензија, и сијање страха , јер губитак власти за њега значи много више од обичног силаска с власти, за њега то значи слободу, јер јавна је тајна да ће након губитка власти завршити на оптуженичкој клупи као и његов хрватски колега Иво Санадер.

Његова политика је осуђена на пропаст и спреман је да користи сва дозвољена и недозвољена средства да би остао на власти, па је за очекивати још очајничких потез , али узалуд, јер ће народ бити тај који ће да суди. Ускоро ће Милорад Додик бити политички маргиналац, који ће престати лажно бринути о Србима, а забавити се о себи. А ми га упозоравамо да добро проучи како су, кроз нашу историју, прошли они владари које је народ ријешио да заустави!"

СДС Вишеград

Коментари / 193

Оставите коментар
Name

Ма

05.11.2017 15:53

Он је громада по питању зла према властитом народу, а ова неспособна опозиција је јос гора од њега јер само захваљујуци њиховој неспособности овај несретник јос увијек понизава народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.11.2017 16:31

А ти си Дебил

Name

Пантелија З.

05.11.2017 16:35

Све тацно, од ријеци до ријеци. Тацно је да је народ луд и, кад је тако, заслузује да га води лудак

Name

Ине

05.11.2017 17:01

Запамтите ово: Додик расписује референдум о одцјепљењу на дан избора!!!!! Да видимо ко ће га онда смијенити или побједити? Друга могућност могу да се не усвоји изборни закон у сарадњи са Изет-Драган и да се избори и не одрже .

Name

X

05.11.2017 17:29

Председник је слика и прилика СВОГ народа

Name

Браво

05.11.2017 17:43

Ма у праву си

Name

Ре МА

05.11.2017 17:44

Имас прилику на изборима да мијењас и да те громада не понижава. Узми ствар у своје руке, немој се продавати за 50КМ за изборе СНСД-у

Name

Септичка јама

05.11.2017 19:38

Много је гов*на у тој громади.

Name

Зарја

07.11.2017 12:40

Сачувај ме боже јуче сам се згрозила шта громада лупа. А тек његова премијерка. Код ње тече мед и млијеко. Плате и пензије редовне. Пензије се забога повечавају 3%. Три посто у односу на 2006. Зна ли та "мудра глава" да су плате и пензије на нивоу 2006, трошкови живота на нивоу 2017. Дакле трошкови су отишли 1000% навише у односу на 2006. А плате и пензије ни цент. Али то је за њу фактички нормално, и фактички ви опозицијо лупате на празно Фактички она прича тек да нешто прича. А тек како фактички фали мужа риболовца...Фуј...фуј...

Name

Ре

08.11.2017 02:55

Зивио Милорад.

Name

Ре

08.11.2017 02:56

Погледајте ста ти је народ неко неку глупости написе и други КО овце за њим.

Name

Ре ре

08.11.2017 16:57

Е богами нико ко овце не иде ко за овном звонаром ко Додине присталице.

Name

Да

05.11.2017 16:00

А СДС не постоји у Б.Луци. Бавите се собом. Додик је довољно сналазљив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

05.11.2017 16:44

Нема јер их је Баја купио.

Name

Цистилсте

05.11.2017 17:24

Смецаре и треба у смеце,у овој земљи се мора мијењати изборни закон,мандат мора бити власниство странке а не појединца,поготово код нас гдје после скрнављенаја дрзаве и нације,вјере и образа све има цијену,како другације објаснити.

Name

Изногуд

05.11.2017 17:45

Баја је велики играц купио је Стевандица Тадица Бабица и цијел СДС у БЛ и сада руси ДНС хице да претвори РС у Сјеверну Кореју за сада му иде Стевандиц и Тадиц послусно русе Стевандиц ударницки а Тадиц ко у СДСу с гуза на гуз ко да му је Румениге родени брат

Name

Оља

05.11.2017 18:01

Додо купује папке али неће он диго.Диктатори су увијек неславно завршавали па це и он.Доце му крај на срећу овог народа

Name

Сви су исти!!

05.11.2017 18:39

Неко рече Баја их купио СДС. Ни једни бољи неће бити, само гледају, како да се дограбе власти, послије свој интерес, а народ ко ј.... Овце за шишање, без одговорности, то је народу довољно, јер народ не промишља, шта га сналази. Иста формула од првих вишестраначких избора, изабрани само гледају себе, ратни период исти, профитери после на власт, буранија гине, нема је данас нигдје. Све исто нам се пише, без темељних промијена на свим нивоима власти. Чуј, начелници малих општина са 5.000 становника имају 5.000 КМ плату, а да не говоримо од републичким посланицима или државним. Тешко нама.

Name

Ре оља

05.11.2017 18:44

Хоће Ољице лијепа хоће то је неминовно и надасве природно. Али исто тако има и она ,не липши магарче до зелене траве'. Неце то Оља јос неко вријеме бити. Једноставно није дошло још то вријеме. Морас бити паметна па процијенити. Да нестане један лидер мора испливати други. Видис ли га ти можда! Ако видиш јави да ти оставим број.

Name

Трн

06.11.2017 14:09

Па какви сте људи кад се продајете. Није Додик крив. Навукли сте у сдс свашта од Говедарице па даље.

Name

РЕ ре

06.11.2017 14:35

Додик по Уставу не може бити више предједник Републике. Кратко и јасно па нека је лидер над лидерима. Дјелимично сте сами дали одговор. Из његове коалиције тешко ће било ко моћи достићи његов максимум, то опозиција треба да искористи. А сад један парадокс за Ољицу. У Вишеграду су 2014 СДС-ов начелник и скупштинска већина смањили начелничку плату са 5000 КМ на 2700,00, свим функционерима су такође смањене плате око 30%, одборнички додаци су смањени са 400 на 200 КМ, укинуто је правило да једна особа не може бити члан више Надзорних одбора и опет су 2016 изгубили изборе. Шта рећи на то?

Name

Ре трн

08.11.2017 07:07

Трн=Папак.

Name

Неко из масе

05.11.2017 16:00

'Ајде, шта нам рекосте. Баш ме чуди што вам народ никада више од 2006 године није указао повјерење. Па ви сте спас, Месија којег само чекамо да би нам било боље. Како сте само смјешни. Ни ви сами не вјереујете у ово што сте написали. Свјесни сте да немате никакве шансе на изборима 2018 године и сада ћете покушати све да направите неки белај и да оптужите власт за то. Није народ луд и толико забораван. Памти народ још вашу владавину и неисплаћивање плата и пензија. Брзо ће 2018 година и избори а онда, баy, баy СзП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.11.2017 16:28

Благо теби кад тако мислис. Сигурно си запослен као и сви твоји и нормално да вам одговара тако. Видимо се у октобру, крај Додику је све близи!

Name

Ето

05.11.2017 16:31

Исплаћује ти Додик плате и пензије па видимо колико смо задужени. Сваког мјесеца један кредит или продаја обвезница да би исплатили пензије. А ко ће то да врати?

Name

споменка

05.11.2017 17:21

Мора да је мјерило успјешне владавине СНСД-а и минус предузећа "ХЕ на Дрини"! Поклопи се и ћути, говедо црвено!

Name

ре НЕКО ИЗ МАСЕ

05.11.2017 17:24

Ало цовјеце 2006 није био продат Телеком,кредитно задузење 10 × мање а види сад буд се задузили до гусе буд потросили паре од Телекома. Укљуци мало мозак, ти запјенио ко сеф,по васем бољи смо сад од Свице.

Name

РЕ

05.11.2017 21:11

А ви као исплаћујете плате и пензије. Ово што исплаћујете осим посланика и функционера и директора је цркавица са којом се ни голи живот не може водити. Плате и пензије на нивоу 2006, а трошкови живота сто пута већи. Ма кави сто хиљаду пута већи.

Name

ре

06.11.2017 05:53

Никада до сада нисам цуо да је неко звао Додика "отац нације".

Name

јоја

05.11.2017 16:07

Док ви писете писма Додик се спрема да мјења Устав и тако це се моци поново кандидовати за Прецједника...до краја зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друг члан

05.11.2017 17:23

Дај нам Мила да се играмо, играмо!

Name

Јован

05.11.2017 16:10

Милорад Додик одлицно зна ста га цека у октобру, крај му је све близи и губи конце то моземо видјети у свакој његовој изјави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аххххааа

05.11.2017 18:42

Ааааа, тол'ко сам се заценио да ме жена водом морала полијеват'. Немој више овако масне вицеве бог ти дао, носићеш ме на души!

Name

ахххххааа

06.11.2017 11:16

Шта се џаба зацењујеш кад Додо не може бити више предсједник РС, нема више право да се кандидује. Ово твоје зацењивање је виц године. А други неће моћи побиједити СзП.

Name

ахаха

06.11.2017 17:16

Једно питањце - чисто реторичко: може ли бити председник владе?

Name

Реодговор

07.11.2017 00:22

Не мозе будало једна јер да би то био треба да добијете предсједника па да га он предлози а то је вец фатаморгана.

Name

ахаха

07.11.2017 08:32

А извини, што ти псујеш? Разумијем да си нервозан јер ни сам не вјерујеш у то што причаш али нема разлога да се међусобно пичкарамо само зато што се не слажемо. Него, ко ће, по теби, бити нови председник?

Name

Полако

05.11.2017 16:10

Сацекајмо изборе јунацине. Захвалите на Андрић граду. Нико ви неби свратио у ту рупцагу коју сте направили од града. Питање за сдс Висеград: Да ли васи цланови иду у Андрић град и ако иду јели им лијепо тамо?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

05.11.2017 16:49

У Андрићград нико никоме не брани да иде,то су Кустурицине инсинуације.Тренутно у Андрићград не иду ни они који су га здушно заговарали и који су се увлачили Кустурици,нон стоп је пустахија доле,живе душе нема.Људи који су радили доле нису примали ни тај минималац па су напустили тај комплекс и отишли из Вишеграда генерално,то најбоље Вишеграђани знају.

Name

Висеградјанин

05.11.2017 17:01

Пријатељу сви људи у Висеграду иду у Висеград град а Андрицград је дио Висеграда . И лопуза Кустурица је досао у вец познати и опјевани Висеград да ту мсзне лову. Цудо Није отисао у Рудо тсмо је родно село Иве Андрица него у вец описани и опјевани и Нобеловом наградом овјековјецени Висеград. Зато ако вец незнас радпитај се и не млати јаднице заведени

Name

Средња класа

05.11.2017 17:26

Па што направисте онда тај фамозни пројекат у рупчаги, како кажеш? Ојадили сте ви Вишеград, као и Републику Српску генерално, али Богу хвала па немате још пуно времена.

Name

Иду

05.11.2017 17:29

Иду и увјек су исли,доле сада не иду црвени и радници по плату,јер нема ни плате а висе ни користи које су имали користеци Кустурицу као стит од њихове пљацке.Кад будес долазио питај мало раднике колика им је плата и када су је примили а и ово долазе ли целници локалног снсд - а?Огулили су Кустурицу,огадили му све,висе и он не дилази по неколико мјесеци,само питај

Name

која

05.11.2017 17:38

Рупчага са 12000 становника.

Name

Полако

05.11.2017 18:21

Кретени висеградски, свратио сам десет пута до сад са фамилијом и оставио несто пара некад мање некад висе. Док није био изграђен просао сам 150 пута а свратио сам само једном и то на ћуприју. Господо све сто се направи остаце неће га ни Емир ни Додик у гроб однијети као сто ни османлије ћуприју нису. Срамимо се какви смо сви. Да бог да да се у исто таквој рупи Невесињу Гацку Билеци изгради по несто. Онако ни колибу нико не прави. А ето сдс је власт тамо годинама. Ево тек сад Невесиње се обнавља и Требиње добија аква парк какоДодик освоји локалне тамо.

Name

Аааа

05.11.2017 20:02

@Вишеграђанине побратиме, у којој си ти школи учио да је родно село Иве Андрића код Рудог? Андрићево родно село је од рудог удаљено, по прилици, 200 километара.

Name

XY ре Полако

05.11.2017 20:55

Пријатељу ,могао си свратити И милион пута , оставити исто толико новца доле али то не би заврсило у каси из које радници примају плату или се из које треба да се даље заврсава А.град вец у приватном дзепу прујатељу пруватном то је једна болна истина. радници примају по 30км плате некад мање некад мало висе али то је то у сустини И плус им се запријети да не смију то говорити никоме јер тобозе блате углед Кустурице.

Name

Ре полако

05.11.2017 21:18

Е мој буразеру ти стварно ништа не знаш. Ни у бунилу није било Андрић Града када је Вишеград посјећивало на хиљаде туриста и то није само у транзиту већ са ноћењима. Ти си брале мој долазио у Вишеград послије ратних збивања када је све опустошено. Чудо врли режисер изабра баш Вишеград, што не оде у Рогатицу или на Соколац. Заговарао је и Соколов Град, али нико не одријеши кесу као наивни Вишеграђани и похлепна СНСД-ова врхушка.

Name

ре Полако

06.11.2017 05:55

А гдје им је онај Којиц? Он це несто направити.

Name

РЕ ре

06.11.2017 11:31

Којић је довољно направио за овај град у рату, није побјегао, није дезертирао. Изгубио брата, једног по једног борца. Доносио огромне помоћи напаћеном народу, борио се за права погинулих бораца, инвалида рата и бораца, издејствовао изградњу споменика на војничком гробљу, борио се преко борачке за запослење чланова породица погинулих бораца, инвалида рата и бораца, као посланик много тога издејствовао не само за град већ и регију. Примјер вода на Бикавцу, зграде у Новом Горажду. И сада чини борећи се храбро и беспоштедно против корупције и пљачке.Много је учинио и чини у односу на чувеног режисера који је одерао општинске и Републичке буџете и препрао милионе преко своје двије фирме Лотике и Андрић Града, искористио концесију и владајућу олигархију да преведе на себе већину објеката 1/1.

Name

Ре полако

07.11.2017 18:09

Питање једно за тебе: да ти ниси мало полахко. Погледај боље ону зградицу испред ваше и Додикове вијећнице десно од споменика Иве Андрића како је оријентално израђена и зелено обојена, ама ни у Истамбулу је такве нема. Мислим да се и Ивин споменик стиди. А тек што су вас паметњаковићи превеслали Додик, Куста и Григорије кад вам под носом изградише цркву која на све личи, али најмање на православну. Видиш како иду наши чланови. Не зврјају заџаба већ примјећују и критикују ваше пропусте несрећне "Србенде".

Name

тито

05.11.2017 16:10

Миле превара,миле ронхил. Цувар нације. Да ли ми заслузујемо боље.Ако оде,отице као пребогат цовјек,као спириц скрбиц,тегелтија,радисиц,станковиц,онај брко из милица који туце .О србине луди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

06.11.2017 14:12

Какав народ таква власт. Само удри, народ је стока и боље није ни заслужио. Јахаће ти које си набројао овај народ још годинама. И док они уживају у вилама по Монте Карлу, Београду, Лондону, Паризу, итд. народ који их бира живи баш како је и заслужио.

Name

Xxxxx

05.11.2017 16:11

Он ваља јос само неколицини својих лопова. До октобра има да срозају и ово мало сто нам је остало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данијел

05.11.2017 16:15

Наслов све рекао, ниста не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

05.11.2017 17:28

Свака част аутору текста, од а до ш је све речено. Највећи тиранин сопственог народа у новијој историји!

Name

Стефан

05.11.2017 16:16

Како досао, тако и иде у октобру. Они сто су га на тенковима довели, истим тим це га у октобру одвести у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

уф

06.11.2017 14:13

Неће, неће, он је њихов.

Name

Невенка

05.11.2017 16:18

Па он је познат да за своје неуспехе криви друге. Па није висе ни народ луд. Савез за промјене је спас за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадранка

05.11.2017 16:18

Октобар = крај Милорада Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

06.11.2017 07:19

Хајде по 100 марака да није.

Name

за Јоју

06.11.2017 14:14

Одакле ти 100 КМ, јел то газда дао можеш писати коментаре, боте несретни.

Name

Никола

05.11.2017 16:20

Мислим да је досло право вријеме да се власт промјени. Савез за промјене на целу са СДС је конацно спреман да преузме власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.11.2017 11:37

Салис се,,,демагогу.

Name

Па

05.11.2017 16:21

Хахаха. СДС издаје више саопштења о ( како кажу) Доду него Терза о ФСС и Партизану

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Па

06.11.2017 16:02

Зар ти немаш своје мишљење већ парафразираш друге.

Name

Роле

05.11.2017 16:22

За СДС висеград једино СЕ радујете сто немозе бит преседника ал градјана тразе измјену закона па да мозе а ви из висеграда сте свакако стока срецом у мањини хер ТУ зиве постени људи па вам је остали да једино мозете мало попусит милету

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

05.11.2017 16:55

Роле је један од примјера СНСД-ове секте из Вишеграда. Такви су вам сви неписмени, безобразни, некултурни...

Name

Макс

05.11.2017 17:11

Види се колико си неписмен,то је одлика највећих Додикових улизица.

Name

Xy

05.11.2017 20:58

Ово је Перо Крстиц ехехех , цисто да се зна његов стил ;)

Name

Пази

06.11.2017 11:34

Пази роле, а да ли већина грађана тражи измјену закона, или само СНСД-ови гласачи. Не пика се баш свака ваша.

Name

Марио

05.11.2017 16:23

Па нисмо висе луди, Милораде ми би хљеба, доста нам је твоје демагогије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.11.2017 07:21

Дацу ван јабука.

Name

Славен

05.11.2017 16:24

У Висеграду се СДС враца на велика врата. Ови црвени ста нам раде, да смо паметни сви би на улицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момир

06.11.2017 12:43

Притисли су Славене и стегли са свих страна. Своје позапошљавали, ударили намете на све стране само замислите један примјер: седам марака по сваком водомјеру за воду, прогањају неистомишљенике, шаљу им инспекције, тужбе, углавном неосновано, али ко те пита. Прозивају, набјеђују, урлају. Народ се испрепадао и ућутао. Али су толико глупи да немају никог да им каже да попусте, кад народ највише ћути тад је најгори.

Name

Стево

05.11.2017 16:29

Све добро рецено,увијек пред изборе извуце прицу о неком Референдуму да би народу замазао оци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ина

05.11.2017 16:32

Громада подвио реп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

05.11.2017 16:32

Дасак свјезег вјетра на Балкану од октобра це бити освјезен у затвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сити смо

05.11.2017 16:33

Сит је народ његових референдума сваки пут пред изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.11.2017 07:22

Ја нисам сит. Хоцу референдум о отцјепљењу РС од БиХ.

Name

Ре Ре

06.11.2017 12:36

А ти га проведи ако можеш.

Name

???

05.11.2017 16:33

Докле ће више Миле да лаже народ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

05.11.2017 16:38

Додик је обичан манипулант,води реторику онакву какву је требао водити још прије двадесет година а из тог времена га памтимо по његовим антисрпским говорима и дјеловању,када га је Мадлен Олбрајт називала свјежим дашком вјетра на Балкану. Бјежи од тема везаних за економију и када год осјети кризу посеже за некаквим референдумом ког после суспендује.Већ дужи низ година води се негативна селекција,гдје на кључне позиције доводи нестручне и необразоване кадрове за рад лакше манипулације и извлачења новца из јавних предузећа а млади,образовани и перспективни кадрови одлазе са ових простора.Главни показатељ деценијски лоше политике је све мање становништва на овим просторима а то је највидљивије по броју ученика у школама,тако је ове године у Основну школу у Вишеграду уписано само 46 ђака у први разред. У колико би поново на изборима власт освојио овај лакташки рабаџија испуниће се пророчанство Тарабића да ће сви Срби моћи да стану под једну крушку.То неће ни њему одговарати јер ће бити недостатак публике која ће га слушати и товити печеним прасићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

05.11.2017 16:41

Нема референдума , а сада баца бомбе о измјени Устава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПА ПА МИЛЕ

05.11.2017 16:43

Оде Миле лажовчина на отпад па у затвор 2018.г.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страх

05.11.2017 16:47

Страх је велики од оних који су га и довели на власт, мора да их слуша. Имао је 2 године да спроведе одлуку о референдуму, али наравно није то урадио јер није ни намјеравао да штити српске интересе. Он је ту само да галами и удара се у прса као највећи србин до последње марке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубинка

05.11.2017 16:54

Додику је свакако крај идуће године у октобру,јер није то онај исти човјек.У Вишеграду је учинио више него катастрофалну ствар,смјенио је Мила Лакића,човјека који је добро водио предузеће и који је стручан а поставио оног клинца и незналицу,који нема никакво образовање,искуство,квалификације.Разлог постављања тог анонимуса нестручног јесте срозавање предузећа ХЕ на Дрини и нкегова приватизација и извлачење новца за предстојеће изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланка

05.11.2017 21:23

Лакић је искориштен, и одбачен. Шта му је требало да гради зграду у Андрић Граду, кад је имао одличну локацију и много јефтинији пројекат. И овај мали ће бити брзо потрошен. Гдје Додо и Куста прођу ту трава више не ниче.

Name

Таса

05.11.2017 17:00

Људи јесте ли примјетили од како се наш Дудук дружи са Човићем стално иде у раскораку,шта ли му овај ради?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Швабо

05.11.2017 17:03

Увијек ме је интересовало зашто наш предсједник не бира млађе сараднице већ увијек изабере неке бабе којима само фале метле па да полете,какав му је то укус?

ОДГОВОРИТЕ
Name

референдум-анкета

05.11.2017 17:07

Спроводио Додик лажовчина један референдум,а објавио резултате анкете хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зегелија

05.11.2017 17:07

Сви ми знамо ко је он све само најмањеСрбин али у правом смислу добар ,цестит,посен,.....он те особине немањега је преузео новац и уицај полтронао око њега!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риле

05.11.2017 17:12

Додик је најбољи заступник интереса Сарајевске политике. Договорио је коалицију са Бакиром Изетбеговићем за следеће изборе. Провјерено, тачно 100%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

попара

05.11.2017 17:16

Зар ви Срби нисте били уз Додика,цијело вријеме,ви сте га уздигли....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

05.11.2017 17:16

Колико је пута прошла његова шупља прича са одцјепљењем Републике Српске,е па неће више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.11.2017 07:27

Хоце. Ми, Срби, највисе волимо слусати ту прицу. Има и других, али кад он поцне ту прицу, ми падамо у транс. Једва цекам да опет крене.

Name

Баба11

06.11.2017 21:19

Та прица је сустина а све остале су небите

Name

Ре Баба 11

07.11.2017 11:31

Суштински ћемо јести коријење, и онако једва преживљавамо. До отцјепљења покојници, а владајући покајници.

Name

Гроф

05.11.2017 17:17

То је један страни плаценик који је унистио све у републици сто је ваљало и сто је радило да би он напунио своје дзепове и његова багра,а то све ради под пластом лазног патриоте и великог Србина,а народу и омладини јадној све горе и горе! Ово око реферундума га је конацно разоткрило да ради против Србског народа и да му понестаје националистиких изговора и да му се близи крај! Цитам ста црвена секта писе и да Додо треба да мјења устав да би се опет кандидовао?Па јесте ли ви нормални,не постује законе ни скупстину јос да не постује устав?Па нека онда преименујемо назив од Република Српска у Република Миле дозивотни владар над нама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поданик

06.11.2017 11:40

Па СНСД је постао помахнитала руља која не бира средства да што дуже остане на власти са својим вођом. Свашта ће они измислити само да што дуже остану. Послије њих нам свако слиједи потоп. Треба ревиталозовати све оно што су они уништили, срушили и опљачкали.

Name

лазов

05.11.2017 17:17

Једном лазов увек лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнез

05.11.2017 17:18

Додик=затвор и то дозивотни без могуцности помиловања!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миладин-Грање

05.11.2017 17:18

Не дај се преседниче,ако бидне среће владаћемо ко Тито.Јопе ћемо ми зајено у нове побједе.Ја сам цар у Вишеграду,они нам завиде на нашој слози и љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роса

05.11.2017 18:29

Господине Миладине дуго сте ви палили и жарили по Вишеграду. Било би вам паметније да се уопште не јављате како не би поједине жене испричале јавности како сте се односили према њима и какве сте захтјеве износили у вези њих.

Name

Ре Роса

05.11.2017 19:22

Миладин је и сад на власти у Висеграду!

Name

Бјељајци

05.11.2017 20:47

Хоцес нало сутра доста си ти изваро нас обецавајуци да цемо добити посо само завтебе да гкасамо лопузо једна

Name

Ре Роса

05.11.2017 21:26

Е моја Росо он и сад жари и пали, али на Додиној страни. Па Мића је и кад је био предсједник СДС-а нагињао СНСД-овкама.

Name

миодраг, тб

06.11.2017 05:37

Јопе......

Name

РОМАНИЈА

06.11.2017 06:10

Миладине кад "бидну" избори хахахахаха...ти "јопет" хахахахаха...гласај за свог ментално обољелог преседника, такви писмени гласачи му и требају....Миладине колико је 2+2??? хахахахаха....

Name

Доста

05.11.2017 17:19

Доста је народу његовог понижавања. Негово вријеме је прошло. Крај за тебе Миле лажовчино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влп

05.11.2017 17:51

Питање за све Бајине фанове:Да ли мандат треба да припада странци или појединцу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

05.11.2017 18:01

Громада у октобру оде, народ це му судити то је дефинитивно. Доста нам је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шешељевац Вг

05.11.2017 18:03

И ми смо уз вас и крећемо заједно у рушење овог ненародног режима,добро памтимо како је Додик рекао за нашег лидера Борису Тадићу како је он истријебио радикале у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

05.11.2017 18:31

Тако је заједно крећемо као некад против црвених секташа. Нисмо заборавили тенкове Сфора и насилно свргавање председника Поплашена од стране Додика.

Name

Бањалуцанин

05.11.2017 18:13

Ста нам болесник уради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

референдум

05.11.2017 18:32

Слиједи нови уставни референдум, иду избори мора Додик нечим замајавати народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ветеран

05.11.2017 18:43

А када су сви пресли у КПЈ, све је пропало....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааа

05.11.2017 18:46

Бах, глупа вам је ово фора: кад год витез Која смандрља неки текст, обавезно задужи неког клинца да пуца коментаре под разноразним именима. Мис'м, нека му неко јави да је проваљено ово...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славица

05.11.2017 18:58

Не млати глупости, сви добро знају како је праћен Портал БН и људи се јављају са свих страна а тебе боли истина што људи износе. Ти си сигурно неки ухљеб из државног предузећа задужен да прати ко шта пише и гдје.

Name

НЕКИ КЛИНАЦ

05.11.2017 19:19

фора је у томе да је Додиково "Србовање" проваљено! готово краај...е да.. фина ти је мама, бас онако...гостопримљива ;)

Name

Реално

05.11.2017 19:23

"Аааа", завијаћеш тако и након избора у октобру.

Name

Ре Ааааа

05.11.2017 19:25

Знаци и црвени прате БН. Зар вам диктатор није забранио? Не познајем тог цовјека, али сам примјетио да на овом порталу помно пратис изјаве СДС Висеград.

Name

Аааа

05.11.2017 19:56

Мех, пси, каравани, те муње... Да набрајам који су коментари стигли с истог рачунара..?

Name

@реално

05.11.2017 20:15

Јел' ко у прошлом октобру? Од овог наредног, богме слаба вајда. Реално.

Name

Исти рачунар

05.11.2017 21:31

Види, види, теби и рачунари доступни. Џаба вам је све доступно, долази вам крај... Крај скоројевићи... Крај...

Name

УДБА

05.11.2017 21:49

Ајде ко фол тајни агенте бас нам реци...по овим дебилним изјавама подсјдцас ме на Перу Крстица..ај реци одакле ја саљем коментар :П

Name

Аааа

06.11.2017 09:56

Дај не параноишите, нисам рекао да вам могу ући у рачунаре (к'о бива јако сте интересантни па бих тамо нешто паметно могао наћи) већ да је простим оком видљиво да неко ко је за то задужен шаље десетине коментара са истог мјеста. То знамо и џентлмен на задатку, ја и још понеко са зрном соли у глави.

Name

Ре Аааа

06.11.2017 11:45

Кад ниси спосабан ући у рачунаре, шта она паламудиш осољена свињска главо. Мора да ти се око прво осушило у тој твојој главучи.

Name

Аааа

06.11.2017 14:16

Важи. У твом свијету ти си сад побиједио, јел' тако!?

Name

РЕ

06.11.2017 14:58

Па твој свијет соли главе, не мој. За твоју информацију у мом свијету умјесто соли у глави је мозак.

Name

Аааа

06.11.2017 15:33

Молим, само настави, твој је избор да испадаш глуп у друштву.

Name

РЕ

06.11.2017 16:06

На које друштво мислиш осољена главо?

Name

Мићун - Грање

05.11.2017 19:27

Грађанима Вишеграда биднем јопе поставио неколико питања, јесу ли црно бијела следећа запослења локалне власти, запослење одборника СНСД-а Јоване Боровчанин (Ђуревић) у јединицу локалне самоуправе Вишеград ( начелникова снајка); - запослење супруге одборника СНСД-а Дарка Андрића у М:ТЕЛ, који је по страначкој линији запослен у предузећу „ХЕ на Дрини“; - запослење супруге одборника СНСД-а Недељка Перишића у Завод за заштиту женске дјеце и омладине, именовање истог за в.д. директора „ХЕ на Дрини“, без икаквог радног искуства у привреди и положеног стручног испита, а касније и именовање на мјесто генералног директора „ХЕ на Дрини“; - запослење супруге одборника СНСД-а Младена Кнежевића у Катастар; - запослење супруге одборника СНСД-а Лаза Чаркића у средњу школу „Иво Андрић“, који је по страначкој линији запослен у ШГ „Панос“; - запослење супруге одборника СНСД-а Горана Ћећеза у предузеће „ХЕ на Дрини“, која је у 14х потписала уговор о раду, а већ у 17 х, истог дана, се породила у Фочи, па се да закључити да је мало фалило да се госпођа Ћећез породи приликом потписивања уговора, а одмах је на руке добила и 1 200 КМ, поводом рођења дјетета; -запослење Миљана Новаковића у Завод за заштиту женске дјеце и омладине (брат од ујака предсједника ОО СНСД Вишеград Пере Петровића); - запослење супруге одборника СП-а Жељка Шеврта у електродистрибуцију Вишеград, који је по страначкој линији запослен у предузећу „ХЕ на Дрини“; -запослење супруге члана ОО СНСД Вишеград Владимира Гладанца у Завод за заштиту женске дјеце и омладине, који је по страначкој линији запослен у предузећу „ХЕ на Дрини“; -запослење супруге директора Завода за заштиту женске дјеце и омладине и члана ИО ОО СНСД Вишеград Зорана Васиљевића на мјесто директора Радио Вишеграда; -запослење супруге начелника Одјељења за финансије у локалној самоуправи Његоша Танасковића у МУП РС (полицијска станица Вишеград); - именовање кћерке носиоца листе ДНС Мила Перића на мјесто замјеника директора хотела „Андрићев конак“ и запослење сина у аустријску фирму „Страбаг“ (која још од 2012. године изводи радове на санацији провирања воде испод бране ХЕ Вишеград, а до сада је у ту рупу утрошено десетине милиона марака); -запослење одборника ДНС-а Иване Ђурић (Пјевчевић) на мјесто замјеника директора Дома културе Вишеград; -запослење кандидата за одборника СП Сање Видаковић у предузеће „ХЕ на Дрини“; -запослење кандидата за одборника СП Биљане Максимовић на мјесто извршног директора за економско-финансијске послове у предузећу „ХЕ на Дрини“...“ - Ко је власник 51 % ''Андрићграда'' а ко 49 % - Колико је фабрика црно бијеле технике могло бити изграђено и колико радних мјеста је могло бити отворено за средства од 40 милона која су уложена у град који је 51 % приватно власништво - Вријеме ће показати ко је на истини а ко на лажи , живи били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Мицун

05.11.2017 20:24

Е мој Мицуне, не контас ти...бирацко тијело се знацајно осипа будуци да омладина трази посла по ЕУ а ови старанцки ухљеби су у ствари и једини (али веома бројни) гласаци за владајуцу коалицију...СДС и ови његови лузери су давно потросена прица и нико нормалан висе за њих не гласа а нама це бити како смо и заслузили...

Name

кхм

05.11.2017 20:40

Ма добро то Мићуне али, ове "фабрике црно бијеле технике", то нека нова грана индустрије или шта..? Оно, дојавимо Америма и Кинезима детаље, па се обогатимо.

Name

Петко

05.11.2017 20:43

Ја ставно прицо да тебе Мицуне треба поставити за преседника дрзаве посто имас муда да саспес у лице свакоме оно сто мислис косто си реко ово саден,

Name

Марија

05.11.2017 20:07

Иду избори, иде Миле са прицом о Референдуму. Знамо све, само сто нисмо висе глупи, пропала прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

05.11.2017 20:08

Све сто је написано је тацно. Анкета Милорада висе не пролази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.11.2017 05:08

Петиција.

Name

Са стране

05.11.2017 20:54

Кад прочитам фразу "међународна заједница" изгубим вољу за даљим читањем. Та фраза је толико отрцана и примила се у свест искључиво глупих људи, да знам да онај ко је пише је глуп или манипулише глупанима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре са стране

05.11.2017 21:40

Да, да само сте ви паметни и не можете да схавитите да свјежи дашак на Балкану губи подршку својих ментора који су га довели на власт ( не користим термин међународна заједница да вама буде лаше). Доказ санкције. А и да нема тог вама паметном омраженог назива, ваш омиљени предсједник се по Уставу не може више кандидовати. Слиједи коначно откривања и тотална бламажа у најавама о промјени устава. Промјена устава због једног фотељаша, да некажем једне .узице.

Name

Ре

06.11.2017 07:03

Не воли нико ни цути, ни процитати медјународна заједница, али будимо реални, све сто они наредне Додику и против цега се они побуне тако мора бити. Милорад Додик својим србовањем замајава народ а сви добро знамо како је некад говорио.

Name

Са стране

06.11.2017 10:31

Дефинишимо појам "међународна заједница". Ако се то односи на све народе и државе, како би требало, онда око чега то уопште постоји консензус? "Међународна заједница" не иде без Русије, Кине, Индије, Бразила... А то је већ пола планете. Ако се то односи на Америку и неке земље ЕУ, онда то није међународна заједница већ једна интересна групација. Проблем је што људи то прихватају здраво за готово и клањају се, као некад мантрама из Кумровца. На то сам мислио. Наравно, не сматрам да је утицај Америке и трабаната јој небитан, али не мора да буде пресудан ако има памети.

Name

Ре Са стране

06.11.2017 11:54

Знамо ми одлично шта је "међународна заједница", али такође знамо ко је поробио просторе бивше Југославије и чије се базе налазе на Балкану и ко колики утицај има на простору БиХ. Било нама мило или криво ријеч Кормакове се још увије добро пика. Њена предходница је Додиков пигмалион, обликовала га је још давних деведесетих година.

Name

Неутралан

06.11.2017 07:06

Мислим да је народу РС доста свега, становниство одлази, градови постају села, омладине нема. Неко је крив за то, а сви знамо ко. Досло је вријеме да се несто мијења. Савез за промјене има добре сансе, а и политику много бољу него прије, оцисцен је од појединих људи који никако нису смјели бити на целу странака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

06.11.2017 07:08

СЗП је остро и одлуцно кренуо, ако овако наставе назалост Додику је крај. Гласац сам СНСД, али сам и реалан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааа

06.11.2017 12:05

Бра'о: Марије, Славице, Зорани и остала лијепа српска имена разваљују од реалности. Паралелна стварност живи од октобра до октобра, у дане послије (сваких) избора, по њих/њега сурова истина ипак изађе на свјетло дана. Што лијепа српска имена не спречава да опет започну нови круг. Само јако!

Name

Ау

06.11.2017 12:32

Што сте Аааа самоувјерени. Ја то баш волим. Кад сте најсигурнији и најсамоувјеренији тад најлакше падате. Овога пута пад ће бити без придизања.

Name

Аааа

06.11.2017 13:33

Баш сте потпуно неспремни на критику: овдје се погрешно мисли да сам ја СНСД-овац а ствар је у томе да ја ни једне ни друге не могу да смислим. Али далеко најјаднији су ми ови што губе из избора у изборе (како рекох већ: од октобра до октобра) међутим проблем не успијевају пронаћи код себе (код себе га никад и не траже) него је увијек неко други крив. Тако, на примјер, кад се СДС осипа к'о зрео маслачак, онда није до СДС-а већ је крива власт, кад не функционише Савјет министара онда је крив онај што није у Савјету министара... Хоћу рећи, то је глупаво и лагодно бистрење политике, тако свака неука баба може да је води. Али - донекле. С друге стране, кад вам неко укаже на то онда бјесните, вријеђате, псујете... Мислим, може, не узбуђује то мене, чак помало и засмијава, али ако мислите да сте тиме више у праву, онда се грдно варате. Не вјерујете? Па не морате, боже здравља, доћи ће октобар 2018.

Name

РЕ

06.11.2017 14:51

Доћи ће Октобар 2018, али без Додика на челу Републике Српске. Нема право на реизбор!... Једино да се нешто непредвиђено деси. Ако нисте СНСД-овац чему онда прозивање оних што коментаришу који можда исто као и Ви нису чланови ни једне партије, али имају право на своје мишљење. Па шта и ако јесу. На крају крајева сасвим је легитимно критиковати власт без обзира на крајњи резултат. Право на њихово мишљењене не може укинути Ваш антагонизам изражен према њима.

Name

Аааа

06.11.2017 15:22

Значи ако се ја не слажем са већином коментара овдје, ако тврдим да је бар двадесет написано са истог мјеста а под другим именом (а то само слијепац не види), ако кажем да се то увијек дешава на исти начин кад Којић неким текстом покуша бити маштовитији од С. Вучуревића и Вукановића (безуспјешно) онда ја, по вама, 'оспоравам право на ваше мишљење'. Занимљиво. Шта, идеја је да долазите овдје да се међусобно мазите, тапшете по раменима и маштарите о томе како сте много јаки а сваки покушај указивања на очигледно третирате као непријатељски чин? Извин'те, али то је просто дјетињасто.

Name

Ре

06.11.2017 16:20

Опа, па Ви сте још и прозорљиви и видите ко пише коментаре. Да не претендујете на мјесто покојне Вангелије? А чини ми се да гајите антагонизам и према аутору овога текста и да помно пратите какве текстове пише. Занимљиво је, а и како је могуће да се појединац који пише двадесет коментара са истог мјеста "међусобно мази, тапше по раменима" итд... Ми дјетињасти, а Ви противрјечни.

Name

Краљ

06.11.2017 08:43

Миле це се кандидовати за Цара и бице изабран 100% Зато сдс нетреба да брине Срби су за Мила !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пурдес

06.11.2017 10:42

Хоће али за цара шаторских пјевача а Змаја од Шипова за премијера поставити.

Name

Ријец

06.11.2017 12:02

Хоце ли нас предсједник икада стати иза својих ријеци и дијела или це се увијек крити иза некога? Све ми се цини да је одговор ово друго..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадранка

06.11.2017 12:16

Јадни ли смо ми са оваквим предсједником.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни

06.11.2017 12:51

Падај сило и неправдо, Народ ти је судит зван. Бјеж'те од нас ноћне тмине, Свануо је и наш дан. Право наше уграбљено, Амо натраг дајте нам! Не дате ли, не молимо, Узет ће га народ сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја92

06.11.2017 12:57

СДС до коначне побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близанци 86

06.11.2017 13:01

СНСД-у је досао крај!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јокан

06.11.2017 13:02

СДС до побједе, досао је крај СНСД-а!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

06.11.2017 17:04

Срамота ме гдје зивим, самим се предсједника, срамим се РС послије данасње Скупштине и предсједника РС. По први пут у зивоту ме срамота моје домовине. Милораде стиди се и ти бруко народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадранка

06.11.2017 17:14

Милорад Додик је управо себи потписао крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

06.11.2017 21:55

Ова громада једино сто зна је да краде и лазе. Није народ висе луд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко Приједор

06.11.2017 21:56

Милораду је крај. Савез је на дјелу. Подрска ДНС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анкетар

06.11.2017 21:58

Ста сад он хоце, донио је одлуку нека је спроведе. Нека показе храброст, а не као кукавица крије се иза народа и опозиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

06.11.2017 21:59

Вријеме анкета је просло, вријеме промјена долази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

06.11.2017 22:00

Ја овог предсједника не разумијем, хоце ли бити та анкета или не. Одлуку су донијели ста цекају. Народ једва цека јос једну анкету, а јос висе цека октобар да скине овог са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марица Плакаловиц

06.11.2017 22:01

Ми бисмо хљеба, од анкета се не зиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

06.11.2017 22:02

На улицу и промјена власти прије октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријан

07.11.2017 00:24

Људи моји ста се наслусах данас и ногу Вам реци да је овај наслов у тексту преблаг он није лазовцина него ОБЕРЛАЗОВЦИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цудо невидјено

07.11.2017 00:26

Мајко моја сто је много много је али и Стевандиц није далеко ...прави наследник ста би од оног бунтовника неки казу цирка 500 000 км.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Управо говори

07.11.2017 00:28

Ево управо прица ја патриоте мила мајко. СТЕВАНДИЦУ ПОЗДРАВИО ТЕ СКРБИЦ ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста је било

07.11.2017 08:56

Додик је највеце зло које је могло да нам се деси вукота га је довео у цосак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ине

07.11.2017 09:06

Ма не ма он муда за то, он је обицна јајара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бозе сацувај

07.11.2017 09:45

Ма људи моји да ли је ово могуће... ја ста цовјек реце јуце и оста зив невјероватно

ОДГОВОРИТЕ
Name

р моооој Милокраде

07.11.2017 09:46

Људи цовјек је дрогиран сто посто . оно нормалан и паметан цовјек не мозе разумјети .. скаце на сваки коментар а његови ботови ко мумије , куку нама ко нам је предсједник..каква лазовцина он је назалост дебилцина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

07.11.2017 10:33

Болесно амбициозан усљед недостатка неопходних властитих капацитета.

Name

Да, да

07.11.2017 11:36

Опсесивно кумпулсивни поремећај...

Name

несаломиви

07.11.2017 09:59

Бозе мили цуда великога цовјек све зна и нико није паметнији од њега нема сансе . само он и нико други. па да је Тито опет неби све знао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велики баја

07.11.2017 10:46

Теско нама са нама, ја ко нас води ммоја мајко. и сто је најгоре опет це га ови луди Срби гласати у октобру,,,,катастрофа

ОДГОВОРИТЕ
Name

сто попсто

07.11.2017 10:47

Луд сто посто. овај текст је и преблаг ста смо јуче и ноцас видјели...страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

07.11.2017 11:38

Није он луд он је безобразан хиљаду и један посто. Безобразан и неваспитан.

Name

борац

07.11.2017 17:16

Ње крив он крив је глупави народ па нека испаста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опа цупа

07.11.2017 18:19

Ја што се громада синоћ излапрда и наприча и налага мајко мила. И што је најцрње хоће назор да натјера опозицију да се солидарише с њим у подвијању репа. Овакви сте онакви, али ипак би могли....Е не може громадо људска, сам си скувао, сам и посрчи. А тек Жељкица "експерт економије" све мед и млијеко, редовне пензије, редовне плате, али заробљене у простору и времену. На нивоу 2006. А трошкови живота пуштени са ланца за 1000% већи у односу на 2006.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре септицка

08.11.2017 03:00

Ти то испливо из септицке јаднице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

08.11.2017 07:05

Има неко примитивнији од ЗМАЈА ИЗ ШИПОВА. Та особа глава ове наше РС. Значи тијело нам се распада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брука и срамота

08.11.2017 12:25

Па ста доживисмо мила мајко... цовјек луд потпуно он да влада Републиком бозе сачуваqј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

теско нама

08.11.2017 12:26

ја бруке ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

свиће зора

08.11.2017 12:27

Нека хвала богу да смо и ово видјели не би народ другачије прогледо код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посљедњи мохиканац

08.11.2017 12:28

Дошла вода до плафона нема даље. Додо ГОТОВ СИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сдс Србија

08.11.2017 12:29

Немозе ти Вам нико висе помоци ...крај СДС долази то је неминивно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

разочарани

08.11.2017 12:30

Ја сам досад стварно имао другачије мишљење о Предсједнбику Додику да ли је могузће да се човјек може овако преварити

ОДГОВОРИТЕ
Name

само јако

08.11.2017 12:31

Само јако јаче Најјаче м побједа је наша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

08.11.2017 12:44

Епилог Додикове владавине је познат. Господине Говедарица само стрпљиво ради свој посао. Упјети ћеш. Напријед!

ОДГОВОРИТЕ