Агаси: Видећемо нешто посебно од Новака!

"Не желим да му стварам притисак, али верујем да га ништа више до освајања Аустралијан опена неће задовољити"!

Тенис 07.11.2017 | 19:30
Агаси: Видећемо нешто посебно од Новака!
Новак Ђоковић се опоравља, а дотле Филип Крајиновић чуве тениски образ Србије. И док се Ноле "одмара", одмара се и његов тренер Андре Агаси који се коначно појавио пред медијима и рекао коју реч о свом штићенику. Наравно, оно што највише интересује љубитеље белог спорта је шта очекује од Србина у повратничкој 2018. години.

"Како се може игнорисати лепота онога што ове сезоне раде Надал и Федерер? Тек тако некога отписати је велика грешка", сматра Агаси, "Када имате такав огроман таленат као што је Новаков, који може да "затвори" терен како само он то ради, да игра напад како само он то ради... Сматрам да ћете видети  нешто посебно од њега."

Рафа и Федекс су "почистили" 2017. након што су паузирали краје претходне године. Многи верују да Ђоковић, али и Мари који такође паузира, неће бити на нивоу Шпанца и Швајцарца. Барем у почетку.

"Не желим да стварам притисак Новаку, али ништа више од освајања Аустралијан опена неће га задовољити. Тако, да, мислим да може по седми пут да слави у Мелбурну. Да. Сваки пшут када стане на терен ја мислим да ће победити и очекујем да то и уради. Такође, преузимам пуну одговорност ако му не буде ишло како треба. Али и очекујем да ће бити још биољи него што је био.", закључио је Агаси.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар