РЛ: Партизан се "уписао" и на Бањици!

После два тријумфа у гостима, шампион Србије остварио и прву победу код куће, против ПОШК-а.  Звезда одлична у Шибенику, Војводина славила у Задру, у Другој лиги.  Шабац прегазио Медвешчак!

Остали спортови 05.11.2017 | 10:30
РЛ: Партизан се "уписао" и на Бањици!
Након тријумфа на гостовањима, ватерполисти Партизана остварили су и прву победу пред својом публиком.

Изабраници Стефана Ћирића славили су у утакмици 4. кола регионалне лиге, савладавши ривала из Сплита у занимљивом дуелу:

ПАРТИЗАН - ПОШК 7:6 (3:0, 1:1, 1:3, 2:2)

Седморица играча црно-белих постигла су по гол: Филип Јанковић, Ђорђе Лазић, Петар Томић, Марко Јанковић, Александар Андрејевић, Марко Манојловић и Срђан Аксентијевић.

Као што и резултат показује, Партизан је боље "отворио" утакмицу и није се чинило да ће бити узбуђења. Ипак, гости из Хрватске примакли су се у једном тренутку и на гол заостатка, али је Манојловићев ударац 60 секунди пре краја дефинитивно потврдио тријумф Београђана.

Ћирићев тим је са три освојена бода стао уз Младост и Јадран Херцег Нови на деобу другог места табеле. Сва три тима освојила су у уводна четири кола по девет поена.

Звезда одлична у Шибенику, Војводина славила у Задру, у Другој лиги. Шабац прегазио Медвешчак.

Српски ватерполо клубови били су веома успешни у четвртом колу друге Јадранске лиге. Звезда и Војводина су славили на гостовањима у Хрватској.

Београдски црвено-бели су били убедљиви на гостовању Соларису у Шибенику - 12:5. Танкосић је дао четири гола за Звезду, а по два су постигли Танасковић и Стојановић.

Ватерполисти Војводине су као гости победили екипу Задра са 12:10. У победничком тиму доминирали су Ћук и Шулц са по четири постигнута гола.

Веома убедљив био је Шабац који је на свом терену победио Шабац са 19:7. Велкић је бриљирао са пет голова, а по четири поготка дали су Репановић и Мески.

Нишки Наис је ремизирао на гостовању которском Катару - 8:8. 

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар