Бане напустио жену и дјецу?

Много тога се променило када је стигло једно писмо у ком се тврди да је Бане напустио своју супругу и децу, наводно због менаџерке.

Србија 04.11.2017 | 15:15
Бане напустио жену и дјецу?
Бане Мојићевић је увек важио за финог и културног младића који свој приватни живот није истицао у први план. Пажљиво је градио каријеру, без скандала, а пре неколико година се оженио Милицом и добили су двоје деце, Радоша и Машу.

Овако је певач прокоментарисао спекулације да је напустио жену.

"Тресла се гора, родио се миш. Још сам са супругом, а наше фотографије не објављујем јер желим да сачувам приватност. То неко пласира лажне информације", рекао нам је Бане поприлично незаинтересован.

Комшије су радо говориле о овом брачном пару.

"Знам Банета, знам му и жену, али њу бих препознала само уз њега. Додуше, искрена да будем, поодавно их заједно нисам видела. Он је фин, културан, онако баш и превише фин, а знате да кажу да су такви најгори", осмехнула се госпођа, а овако је реаговала друга комшиница:

- Отишао је он.

- Мислите, пословно? На пут?

- Јок, отишао је летос од жене, тако кажу, а ми га нисмо видели. Њу исто, али кажу да је она ту остала са децом - поверенички је рекла госпођа.

(Курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ух

04.11.2017 17:03

Ма ко је овај пјевач,све неки умјетници,још је и елита-Ви новинсри сте баш чудан сој,пишете о наводним звијездама,трудноћама,разводима небитних људи,Дај мало оладите-шунд је нешто најгоре и престаните да трујете народ!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре УХ

04.11.2017 18:32

Види ти њега небитно ал опак цита и коментарисе. Ако ти је небитно цитај или не али не коментариси.

Name

ре Ух

05.11.2017 07:12

Бас тако како си написао..