Пензионерима нудила секс

Тужилаштво у Бору води неколико поступака против девојке А. Ш. (27) због сумње да је, нудећи сексуалне услуге, ојадила неколико десетина пензионера из околних села

Србија 03.11.2017 | 23:39
Пензионерима нудила секс
Против девојке А.Ш. (27), из Бора, у Тужилаштву води се неколико поступака због сумње да је, нудећи сексуалне услуге, ојадила неколико десетина пензионера из околних села.

- А. Ш. се терети да је чекала пензионере испред банака на дан када су примали пензије – наводи извор из истраге.

- Прилазила је, углавом, старијим особама, за које би, на основу изгледа, процењивала да су из околних села и нудила их орално задовољи.

Пензионера, који би пристао, водила је у оближњи парк, где му је спуштала панталоне до испод чланака.

- Док је орално задовољавала пензионера, другом руком би му извлачила новчаник и чим би га се докопала, одмах је бежала – додаје наш саговорник.

- Неколико пензионера је покушало да потрчи за њом, али би се спотакли о сопствене панталоне и падали, што би А.Ш искористила и нестајала.

Међутим, према речима саговорника Новости, било је и случајева да су поједини пензионери, приликом пада, сломили нос, руку или вилицу.

- Сумњамо да је број пензионера које је А. Ш. на овакав начин ојадила већи, али да их већина, због проблема које би имали код куће, као и срамоте, није пријавила – каже саговорник.

У Основном тужилаштву је потврђено да се против А.Ш води неколико поступака због тога што је ојадила пензионере, али и да је неколико пута хватана у крађи бакра из круга РТБ "Бор".

(Информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пензинер

03.11.2017 23:04

Свака њој част да хоће доћи и код нас ја неби жалио јој дати њу нетребба казнити њој треба дати плату и функцију брнадицкину

ОДГОВОРИТЕ