Agasi: Videćemo nešto posebno od Novaka!

"Ne želim da mu stvaram pritisak, ali verujem da ga ništa više do osvajanja Australijan opena neće zadovoljiti"!

Tenis 07.11.2017 | 19:30
Agasi: Videćemo nešto posebno od Novaka!
Novak Đoković se oporavlja, a dotle Filip Krajinović čuve teniski obraz Srbije. I dok se Nole "odmara", odmara se i njegov trener Andre Agasi koji se konačno pojavio pred medijima i rekao koju reč o svom štićeniku. Naravno, ono što najviše interesuje ljubitelje belog sporta je šta očekuje od Srbina u povratničkoj 2018. godini.

"Kako se može ignorisati lepota onoga što ove sezone rade Nadal i Federer? Tek tako nekoga otpisati je velika greška", smatra Agasi, "Kada imate takav ogroman talenat kao što je Novakov, koji može da "zatvori" teren kako samo on to radi, da igra napad kako samo on to radi... Smatram da ćete videti  nešto posebno od njega."

Rafa i Fedeks su "počistili" 2017. nakon što su pauzirali kraje prethodne godine. Mnogi veruju da Đoković, ali i Mari koji takođe pauzira, neće biti na nivou Španca i Švajcarca. Barem u početku.

"Ne želim da stvaram pritisak Novaku, ali ništa više od osvajanja Australijan opena neće ga zadovoljiti. Tako, da, mislim da može po sedmi put da slavi u Melburnu. Da. Svaki pšut kada stane na teren ja mislim da će pobediti i očekujem da to i uradi. Takođe, preuzimam punu odgovornost ako mu ne bude išlo kako treba. Ali i očekujem da će biti još biolji nego što je bio.", zaključio je Agasi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar