RL: Partizan se "upisao" i na Banjici!

Posle dva trijumfa u gostima, šampion Srbije ostvario i prvu pobedu kod kuće, protiv POŠK-a.  Zvezda odlična u Šibeniku, Vojvodina slavila u Zadru, u Drugoj ligi.  Šabac pregazio Medveščak!

Ostali sportovi 05.11.2017 | 10:30
RL: Partizan se "upisao" i na Banjici!
Nakon trijumfa na gostovanjima, vaterpolisti Partizana ostvarili su i prvu pobedu pred svojom publikom.

Izabranici Stefana Ćirića slavili su u utakmici 4. kola regionalne lige, savladavši rivala iz Splita u zanimljivom duelu:

PARTIZAN - POŠK 7:6 (3:0, 1:1, 1:3, 2:2)

Sedmorica igrača crno-belih postigla su po gol: Filip Janković, Đorđe Lazić, Petar Tomić, Marko Janković, Aleksandar Andrejević, Marko Manojlović i Srđan Aksentijević.

Kao što i rezultat pokazuje, Partizan je bolje "otvorio" utakmicu i nije se činilo da će biti uzbuđenja. Ipak, gosti iz Hrvatske primakli su se u jednom trenutku i na gol zaostatka, ali je Manojlovićev udarac 60 sekundi pre kraja definitivno potvrdio trijumf Beograđana.

Ćirićev tim je sa tri osvojena boda stao uz Mladost i Jadran Herceg Novi na deobu drugog mesta tabele. Sva tri tima osvojila su u uvodna četiri kola po devet poena.

Zvezda odlična u Šibeniku, Vojvodina slavila u Zadru, u Drugoj ligi. Šabac pregazio Medveščak.

Srpski vaterpolo klubovi bili su veoma uspešni u četvrtom kolu druge Jadranske lige. Zvezda i Vojvodina su slavili na gostovanjima u Hrvatskoj.

Beogradski crveno-beli su bili ubedljivi na gostovanju Solarisu u Šibeniku - 12:5. Tankosić je dao četiri gola za Zvezdu, a po dva su postigli Tanasković i Stojanović.

Vaterpolisti Vojvodine su kao gosti pobedili ekipu Zadra sa 12:10. U pobedničkom timu dominirali su Ćuk i Šulc sa po četiri postignuta gola.

Veoma ubedljiv bio je Šabac koji je na svom terenu pobedio Šabac sa 19:7. Velkić je briljirao sa pet golova, a po četiri pogotka dali su Repanović i Meski.

Niški Nais je remizirao na gostovanju kotorskom Kataru - 8:8. 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar