`Najveća gromada, obična lažovčina`

O vladavini Milorada Dodika i svim njegovim potezima danas se saopštenjem oglasio i višegradski SDS. Saopštenje prenosimo u cjelini:

Republika Srpska 05.11.2017 | 16:42
`Najveća gromada, obična lažovčina`
"Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske, u oktobru 2018. godine ističe mandat i po Izbornom zakonu BiH i RS više nema pravo kandidovanja za predsjednika Republike Srpske.

Milorad Dodik u strahu i panici sve više pokazuje svoje pravo lice i "otac nacije" kako su ga često prikazivali njegovi poltroni i učenici, ne bira sredstva za svoj politički i lični opstanak.

Evidentno je da Milorad Dodik neće dobrovoljno abdicirati, niti prepustiti vlast u Republici Srpskoj, zbog čega, svjestan da više nema šta da ponudi, čak i onim najnaivnijima, opet poseže za već viđenom zapaljivom retorikom, smišljajući nove forme opstanka na vlasti, igrajući na tankoj žici nacionalizma, što se može nazvati i manipulacionom i kompleksnom psihološkom igrom, budući da živi na političkoj krizi, sijanju straha i konfliktu.

Žestoko pritisnut od međunaradne zajednice i predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da povuče Odluku o referendumu o sudu i tužilaštvu BiH i da prestane sa tom retorikom i kočenjem evropskog puta BiH , Milorad Dodik naređuje zakazivanje posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti povučena Odluka o referendumu, a svu krivicu za taj čin bezobrazno i podmuklo, na sebi svojstven način, pokušava prebaciti na SZP, tvrdeći kako nema opšti konsenzus za provođenje iste, iako mu taj konsenzus uopšte nije bio bitan kada su bez SZP donosili istu Odluku .

Dodik nema podršku Srbije, ali zato ima Dragana Čovića, koji je spreman do posljednjeg Srbina da se bori za demokratiju i pravo Republike Srpske na referendumu, dok su njegovi predstavnici u CIK-u zajedno sa Bošnjacima glasali protiv ustupanja biračkih spiskova i tako, preko srpskih leđa, obezbijedili mogućnost da i kantoni sa hrvatskom većinom, kao i Dodik manipulišu referendumom pa se pitamo da li je moguće da ovako priča čovjek koji je javno izjavio da bi čuvanje srpskih nacionalnih interesa predao u ruke HDZ-u i Draganu Čoviću, sa kojim je potpisao jednu deklaraciju 12. jula u Mostaru, koji je tog istog dana slavio „Oluju“ i progon Srba, a ne Savezu za promjene, predstavnicima Srpskog naroda, koji su legalno i legitimno izabrani na izborima u Srpskoj da čuvaju i zastupaju srpske interese u BiH. Priča „naš“ predsjednik o srpstvu, a Čović bi da mu brani interese Srba u Sarajevu. Mora da se „ujedinitelj“ Mile zanio, a zapravo je mislio na ujedinjenje privatnih i lopovskih interesa sa ovim „zaštitnikom“ srpskih interesa!

Iz ovog se jasno vidi kako se "najveća srpska gromada" Milorad Dodik sprda sa građanima Republike Srpske, ponižava i omalovažava cijelu srpsku naciju, igra se sa Srpskom kao da je to njegova pohlepna prćija, a ne najveća svetinja srpskog naroda za koju su živote dali više od 30 000 srpskih patriota, desetine hiljada ostali bez dijelova tijela, stotine hiljada bez svog ognjišta.

Već 10 godina ova "najveća srpska gromada" pred svake izbore galami da će provesti referendum i ostvariti najveći san svakog Srbina, a to je samostalna Republika Srpska. Tada se naš Doda ne boji nikoga, razgoropadi se, nakostrješi i ko je ko on, sve pršti i perje leti na sve strane, vatra sijeva iz kamena, a Srbi oduševljeno kliču i zahvaljuju se Bogu što im je dao takvog vođu i junaka. I tako od izbora do izbora. Vidio Doda da je narod "lud", pa počeo izmišljati i druge referendume, malo mu ovaj, vidi da je narod gladan referenduma, umjesto posla i plate on narodu referendum. I ko zna do kad bi to trajalo i dokle bi ova „najveća srpska gromada" hranila ovaj nesrećni i izludjeli narod referendumima da to sprdanje više nije dosadilo međunarodnoj zajednici i predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i za tili čas od „najveće srpske gromade" osta ispušena muštikla.

Narod Republike Srpske je opljačkan, omalovažen i zavađen među sobom, a Srpska ovakvom politikom gotovo sa cijelim svijetom i sada „branioci i spasioci“ Republike Srpske igraju ratno kolo u koje žele staviti sve nas.

Pričaju o nacionalnim interesima i ujedinjenju, a rade isključivo, i samo, u svoju korist. Tako se i Milorad Dodik napojio srpstvom, koji će zarad ličnih interesa i opstanka na vlasti sklopiti sporazum i sa crnim đavolom. Spreman je uraditi sve da ostane tu, po cijenu konflikta, retorike i opasnih tenzija, i sijanje straha , jer gubitak vlasti za njega znači mnogo više od običnog silaska s vlasti, za njega to znači slobodu, jer javna je tajna da će nakon gubitka vlasti završiti na optuženičkoj klupi kao i njegov hrvatski kolega Ivo Sanader.

Njegova politika je osuđena na propast i spreman je da koristi sva dozvoljena i nedozvoljena sredstva da bi ostao na vlasti, pa je za očekivati još očajničkih potez , ali uzalud, jer će narod biti taj koji će da sudi. Uskoro će Milorad Dodik biti politički marginalac, koji će prestati lažno brinuti o Srbima, a zabaviti se o sebi. A mi ga upozoravamo da dobro prouči kako su, kroz našu istoriju, prošli oni vladari koje je narod riješio da zaustavi!"

SDS Višegrad

Komentari / 193

Ostavite komentar
Name

Ma

05.11.2017 15:53

On je gromada po pitanju zla prema vlastitom narodu, a ova nesposobna opozicija je jos gora od njega jer samo zahvaljujuci njihovoj nesposobnosti ovaj nesretnik jos uvijek ponizava narod.

ODGOVORITE
Name

re

05.11.2017 16:31

A ti si Debil

Name

Pantelija Z.

05.11.2017 16:35

Sve tacno, od rijeci do rijeci. Tacno je da je narod lud i, kad je tako, zasluzuje da ga vodi ludak

Name

Ine

05.11.2017 17:01

Zapamtite ovo: Dodik raspisuje referendum o odcjepljenju na dan izbora!!!!! Da vidimo ko će ga onda smijeniti ili pobjediti? Druga mogućnost mogu da se ne usvoji izborni zakon u saradnji sa Izet-Dragan i da se izbori i ne održe .

Name

X

05.11.2017 17:29

Predsednik je slika i prilika SVOG naroda

Name

Bravo

05.11.2017 17:43

Ma u pravu si

Name

Re MA

05.11.2017 17:44

Imas priliku na izborima da mijenjas i da te gromada ne ponižava. Uzmi stvar u svoje ruke, nemoj se prodavati za 50KM za izbore SNSD-u

Name

Septička jama

05.11.2017 19:38

Mnogo je gov*na u toj gromadi.

Name

Zarja

07.11.2017 12:40

Sačuvaj me bože juče sam se zgrozila šta gromada lupa. A tek njegova premijerka. Kod nje teče med i mlijeko. Plate i penzije redovne. Penzije se zaboga povečavaju 3%. Tri posto u odnosu na 2006. Zna li ta "mudra glava" da su plate i penzije na nivou 2006, troškovi života na nivou 2017. Dakle troškovi su otišli 1000% naviše u odnosu na 2006. A plate i penzije ni cent. Ali to je za nju faktički normalno, i faktički vi opozicijo lupate na prazno Faktički ona priča tek da nešto priča. A tek kako faktički fali muža ribolovca...Fuj...fuj...

Name

Re

08.11.2017 02:55

Zivio Milorad.

Name

Re

08.11.2017 02:56

Pogledajte sta ti je narod neko neku gluposti napise i drugi KO ovce za njim.

Name

Re re

08.11.2017 16:57

E bogami niko ko ovce ne ide ko za ovnom zvonarom ko Dodine pristalice.

Name

Da

05.11.2017 16:00

A SDS ne postoji u B.Luci. Bavite se sobom. Dodik je dovoljno snalazljiv.

ODGOVORITE
Name

Višegrad

05.11.2017 16:44

Nema jer ih je Baja kupio.

Name

Cistilste

05.11.2017 17:24

Smecare i treba u smece,u ovoj zemlji se mora mijenjati izborni zakon,mandat mora biti vlasnistvo stranke a ne pojedinca,pogotovo kod nas gdje posle skrnavljenaja drzave i nacije,vjere i obraza sve ima cijenu,kako drugacije objasniti.

Name

Iznogud

05.11.2017 17:45

Baja je veliki igrac kupio je Stevandica Tadica Babica i cijel SDS u BL i sada rusi DNS hice da pretvori RS u Sjevernu Koreju za sada mu ide Stevandic i Tadic poslusno ruse Stevandic udarnicki a Tadic ko u SDSu s guza na guz ko da mu je Rumenige rodeni brat

Name

Olja

05.11.2017 18:01

Dodo kupuje papke ali neće on digo.Diktatori su uvijek neslavno završavali pa ce i on.Doce mu kraj na sreću ovog naroda

Name

Svi su isti!!

05.11.2017 18:39

Neko reče Baja ih kupio SDS. Ni jedni bolji neće biti, samo gledaju, kako da se dograbe vlasti, poslije svoj interes, a narod ko j.... Ovce za šišanje, bez odgovornosti, to je narodu dovoljno, jer narod ne promišlja, šta ga snalazi. Ista formula od prvih višestranačkih izbora, izabrani samo gledaju sebe, ratni period isti, profiteri posle na vlast, buranija gine, nema je danas nigdje. Sve isto nam se piše, bez temeljnih promijena na svim nivoima vlasti. Čuj, načelnici malih opština sa 5.000 stanovnika imaju 5.000 KM platu, a da ne govorimo od republičkim poslanicima ili državnim. Teško nama.

Name

Re olja

05.11.2017 18:44

Hoće Oljice lijepa hoće to je neminovno i nadasve prirodno. Ali isto tako ima i ona ,ne lipši magarče do zelene trave'. Nece to Olja jos neko vrijeme biti. Jednostavno nije došlo još to vrijeme. Moras biti pametna pa procijeniti. Da nestane jedan lider mora isplivati drugi. Vidis li ga ti možda! Ako vidiš javi da ti ostavim broj.

Name

Trn

06.11.2017 14:09

Pa kakvi ste ljudi kad se prodajete. Nije Dodik kriv. Navukli ste u sds svašta od Govedarice pa dalje.

Name

RE re

06.11.2017 14:35

Dodik po Ustavu ne može biti više predjednik Republike. Kratko i jasno pa neka je lider nad liderima. Djelimično ste sami dali odgovor. Iz njegove koalicije teško će bilo ko moći dostići njegov maksimum, to opozicija treba da iskoristi. A sad jedan paradoks za Oljicu. U Višegradu su 2014 SDS-ov načelnik i skupštinska većina smanjili načelničku platu sa 5000 KM na 2700,00, svim funkcionerima su takođe smanjene plate oko 30%, odbornički dodaci su smanjeni sa 400 na 200 KM, ukinuto je pravilo da jedna osoba ne može biti član više Nadzornih odbora i opet su 2016 izgubili izbore. Šta reći na to?

Name

Re trn

08.11.2017 07:07

Trn=Papak.

Name

Neko iz mase

05.11.2017 16:00

'Ajde, šta nam rekoste. Baš me čudi što vam narod nikada više od 2006 godine nije ukazao povjerenje. Pa vi ste spas, Mesija kojeg samo čekamo da bi nam bilo bolje. Kako ste samo smješni. Ni vi sami ne vjereujete u ovo što ste napisali. Svjesni ste da nemate nikakve šanse na izborima 2018 godine i sada ćete pokušati sve da napravite neki belaj i da optužite vlast za to. Nije narod lud i toliko zaboravan. Pamti narod još vašu vladavinu i neisplaćivanje plata i penzija. Brzo će 2018 godina i izbori a onda, bay, bay SzP.

ODGOVORITE
Name

Re

05.11.2017 16:28

Blago tebi kad tako mislis. Sigurno si zaposlen kao i svi tvoji i normalno da vam odgovara tako. Vidimo se u oktobru, kraj Dodiku je sve blizi!

Name

Eto

05.11.2017 16:31

Isplaćuje ti Dodik plate i penzije pa vidimo koliko smo zaduženi. Svakog mjeseca jedan kredit ili prodaja obveznica da bi isplatili penzije. A ko će to da vrati?

Name

spomenka

05.11.2017 17:21

Mora da je mjerilo uspješne vladavine SNSD-a i minus preduzeća "HE na Drini"! Poklopi se i ćuti, govedo crveno!

Name

re NEKO IZ MASE

05.11.2017 17:24

Alo covjece 2006 nije bio prodat Telekom,kreditno zaduzenje 10 × manje a vidi sad bud se zaduzili do guse bud potrosili pare od Telekoma. Ukljuci malo mozak, ti zapjenio ko sef,po vasem bolji smo sad od Svice.

Name

RE

05.11.2017 21:11

A vi kao isplaćujete plate i penzije. Ovo što isplaćujete osim poslanika i funkcionera i direktora je crkavica sa kojom se ni goli život ne može voditi. Plate i penzije na nivou 2006, a troškovi života sto puta veći. Ma kavi sto hiljadu puta veći.

Name

re

06.11.2017 05:53

Nikada do sada nisam cuo da je neko zvao Dodika "otac nacije".

Name

joja

05.11.2017 16:07

Dok vi pisete pisma Dodik se sprema da mjenja Ustav i tako ce se moci ponovo kandidovati za Precjednika...do kraja zivota.

ODGOVORITE
Name

Drug član

05.11.2017 17:23

Daj nam Mila da se igramo, igramo!

Name

Jovan

05.11.2017 16:10

Milorad Dodik odlicno zna sta ga ceka u oktobru, kraj mu je sve blizi i gubi konce to mozemo vidjeti u svakoj njegovoj izjavi.

ODGOVORITE
Name

ahhhhaaa

05.11.2017 18:42

Aaaaa, tol'ko sam se zacenio da me žena vodom morala polijevat'. Nemoj više ovako masne viceve bog ti dao, nosićeš me na duši!

Name

ahhhhhaaa

06.11.2017 11:16

Šta se džaba zacenjuješ kad Dodo ne može biti više predsjednik RS, nema više pravo da se kandiduje. Ovo tvoje zacenjivanje je vic godine. A drugi neće moći pobijediti SzP.

Name

ahaha

06.11.2017 17:16

Jedno pitanjce - čisto retoričko: može li biti predsednik vlade?

Name

Reodgovor

07.11.2017 00:22

Ne moze budalo jedna jer da bi to bio treba da dobijete predsjednika pa da ga on predlozi a to je vec fatamorgana.

Name

ahaha

07.11.2017 08:32

A izvini, što ti psuješ? Razumijem da si nervozan jer ni sam ne vjeruješ u to što pričaš ali nema razloga da se međusobno pičkaramo samo zato što se ne slažemo. Nego, ko će, po tebi, biti novi predsednik?

Name

Polako

05.11.2017 16:10

Sacekajmo izbore junacine. Zahvalite na Andrić gradu. Niko vi nebi svratio u tu rupcagu koju ste napravili od grada. Pitanje za sds Visegrad: Da li vasi clanovi idu u Andrić grad i ako idu jeli im lijepo tamo?

ODGOVORITE
Name

Višegrad

05.11.2017 16:49

U Andrićgrad niko nikome ne brani da ide,to su Kusturicine insinuacije.Trenutno u Andrićgrad ne idu ni oni koji su ga zdušno zagovarali i koji su se uvlačili Kusturici,non stop je pustahija dole,žive duše nema.Ljudi koji su radili dole nisu primali ni taj minimalac pa su napustili taj kompleks i otišli iz Višegrada generalno,to najbolje Višegrađani znaju.

Name

Visegradjanin

05.11.2017 17:01

Prijatelju svi ljudi u Visegradu idu u Visegrad grad a Andricgrad je dio Visegrada . I lopuza Kusturica je dosao u vec poznati i opjevani Visegrad da tu mszne lovu. Cudo Nije otisao u Rudo tsmo je rodno selo Ive Andrica nego u vec opisani i opjevani i Nobelovom nagradom ovjekovjeceni Visegrad. Zato ako vec neznas radpitaj se i ne mlati jadnice zavedeni

Name

Srednja klasa

05.11.2017 17:26

Pa što napraviste onda taj famozni projekat u rupčagi, kako kažeš? Ojadili ste vi Višegrad, kao i Republiku Srpsku generalno, ali Bogu hvala pa nemate još puno vremena.

Name

Idu

05.11.2017 17:29

Idu i uvjek su isli,dole sada ne idu crveni i radnici po platu,jer nema ni plate a vise ni koristi koje su imali koristeci Kusturicu kao stit od njihove pljacke.Kad budes dolazio pitaj malo radnike kolika im je plata i kada su je primili a i ovo dolaze li celnici lokalnog snsd - a?Ogulili su Kusturicu,ogadili mu sve,vise i on ne dilazi po nekoliko mjeseci,samo pitaj

Name

koja

05.11.2017 17:38

Rupčaga sa 12000 stanovnika.

Name

Polako

05.11.2017 18:21

Kreteni visegradski, svratio sam deset puta do sad sa familijom i ostavio nesto para nekad manje nekad vise. Dok nije bio izgrađen prosao sam 150 puta a svratio sam samo jednom i to na ćupriju. Gospodo sve sto se napravi ostace neće ga ni Emir ni Dodik u grob odnijeti kao sto ni osmanlije ćupriju nisu. Sramimo se kakvi smo svi. Da bog da da se u isto takvoj rupi Nevesinju Gacku Bileci izgradi po nesto. Onako ni kolibu niko ne pravi. A eto sds je vlast tamo godinama. Evo tek sad Nevesinje se obnavlja i Trebinje dobija akva park kakoDodik osvoji lokalne tamo.

Name

Aaaa

05.11.2017 20:02

@Višegrađanine pobratime, u kojoj si ti školi učio da je rodno selo Ive Andrića kod Rudog? Andrićevo rodno selo je od rudog udaljeno, po prilici, 200 kilometara.

Name

XY re Polako

05.11.2017 20:55

Prijatelju ,mogao si svratiti I milion puta , ostaviti isto toliko novca dole ali to ne bi zavrsilo u kasi iz koje radnici primaju platu ili se iz koje treba da se dalje zavrsava A.grad vec u privatnom dzepu prujatelju pruvatnom to je jedna bolna istina. radnici primaju po 30km plate nekad manje nekad malo vise ali to je to u sustini I plus im se zaprijeti da ne smiju to govoriti nikome jer toboze blate ugled Kusturice.

Name

Re polako

05.11.2017 21:18

E moj burazeru ti stvarno ništa ne znaš. Ni u bunilu nije bilo Andrić Grada kada je Višegrad posjećivalo na hiljade turista i to nije samo u tranzitu već sa noćenjima. Ti si brale moj dolazio u Višegrad poslije ratnih zbivanja kada je sve opustošeno. Čudo vrli režiser izabra baš Višegrad, što ne ode u Rogaticu ili na Sokolac. Zagovarao je i Sokolov Grad, ali niko ne odriješi kesu kao naivni Višegrađani i pohlepna SNSD-ova vrhuška.

Name

re Polako

06.11.2017 05:55

A gdje im je onaj Kojic? On ce nesto napraviti.

Name

RE re

06.11.2017 11:31

Kojić je dovoljno napravio za ovaj grad u ratu, nije pobjegao, nije dezertirao. Izgubio brata, jednog po jednog borca. Donosio ogromne pomoći napaćenom narodu, borio se za prava poginulih boraca, invalida rata i boraca, izdejstvovao izgradnju spomenika na vojničkom groblju, borio se preko boračke za zaposlenje članova porodica poginulih boraca, invalida rata i boraca, kao poslanik mnogo toga izdejstvovao ne samo za grad već i regiju. Primjer voda na Bikavcu, zgrade u Novom Goraždu. I sada čini boreći se hrabro i bespoštedno protiv korupcije i pljačke.Mnogo je učinio i čini u odnosu na čuvenog režisera koji je oderao opštinske i Republičke budžete i preprao milione preko svoje dvije firme Lotike i Andrić Grada, iskoristio koncesiju i vladajuću oligarhiju da prevede na sebe većinu objekata 1/1.

Name

Re polako

07.11.2017 18:09

Pitanje jedno za tebe: da ti nisi malo polahko. Pogledaj bolje onu zgradicu ispred vaše i Dodikove vijećnice desno od spomenika Ive Andrića kako je orijentalno izrađena i zeleno obojena, ama ni u Istambulu je takve nema. Mislim da se i Ivin spomenik stidi. A tek što su vas pametnjakovići preveslali Dodik, Kusta i Grigorije kad vam pod nosom izgradiše crkvu koja na sve liči, ali najmanje na pravoslavnu. Vidiš kako idu naši članovi. Ne zvrjaju zadžaba već primjećuju i kritikuju vaše propuste nesrećne "Srbende".

Name

tito

05.11.2017 16:10

Mile prevara,mile ronhil. Cuvar nacije. Da li mi zasluzujemo bolje.Ako ode,otice kao prebogat covjek,kao spiric skrbic,tegeltija,radisic,stankovic,onaj brko iz milica koji tuce .O srbine ludi.

ODGOVORITE
Name

ja

06.11.2017 14:12

Kakav narod takva vlast. Samo udri, narod je stoka i bolje nije ni zaslužio. Jahaće ti koje si nabrojao ovaj narod još godinama. I dok oni uživaju u vilama po Monte Karlu, Beogradu, Londonu, Parizu, itd. narod koji ih bira živi baš kako je i zaslužio.

Name

Xxxxx

05.11.2017 16:11

On valja jos samo nekolicini svojih lopova. Do oktobra ima da srozaju i ovo malo sto nam je ostalo.

ODGOVORITE
Name

Danijel

05.11.2017 16:15

Naslov sve rekao, nista ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

Tako je

05.11.2017 17:28

Svaka čast autoru teksta, od a do š je sve rečeno. Najveći tiranin sopstvenog naroda u novijoj istoriji!

Name

Stefan

05.11.2017 16:16

Kako dosao, tako i ide u oktobru. Oni sto su ga na tenkovima doveli, istim tim ce ga u oktobru odvesti u zatvor.

ODGOVORITE
Name

uf

06.11.2017 14:13

Neće, neće, on je njihov.

Name

Nevenka

05.11.2017 16:18

Pa on je poznat da za svoje neuspehe krivi druge. Pa nije vise ni narod lud. Savez za promjene je spas za RS.

ODGOVORITE
Name

Jadranka

05.11.2017 16:18

Oktobar = kraj Milorada Dodika

ODGOVORITE
Name

Joja

06.11.2017 07:19

Hajde po 100 maraka da nije.

Name

za Joju

06.11.2017 14:14

Odakle ti 100 KM, jel to gazda dao možeš pisati komentare, bote nesretni.

Name

Nikola

05.11.2017 16:20

Mislim da je doslo pravo vrijeme da se vlast promjeni. Savez za promjene na celu sa SDS je konacno spreman da preuzme vlast.

ODGOVORITE
Name

Re

06.11.2017 11:37

Salis se,,,demagogu.

Name

Па

05.11.2017 16:21

Хахаха. СДС издаје више саопштења о ( како кажу) Доду него Терза о ФСС и Партизану

ODGOVORITE
Name

Re Pa

06.11.2017 16:02

Zar ti nemaš svoje mišljenje već parafraziraš druge.

Name

Role

05.11.2017 16:22

Za SDS visegrad jedino SE radujete sto nemoze bit presednika al gradjana traze izmjenu zakona pa da moze a vi iz visegrada ste svakako stoka srecom u manjini her TU zive posteni ljudi pa vam je ostali da jedino mozete malo popusit miletu

ODGOVORITE
Name

RE

05.11.2017 16:55

Role je jedan od primjera SNSD-ove sekte iz Višegrada. Takvi su vam svi nepismeni, bezobrazni, nekulturni...

Name

Maks

05.11.2017 17:11

Vidi se koliko si nepismen,to je odlika najvećih Dodikovih ulizica.

Name

Xy

05.11.2017 20:58

Ovo je Pero Krstic eheheh , cisto da se zna njegov stil ;)

Name

Pazi

06.11.2017 11:34

Pazi role, a da li većina građana traži izmjenu zakona, ili samo SNSD-ovi glasači. Ne pika se baš svaka vaša.

Name

Mario

05.11.2017 16:23

Pa nismo vise ludi, Milorade mi bi hljeba, dosta nam je tvoje demagogije.

ODGOVORITE
Name

Re

06.11.2017 07:21

Dacu van jabuka.

Name

Slaven

05.11.2017 16:24

U Visegradu se SDS vraca na velika vrata. Ovi crveni sta nam rade, da smo pametni svi bi na ulicu.

ODGOVORITE
Name

Momir

06.11.2017 12:43

Pritisli su Slavene i stegli sa svih strana. Svoje pozapošljavali, udarili namete na sve strane samo zamislite jedan primjer: sedam maraka po svakom vodomjeru za vodu, proganjaju neistomišljenike, šalju im inspekcije, tužbe, uglavnom neosnovano, ali ko te pita. Prozivaju, nabjeđuju, urlaju. Narod se isprepadao i ućutao. Ali su toliko glupi da nemaju nikog da im kaže da popuste, kad narod najviše ćuti tad je najgori.

Name

Stevo

05.11.2017 16:29

Sve dobro receno,uvijek pred izbore izvuce pricu o nekom Referendumu da bi narodu zamazao oci

ODGOVORITE
Name

Ina

05.11.2017 16:32

Gromada podvio rep.

ODGOVORITE
Name

Vesna

05.11.2017 16:32

Dasak svjezeg vjetra na Balkanu od oktobra ce biti osvjezen u zatvoru.

ODGOVORITE
Name

Siti smo

05.11.2017 16:33

Sit je narod njegovih referenduma svaki put pred izbore.

ODGOVORITE
Name

Re

06.11.2017 07:22

Ja nisam sit. Hocu referendum o otcjepljenju RS od BiH.

Name

Re Re

06.11.2017 12:36

A ti ga provedi ako možeš.

Name

???

05.11.2017 16:33

Dokle će više Mile da laže narod???

ODGOVORITE
Name

Višegrad

05.11.2017 16:38

Dodik je običan manipulant,vodi retoriku onakvu kakvu je trebao voditi još prije dvadeset godina a iz tog vremena ga pamtimo po njegovim antisrpskim govorima i djelovanju,kada ga je Madlen Olbrajt nazivala svježim daškom vjetra na Balkanu. Bježi od tema vezanih za ekonomiju i kada god osjeti krizu poseže za nekakvim referendumom kog posle suspenduje.Već duži niz godina vodi se negativna selekcija,gdje na ključne pozicije dovodi nestručne i neobrazovane kadrove za rad lakše manipulacije i izvlačenja novca iz javnih preduzeća a mladi,obrazovani i perspektivni kadrovi odlaze sa ovih prostora.Glavni pokazatelj decenijski loše politike je sve manje stanovništva na ovim prostorima a to je najvidljivije po broju učenika u školama,tako je ove godine u Osnovnu školu u Višegradu upisano samo 46 đaka u prvi razred. U koliko bi ponovo na izborima vlast osvojio ovaj laktaški rabadžija ispuniće se proročanstvo Tarabića da će svi Srbi moći da stanu pod jednu krušku.To neće ni njemu odgovarati jer će biti nedostatak publike koja će ga slušati i toviti pečenim prasićima.

ODGOVORITE
Name

Mile

05.11.2017 16:41

Nema referenduma , a sada baca bombe o izmjeni Ustava.

ODGOVORITE
Name

PA PA MILE

05.11.2017 16:43

Ode Mile lažovčina na otpad pa u zatvor 2018.g.

ODGOVORITE
Name

Strah

05.11.2017 16:47

Strah je veliki od onih koji su ga i doveli na vlast, mora da ih sluša. Imao je 2 godine da sprovede odluku o referendumu, ali naravno nije to uradio jer nije ni namjeravao da štiti srpske interese. On je tu samo da galami i udara se u prsa kao najveći srbin do poslednje marke.

ODGOVORITE
Name

Ljubinka

05.11.2017 16:54

Dodiku je svakako kraj iduće godine u oktobru,jer nije to onaj isti čovjek.U Višegradu je učinio više nego katastrofalnu stvar,smjenio je Mila Lakića,čovjeka koji je dobro vodio preduzeće i koji je stručan a postavio onog klinca i neznalicu,koji nema nikakvo obrazovanje,iskustvo,kvalifikacije.Razlog postavljanja tog anonimusa nestručnog jeste srozavanje preduzeća HE na Drini i nkegova privatizacija i izvlačenje novca za predstojeće izbore.

ODGOVORITE
Name

Milanka

05.11.2017 21:23

Lakić je iskorišten, i odbačen. Šta mu je trebalo da gradi zgradu u Andrić Gradu, kad je imao odličnu lokaciju i mnogo jeftiniji projekat. I ovaj mali će biti brzo potrošen. Gdje Dodo i Kusta prođu tu trava više ne niče.

Name

Tasa

05.11.2017 17:00

Ljudi jeste li primjetili od kako se naš Duduk druži sa Čovićem stalno ide u raskoraku,šta li mu ovaj radi?

ODGOVORITE
Name

Švabo

05.11.2017 17:03

Uvijek me je interesovalo zašto naš predsjednik ne bira mlađe saradnice već uvijek izabere neke babe kojima samo fale metle pa da polete,kakav mu je to ukus?

ODGOVORITE
Name

referendum-anketa

05.11.2017 17:07

Sprovodio Dodik lažovčina jedan referendum,a objavio rezultate ankete hahaha

ODGOVORITE
Name

Zegelija

05.11.2017 17:07

Svi mi znamo ko je on sve samo najmanjeSrbin ali u pravom smislu dobar ,cestit,posen,.....on te osobine nemanjega je preuzeo novac i uicaj poltronao oko njega!!!!

ODGOVORITE
Name

Rile

05.11.2017 17:12

Dodik je najbolji zastupnik interesa Sarajevske politike. Dogovorio je koaliciju sa Bakirom Izetbegovićem za sledeće izbore. Provjereno, tačno 100%.

ODGOVORITE
Name

popara

05.11.2017 17:16

Zar vi Srbi niste bili uz Dodika,cijelo vrijeme,vi ste ga uzdigli....

ODGOVORITE
Name

Mila

05.11.2017 17:16

Koliko je puta prošla njegova šuplja priča sa odcjepljenjem Republike Srpske,e pa neće više.

ODGOVORITE
Name

Re

06.11.2017 07:27

Hoce. Mi, Srbi, najvise volimo slusati tu pricu. Ima i drugih, ali kad on pocne tu pricu, mi padamo u trans. Jedva cekam da opet krene.

Name

Baba11

06.11.2017 21:19

Ta prica je sustina a sve ostale su nebite

Name

Re Baba 11

07.11.2017 11:31

Suštinski ćemo jesti korijenje, i onako jedva preživljavamo. Do otcjepljenja pokojnici, a vladajući pokajnici.

Name

Grof

05.11.2017 17:17

To je jedan strani placenik koji je unistio sve u republici sto je valjalo i sto je radilo da bi on napunio svoje dzepove i njegova bagra,a to sve radi pod plastom laznog patriote i velikog Srbina,a narodu i omladini jadnoj sve gore i gore! Ovo oko referunduma ga je konacno razotkrilo da radi protiv Srbskog naroda i da mu ponestaje nacionalistikih izgovora i da mu se blizi kraj! Citam sta crvena sekta pise i da Dodo treba da mjenja ustav da bi se opet kandidovao?Pa jeste li vi normalni,ne postuje zakone ni skupstinu jos da ne postuje ustav?Pa neka onda preimenujemo naziv od Republika Srpska u Republika Mile dozivotni vladar nad nama!

ODGOVORITE
Name

Podanik

06.11.2017 11:40

Pa SNSD je postao pomahnitala rulja koja ne bira sredstva da što duže ostane na vlasti sa svojim vođom. Svašta će oni izmisliti samo da što duže ostanu. Poslije njih nam svako slijedi potop. Treba revitalozovati sve ono što su oni uništili, srušili i opljačkali.

Name

lazov

05.11.2017 17:17

Jednom lazov uvek lazov

ODGOVORITE
Name

Knez

05.11.2017 17:18

Dodik=zatvor i to dozivotni bez mogucnosti pomilovanja!

ODGOVORITE
Name

Miladin-Granje

05.11.2017 17:18

Ne daj se presedniče,ako bidne sreće vladaćemo ko Tito.Jope ćemo mi zajeno u nove pobjede.Ja sam car u Višegradu,oni nam zavide na našoj slozi i ljubavi.

ODGOVORITE
Name

Rosa

05.11.2017 18:29

Gospodine Miladine dugo ste vi palili i žarili po Višegradu. Bilo bi vam pametnije da se uopšte ne javljate kako ne bi pojedine žene ispričale javnosti kako ste se odnosili prema njima i kakve ste zahtjeve iznosili u vezi njih.

Name

Re Rosa

05.11.2017 19:22

Miladin je i sad na vlasti u Visegradu!

Name

Bjeljajci

05.11.2017 20:47

Hoces nalo sutra dosta si ti izvaro nas obecavajuci da cemo dobiti poso samo zavtebe da gkasamo lopuzo jedna

Name

Re Rosa

05.11.2017 21:26

E moja Roso on i sad žari i pali, ali na Dodinoj strani. Pa Mića je i kad je bio predsjednik SDS-a naginjao SNSD-ovkama.

Name

miodrag, tb

06.11.2017 05:37

Jope......

Name

ROMANIJA

06.11.2017 06:10

Miladine kad "bidnu" izbori hahahahaha...ti "jopet" hahahahaha...glasaj za svog mentalno oboljelog presednika, takvi pismeni glasači mu i trebaju....Miladine koliko je 2+2??? hahahahaha....

Name

Dosta

05.11.2017 17:19

Dosta je narodu njegovog ponižavanja. Negovo vrijeme je prošlo. Kraj za tebe Mile lažovčino.

ODGOVORITE
Name

Vlp

05.11.2017 17:51

Pitanje za sve Bajine fanove:Da li mandat treba da pripada stranci ili pojedincu?

ODGOVORITE
Name

Zoran

05.11.2017 18:01

Gromada u oktobru ode, narod ce mu suditi to je definitivno. Dosta nam je.

ODGOVORITE
Name

Šešeljevac Vg

05.11.2017 18:03

I mi smo uz vas i krećemo zajedno u rušenje ovog nenarodnog režima,dobro pamtimo kako je Dodik rekao za našeg lidera Borisu Tadiću kako je on istrijebio radikale u Republici Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

SDS

05.11.2017 18:31

Tako je zajedno krećemo kao nekad protiv crvenih sektaša. Nismo zaboravili tenkove Sfora i nasilno svrgavanje predsednika Poplašena od strane Dodika.

Name

Banjalucanin

05.11.2017 18:13

Sta nam bolesnik uradi.

ODGOVORITE
Name

referendum

05.11.2017 18:32

Slijedi novi ustavni referendum, idu izbori mora Dodik nečim zamajavati narod.

ODGOVORITE
Name

veteran

05.11.2017 18:43

A kada su svi presli u KPJ, sve je propalo....

ODGOVORITE
Name

Aaaa

05.11.2017 18:46

Bah, glupa vam je ovo fora: kad god vitez Koja smandrlja neki tekst, obavezno zaduži nekog klinca da puca komentare pod raznoraznim imenima. Mis'm, neka mu neko javi da je provaljeno ovo...

ODGOVORITE
Name

Slavica

05.11.2017 18:58

Ne mlati gluposti, svi dobro znaju kako je praćen Portal BN i ljudi se javljaju sa svih strana a tebe boli istina što ljudi iznose. Ti si sigurno neki uhljeb iz državnog preduzeća zadužen da prati ko šta piše i gdje.

Name

NEKI KLINAC

05.11.2017 19:19

fora je u tome da je Dodikovo "Srbovanje" provaljeno! gotovo kraaj...e da.. fina ti je mama, bas onako...gostoprimljiva ;)

Name

Realno

05.11.2017 19:23

"Aaaa", zavijaćeš tako i nakon izbora u oktobru.

Name

Re Aaaaa

05.11.2017 19:25

Znaci i crveni prate BN. Zar vam diktator nije zabranio? Ne poznajem tog covjeka, ali sam primjetio da na ovom portalu pomno pratis izjave SDS Visegrad.

Name

Aaaa

05.11.2017 19:56

Meh, psi, karavani, te munje... Da nabrajam koji su komentari stigli s istog računara..?

Name

@realno

05.11.2017 20:15

Jel' ko u prošlom oktobru? Od ovog narednog, bogme slaba vajda. Realno.

Name

Isti računar

05.11.2017 21:31

Vidi, vidi, tebi i računari dostupni. Džaba vam je sve dostupno, dolazi vam kraj... Kraj skorojevići... Kraj...

Name

UDBA

05.11.2017 21:49

Ajde ko fol tajni agente bas nam reci...po ovim debilnim izjavama podsjdcas me na Peru Krstica..aj reci odakle ja saljem komentar :P

Name

Aaaa

06.11.2017 09:56

Daj ne paranoišite, nisam rekao da vam mogu ući u računare (k'o biva jako ste interesantni pa bih tamo nešto pametno mogao naći) već da je prostim okom vidljivo da neko ko je za to zadužen šalje desetine komentara sa istog mjesta. To znamo i džentlmen na zadatku, ja i još poneko sa zrnom soli u glavi.

Name

Re Aaaa

06.11.2017 11:45

Kad nisi sposaban ući u računare, šta ona palamudiš osoljena svinjska glavo. Mora da ti se oko prvo osušilo u toj tvojoj glavuči.

Name

Aaaa

06.11.2017 14:16

Važi. U tvom svijetu ti si sad pobijedio, jel' tako!?

Name

RE

06.11.2017 14:58

Pa tvoj svijet soli glave, ne moj. Za tvoju informaciju u mom svijetu umjesto soli u glavi je mozak.

Name

Aaaa

06.11.2017 15:33

Molim, samo nastavi, tvoj je izbor da ispadaš glup u društvu.

Name

RE

06.11.2017 16:06

Na koje društvo misliš osoljena glavo?

Name

Мићун - Грање

05.11.2017 19:27

Грађанима Вишеграда биднем јопе поставио неколико питања, јесу ли црно бијела следећа запослења локалне власти, запослење одборника СНСД-а Јоване Боровчанин (Ђуревић) у јединицу локалне самоуправе Вишеград ( начелникова снајка); - запослење супруге одборника СНСД-а Дарка Андрића у М:ТЕL, који је по страначкој линији запослен у предузећу „ХЕ на Дрини“; - запослење супруге одборника СНСД-а Недељка Перишића у Завод за заштиту женске дјеце и омладине, именовање истог за в.д. директора „ХЕ на Дрини“, без икаквог радног искуства у привреди и положеног стручног испита, а касније и именовање на мјесто генералног директора „ХЕ на Дрини“; - запослење супруге одборника СНСД-а Младена Кнежевића у Катастар; - запослење супруге одборника СНСД-а Лаза Чаркића у средњу школу „Иво Андрић“, који је по страначкој линији запослен у ШГ „Панос“; - запослење супруге одборника СНСД-а Горана Ћећеза у предузеће „ХЕ на Дрини“, која је у 14h потписала уговор о раду, а већ у 17 h, истог дана, се породила у Фочи, па се да закључити да је мало фалило да се госпођа Ћећез породи приликом потписивања уговора, а одмах је на руке добила и 1 200 КМ, поводом рођења дјетета; -запослење Миљана Новаковића у Завод за заштиту женске дјеце и омладине (брат од ујака предсједника ОО СНСД Вишеград Пере Петровића); - запослење супруге одборника СП-а Жељка Шеврта у електродистрибуцију Вишеград, који је по страначкој линији запослен у предузећу „ХЕ на Дрини“; -запослење супруге члана ОО СНСД Вишеград Владимира Гладанца у Завод за заштиту женске дјеце и омладине, који је по страначкој линији запослен у предузећу „ХЕ на Дрини“; -запослење супруге директора Завода за заштиту женске дјеце и омладине и члана ИО ОО СНСД Вишеград Зорана Васиљевића на мјесто директора Радио Вишеграда; -запослење супруге начелника Одјељења за финансије у локалној самоуправи Његоша Танасковића у МУП РС (полицијска станица Вишеград); - именовање кћерке носиоца листе ДНС Мила Перића на мјесто замјеника директора хотела „Андрићев конак“ и запослење сина у аустријску фирму „Strabag“ (која још од 2012. године изводи радове на санацији провирања воде испод бране ХЕ Вишеград, а до сада је у ту рупу утрошено десетине милиона марака); -запослење одборника ДНС-а Иване Ђурић (Пјевчевић) на мјесто замјеника директора Дома културе Вишеград; -запослење кандидата за одборника СП Сање Видаковић у предузеће „ХЕ на Дрини“; -запослење кандидата за одборника СП Биљане Максимовић на мјесто извршног директора за економско-финансијске послове у предузећу „ХЕ на Дрини“...“ - Ко је власник 51 % ''Андрићграда'' а ко 49 % - Колико је фабрика црно бијеле технике могло бити изграђено и колико радних мјеста је могло бити отворено за средства од 40 милона која су уложена у град који је 51 % приватно власништво - Вријеме ће показати ко је на истини а ко на лажи , живи били па видјели.

ODGOVORITE
Name

re Micun

05.11.2017 20:24

E moj Micune, ne kontas ti...biracko tijelo se znacajno osipa buduci da omladina trazi posla po EU a ovi starancki uhljebi su u stvari i jedini (ali veoma brojni) glasaci za vladajucu koaliciju...SDS i ovi njegovi luzeri su davno potrosena prica i niko normalan vise za njih ne glasa a nama ce biti kako smo i zasluzili...

Name

khm

05.11.2017 20:40

Ma dobro to Mićune ali, ove "fabrike crno bijele tehnike", to neka nova grana industrije ili šta..? Ono, dojavimo Amerima i Kinezima detalje, pa se obogatimo.

Name

Petko

05.11.2017 20:43

Ja stavno prico da tebe Micune treba postaviti za presednika drzave posto imas muda da saspes u lice svakome ono sto mislis kosto si reko ovo saden,

Name

Marija

05.11.2017 20:07

Idu izbori, ide Mile sa pricom o Referendumu. Znamo sve, samo sto nismo vise glupi, propala prica.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

05.11.2017 20:08

Sve sto je napisano je tacno. Anketa Milorada vise ne prolazi.

ODGOVORITE
Name

Re

06.11.2017 05:08

Peticija.

Name

Sa strane

05.11.2017 20:54

Kad pročitam frazu "međunarodna zajednica" izgubim volju za daljim čitanjem. Ta fraza je toliko otrcana i primila se u svest isključivo glupih ljudi, da znam da onaj ko je piše je glup ili manipuliše glupanima.

ODGOVORITE
Name

Re sa strane

05.11.2017 21:40

Da, da samo ste vi pametni i ne možete da shavitite da svježi dašak na Balkanu gubi podršku svojih mentora koji su ga doveli na vlast ( ne koristim termin međunarodna zajednica da vama bude laše). Dokaz sankcije. A i da nema tog vama pametnom omraženog naziva, vaš omiljeni predsjednik se po Ustavu ne može više kandidovati. Slijedi konačno otkrivanja i totalna blamaža u najavama o promjeni ustava. Promjena ustava zbog jednog foteljaša, da nekažem jedne .uzice.

Name

Re

06.11.2017 07:03

Ne voli niko ni cuti, ni procitati medjunarodna zajednica, ali budimo realni, sve sto oni naredne Dodiku i protiv cega se oni pobune tako mora biti. Milorad Dodik svojim srbovanjem zamajava narod a svi dobro znamo kako je nekad govorio.

Name

Sa strane

06.11.2017 10:31

Definišimo pojam "međunarodna zajednica". Ako se to odnosi na sve narode i države, kako bi trebalo, onda oko čega to uopšte postoji konsenzus? "Međunarodna zajednica" ne ide bez Rusije, Kine, Indije, Brazila... A to je već pola planete. Ako se to odnosi na Ameriku i neke zemlje EU, onda to nije međunarodna zajednica već jedna interesna grupacija. Problem je što ljudi to prihvataju zdravo za gotovo i klanjaju se, kao nekad mantrama iz Kumrovca. Na to sam mislio. Naravno, ne smatram da je uticaj Amerike i trabanata joj nebitan, ali ne mora da bude presudan ako ima pameti.

Name

Re Sa strane

06.11.2017 11:54

Znamo mi odlično šta je "međunarodna zajednica", ali takođe znamo ko je porobio prostore bivše Jugoslavije i čije se baze nalaze na Balkanu i ko koliki uticaj ima na prostoru BiH. Bilo nama milo ili krivo riječ Kormakove se još uvije dobro pika. Njena predhodnica je Dodikov pigmalion, oblikovala ga je još davnih devedesetih godina.

Name

Neutralan

06.11.2017 07:06

Mislim da je narodu RS dosta svega, stanovnistvo odlazi, gradovi postaju sela, omladine nema. Neko je kriv za to, a svi znamo ko. Doslo je vrijeme da se nesto mijenja. Savez za promjene ima dobre sanse, a i politiku mnogo bolju nego prije, ociscen je od pojedinih ljudi koji nikako nisu smjeli biti na celu stranaka.

ODGOVORITE
Name

Goran

06.11.2017 07:08

SZP je ostro i odlucno krenuo, ako ovako nastave nazalost Dodiku je kraj. Glasac sam SNSD, ali sam i realan.

ODGOVORITE
Name

Aaaa

06.11.2017 12:05

Bra'o: Marije, Slavice, Zorani i ostala lijepa srpska imena razvaljuju od realnosti. Paralelna stvarnost živi od oktobra do oktobra, u dane poslije (svakih) izbora, po njih/njega surova istina ipak izađe na svjetlo dana. Što lijepa srpska imena ne sprečava da opet započnu novi krug. Samo jako!

Name

Au

06.11.2017 12:32

Što ste Aaaa samouvjereni. Ja to baš volim. Kad ste najsigurniji i najsamouvjereniji tad najlakše padate. Ovoga puta pad će biti bez pridizanja.

Name

Aaaa

06.11.2017 13:33

Baš ste potpuno nespremni na kritiku: ovdje se pogrešno misli da sam ja SNSD-ovac a stvar je u tome da ja ni jedne ni druge ne mogu da smislim. Ali daleko najjadniji su mi ovi što gube iz izbora u izbore (kako rekoh već: od oktobra do oktobra) međutim problem ne uspijevaju pronaći kod sebe (kod sebe ga nikad i ne traže) nego je uvijek neko drugi kriv. Tako, na primjer, kad se SDS osipa k'o zreo maslačak, onda nije do SDS-a već je kriva vlast, kad ne funkcioniše Savjet ministara onda je kriv onaj što nije u Savjetu ministara... Hoću reći, to je glupavo i lagodno bistrenje politike, tako svaka neuka baba može da je vodi. Ali - donekle. S druge strane, kad vam neko ukaže na to onda bjesnite, vrijeđate, psujete... Mislim, može, ne uzbuđuje to mene, čak pomalo i zasmijava, ali ako mislite da ste time više u pravu, onda se grdno varate. Ne vjerujete? Pa ne morate, bože zdravlja, doći će oktobar 2018.

Name

RE

06.11.2017 14:51

Doći će Oktobar 2018, ali bez Dodika na čelu Republike Srpske. Nema pravo na reizbor!... Jedino da se nešto nepredviđeno desi. Ako niste SNSD-ovac čemu onda prozivanje onih što komentarišu koji možda isto kao i Vi nisu članovi ni jedne partije, ali imaju pravo na svoje mišljenje. Pa šta i ako jesu. Na kraju krajeva sasvim je legitimno kritikovati vlast bez obzira na krajnji rezultat. Pravo na njihovo mišljenjene ne može ukinuti Vaš antagonizam izražen prema njima.

Name

Aaaa

06.11.2017 15:22

Znači ako se ja ne slažem sa većinom komentara ovdje, ako tvrdim da je bar dvadeset napisano sa istog mjesta a pod drugim imenom (a to samo slijepac ne vidi), ako kažem da se to uvijek dešava na isti način kad Kojić nekim tekstom pokuša biti maštovitiji od S. Vučurevića i Vukanovića (bezuspješno) onda ja, po vama, 'osporavam pravo na vaše mišljenje'. Zanimljivo. Šta, ideja je da dolazite ovdje da se međusobno mazite, tapšete po ramenima i maštarite o tome kako ste mnogo jaki a svaki pokušaj ukazivanja na očigledno tretirate kao neprijateljski čin? Izvin'te, ali to je prosto djetinjasto.

Name

Re

06.11.2017 16:20

Opa, pa Vi ste još i prozorljivi i vidite ko piše komentare. Da ne pretendujete na mjesto pokojne Vangelije? A čini mi se da gajite antagonizam i prema autoru ovoga teksta i da pomno pratite kakve tekstove piše. Zanimljivo je, a i kako je moguće da se pojedinac koji piše dvadeset komentara sa istog mjesta "međusobno mazi, tapše po ramenima" itd... Mi djetinjasti, a Vi protivrječni.

Name

Kralj

06.11.2017 08:43

Mile ce se kandidovati za Cara i bice izabran 100% Zato sds netreba da brine Srbi su za Mila !

ODGOVORITE
Name

Purdes

06.11.2017 10:42

Hoće ali za cara šatorskih pjevača a Zmaja od Šipova za premijera postaviti.

Name

Rijec

06.11.2017 12:02

Hoce li nas predsjednik ikada stati iza svojih rijeci i dijela ili ce se uvijek kriti iza nekoga? Sve mi se cini da je odgovor ovo drugo..

ODGOVORITE
Name

Jadranka

06.11.2017 12:16

Jadni li smo mi sa ovakvim predsjednikom.

ODGOVORITE
Name

Izvorni

06.11.2017 12:51

Padaj silo i nepravdo, Narod ti je sudit zvan. Bjež'te od nas noćne tmine, Svanuo je i naš dan. Pravo naše ugrabljeno, Amo natrag dajte nam! Ne date li, ne molimo, Uzet će ga narod sam.

ODGOVORITE
Name

Maja92

06.11.2017 12:57

SDS do konačne pobjede.

ODGOVORITE
Name

Blizanci 86

06.11.2017 13:01

SNSD-u je dosao kraj!!!!

ODGOVORITE
Name

Jokan

06.11.2017 13:02

SDS do pobjede, dosao je kraj SNSD-a!!!

ODGOVORITE
Name

Jovan

06.11.2017 17:04

Sramota me gdje zivim, samim se predsjednika, sramim se RS poslije danasnje Skupštine i predsjednika RS. Po prvi put u zivotu me sramota moje domovine. Milorade stidi se i ti bruko naroda!

ODGOVORITE
Name

Jadranka

06.11.2017 17:14

Milorad Dodik je upravo sebi potpisao kraj.

ODGOVORITE
Name

Nemanja

06.11.2017 21:55

Ova gromada jedino sto zna je da krade i laze. Nije narod vise lud.

ODGOVORITE
Name

Branko Prijedor

06.11.2017 21:56

Miloradu je kraj. Savez je na djelu. Podrska DNS

ODGOVORITE
Name

Anketar

06.11.2017 21:58

Sta sad on hoce, donio je odluku neka je sprovede. Neka pokaze hrabrost, a ne kao kukavica krije se iza naroda i opozicije.

ODGOVORITE
Name

Jelena

06.11.2017 21:59

Vrijeme anketa je proslo, vrijeme promjena dolazi.

ODGOVORITE
Name

Milan

06.11.2017 22:00

Ja ovog predsjednika ne razumijem, hoce li biti ta anketa ili ne. Odluku su donijeli sta cekaju. Narod jedva ceka jos jednu anketu, a jos vise ceka oktobar da skine ovog sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Marica Plakalovic

06.11.2017 22:01

Mi bismo hljeba, od anketa se ne zivi.

ODGOVORITE
Name

Mario

06.11.2017 22:02

Na ulicu i promjena vlasti prije oktobra.

ODGOVORITE
Name

Marijan

07.11.2017 00:24

Ljudi moji sta se naslusah danas i nogu Vam reci da je ovaj naslov u tekstu preblag on nije lazovcina nego OBERLAZOVCINA.

ODGOVORITE
Name

Cudo nevidjeno

07.11.2017 00:26

Majko moja sto je mnogo mnogo je ali i Stevandic nije daleko ...pravi naslednik sta bi od onog buntovnika neki kazu cirka 500 000 km.

ODGOVORITE
Name

Upravo govori

07.11.2017 00:28

Evo upravo prica ja patriote mila majko. STEVANDICU POZDRAVIO TE SKRBIC ....

ODGOVORITE
Name

dosta je bilo

07.11.2017 08:56

Dodik je najvece zlo koje je moglo da nam se desi vukota ga je doveo u cosak

ODGOVORITE
Name

re ine

07.11.2017 09:06

Ma ne ma on muda za to, on je obicna jajara.

ODGOVORITE
Name

boze sacuvaj

07.11.2017 09:45

Ma ljudi moji da li je ovo moguće... ja sta covjek rece juce i osta ziv nevjerovatno

ODGOVORITE
Name

r mooooj Milokrade

07.11.2017 09:46

Ljudi covjek je drogiran sto posto . ono normalan i pametan covjek ne moze razumjeti .. skace na svaki komentar a njegovi botovi ko mumije , kuku nama ko nam je predsjednik..kakva lazovcina on je nazalost debilcina

ODGOVORITE
Name

Dijagnoza

07.11.2017 10:33

Bolesno ambiciozan usljed nedostatka neophodnih vlastitih kapaciteta.

Name

Da, da

07.11.2017 11:36

Opsesivno kumpulsivni poremećaj...

Name

nesalomivi

07.11.2017 09:59

Boze mili cuda velikoga covjek sve zna i niko nije pametniji od njega nema sanse . samo on i niko drugi. pa da je Tito opet nebi sve znao.

ODGOVORITE
Name

Veliki baja

07.11.2017 10:46

Tesko nama sa nama, ja ko nas vodi mmoja majko. i sto je najgore opet ce ga ovi ludi Srbi glasati u oktobru,,,,katastrofa

ODGOVORITE
Name

sto popsto

07.11.2017 10:47

Lud sto posto. ovaj tekst je i preblag sta smo juče i nocas vidjeli...strasno

ODGOVORITE
Name

Maja

07.11.2017 11:38

Nije on lud on je bezobrazan hiljadu i jedan posto. Bezobrazan i nevaspitan.

Name

borac

07.11.2017 17:16

Nje kriv on kriv je glupavi narod pa neka ispasta.

ODGOVORITE
Name

Opa cupa

07.11.2017 18:19

Ja što se gromada sinoć izlaprda i napriča i nalaga majko mila. I što je najcrnje hoće nazor da natjera opoziciju da se solidariše s njim u podvijanju repa. Ovakvi ste onakvi, ali ipak bi mogli....E ne može gromado ljudska, sam si skuvao, sam i posrči. A tek Željkica "ekspert ekonomije" sve med i mlijeko, redovne penzije, redovne plate, ali zarobljene u prostoru i vremenu. Na nivou 2006. A troškovi života pušteni sa lanca za 1000% veći u odnosu na 2006.

ODGOVORITE
Name

Re septicka

08.11.2017 03:00

Ti to isplivo iz septicke jadnice.

ODGOVORITE
Name

ааа

08.11.2017 07:05

Има неко примитивнији од ЗМАЈА ИЗ ШИПОВА. Та особа глава ове наше РС. Значи тијело нам се распада!

ODGOVORITE
Name

bruka i sramota

08.11.2017 12:25

Pa sta doživismo mila majko... covjek lud potpuno on da vlada Republikom boze sačuvaqj...

ODGOVORITE
Name

tesko nama

08.11.2017 12:26

ja bruke ...

ODGOVORITE
Name

sviće zora

08.11.2017 12:27

Neka hvala bogu da smo i ovo vidjeli ne bi narod drugačije progledo kod očiju.

ODGOVORITE
Name

posljednji mohikanac

08.11.2017 12:28

Došla voda do plafona nema dalje. Dodo GOTOV SI.

ODGOVORITE
Name

sds Srbija

08.11.2017 12:29

Nemoze ti Vam niko vise pomoci ...kraj SDS dolazi to je neminivno.

ODGOVORITE
Name

razočarani

08.11.2017 12:30

Ja sam dosad stvarno imao drugačije mišljenje o Predsjednbiku Dodiku da li je moguzće da se čovjek može ovako prevariti

ODGOVORITE
Name

samo jako

08.11.2017 12:31

Samo jako jače Najjače m pobjeda je naša.

ODGOVORITE
Name

Naprijed

08.11.2017 12:44

Epilog Dodikove vladavine je poznat. Gospodine Govedarica samo strpljivo radi svoj posao. Upjeti ćeš. Naprijed!

ODGOVORITE