Penzionerima nudila seks

Tužilaštvo u Boru vodi nekoliko postupaka protiv devojke A. Š. (27) zbog sumnje da je, nudeći seksualne usluge, ojadila nekoliko desetina penzionera iz okolnih sela

Srbija 03.11.2017 | 23:39
Penzionerima nudila seks
Protiv devojke A.Š. (27), iz Bora, u Tužilaštvu vodi se nekoliko postupaka zbog sumnje da je, nudeći seksualne usluge, ojadila nekoliko desetina penzionera iz okolnih sela.

- A. Š. se tereti da je čekala penzionere ispred banaka na dan kada su primali penzije – navodi izvor iz istrage.

- Prilazila je, uglavom, starijim osobama, za koje bi, na osnovu izgleda, procenjivala da su iz okolnih sela i nudila ih oralno zadovolji.

Penzionera, koji bi pristao, vodila je u obližnji park, gde mu je spuštala pantalone do ispod članaka.

- Dok je oralno zadovoljavala penzionera, drugom rukom bi mu izvlačila novčanik i čim bi ga se dokopala, odmah je bežala – dodaje naš sagovornik.

- Nekoliko penzionera je pokušalo da potrči za njom, ali bi se spotakli o sopstvene pantalone i padali, što bi A.Š iskoristila i nestajala.

Međutim, prema rečima sagovornika Novosti, bilo je i slučajeva da su pojedini penzioneri, prilikom pada, slomili nos, ruku ili vilicu.

- Sumnjamo da je broj penzionera koje je A. Š. na ovakav način ojadila veći, ali da ih većina, zbog problema koje bi imali kod kuće, kao i sramote, nije prijavila – kaže sagovornik.

U Osnovnom tužilaštvu je potvrđeno da se protiv A.Š vodi nekoliko postupaka zbog toga što je ojadila penzionere, ali i da je nekoliko puta hvatana u krađi bakra iz kruga RTB "Bor".

(Informer)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Penziner

04.11.2017 00:04

Svaka njoj čast da hoće doći i kod nas ja nebi žalio joj dati nju netrebba kazniti njoj treba dati platu i funkciju brnadickinu

ODGOVORITE