Bane napustio ženu i djecu?

Mnogo toga se promenilo kada je stiglo jedno pismo u kom se tvrdi da je Bane napustio svoju suprugu i decu, navodno zbog menadžerke.

Srbija 04.11.2017 | 15:15
Bane napustio ženu i djecu?
Bane Mojićević je uvek važio za finog i kulturnog mladića koji svoj privatni život nije isticao u prvi plan. Pažljivo je gradio karijeru, bez skandala, a pre nekoliko godina se oženio Milicom i dobili su dvoje dece, Radoša i Mašu.

Ovako je pevač prokomentarisao spekulacije da je napustio ženu.

"Tresla se gora, rodio se miš. Još sam sa suprugom, a naše fotografije ne objavljujem jer želim da sačuvam privatnost. To neko plasira lažne informacije", rekao nam je Bane poprilično nezainteresovan.

Komšije su rado govorile o ovom bračnom paru.

"Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori", osmehnula se gospođa, a ovako je reagovala druga komšinica:

- Otišao je on.

- Mislite, poslovno? Na put?

- Jok, otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, ali kažu da je ona tu ostala sa decom - poverenički je rekla gospođa.

(Kurir.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Uh

04.11.2017 17:03

Ma ko je ovaj pjevač,sve neki umjetnici,još je i elita-Vi novinsri ste baš čudan soj,pišete o navodnim zvijezdama,trudnoćama,razvodima nebitnih ljudi,Daj malo oladite-šund je nešto najgore i prestanite da trujete narod!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Re UH

04.11.2017 18:32

Vidi ti njega nebitno al opak cita i komentarise. Ako ti je nebitno citaj ili ne ali ne komentarisi.

Name

re Uh

05.11.2017 07:12

Bas tako kako si napisao..