Цвајта: Гројтер срља ка Трећој лиги! Дармштат опет све просуо!

У Берлину Унион савладао Санкт Паули у дербију.

Фудбал 05.11.2017 | 08:30
Цвајта: Гројтер срља ка Трећој лиги! Дармштат опет све просуо!
Шта се то дешава са Гројтер Фиртом? Клуб који је некада поносно наступао у Бундеслиги, сада незаустављиво срља ка Трећој лиги! 

Ни две победе у последња три кола нису помогли Детелинарима да пронађу пут до среће, пошто су на гостовању Регензбургу доживели нови, девети пораз у сезони (2:3).

Успевао је Гројтер два пута да стигне по гол заостатка, али је на крају велики поклон домаћину уручио управо играч Зелених - Ричард Мађар.

Џаба то што је постигао гол за прво изједначење на утакмици, када је на крају дозволио да управо његовом грешком Регензбург стигне до три велика бода.

Регензбург је повео преко Нахрајнера у 20. минуту, а тачно пред одлазак на одмор Адамјан је поништио Мађаров гол. Тек што се игра захуктала у другом делу Калиђури је успео да донесе ново поравнање резултата, али је онда Мађар све упропастио...

Ни после шест утакмица без победе и само три освојена бода у том периоду Дармштат поново није осетио сласт победе! Дармштат је био тако близу да однесе бодове из Брауншвајговог дома, али је у финишу све упрскао - 2:2.

Мада је домаћин први повео и после Сулуовог аутогола у 8. минуту, Дармштат је до краја првог и почетка другог дела изједначио и преокренуо резулат. Прво је Мехлем затресао мрежу, да би онда Камавуака довео госте у вођство. А онда је, у последњим секундама утакмице Шенфелд ставио тачку на утакмицу голом за велики бод.

У мечу где се највише очекивало - пао је само један гол. Унион и Санкт Паули су у Берлину били су на корак од тога да поделе плен, али је победу домаћем саставу донео Полтер у другом минуту надокнаде.

Унион је тако задржао корак са водећим двојцем Цвајте, Фортуном и Килом, који имају шест и три бода више, уз по утакмицу мање.

НЕМАЧКА 2 - 13. КОЛО

Петак
Кајзерслаутерн - Бохум 0:0

Сандхаузен - Дуизбург 0:1 (0:1)
/Стопелкамп 8/

Субота
Брауншвајг - Дармштат 2:2 (1:1)
/Сулу 8 аг, Шенфелд 90+2 - Мехлем 30, Камавуака 52/

Регензбург - Гројтер 3:2 (2:1)
/Нахрајнер 20, Адамјан 44, Мађар 68 аг - Мађар 32, Калиђури 47/

Унион Берлин - Санкт Паули 1:0 (0:0)
/Полтер 90+2/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар