Звезда послала понуду за Португалца - 500.000 евра!

Рекорд јавља да је бивши репрезентативац који ове сезоне блиста у дресу Олимпије велика жеља црвено-белих.

Фудбал 05.11.2017 | 22:30
Звезда послала понуду за Португалца - 500.000 евра!
Навијачи Црвене звезде још се нису "истрезнили" од еуфорије због синоћњег ремија на Емиратима против Арсенала, а португалски и словеначки медији већ их бацају у нову! Упоредо са одличним резултатима које прави ове сезоне, српски вицепрвак већ размишља и о наредној сезони, скапајући коцкице у мозаик још јачег тима. 

Како јавља Рекорд, а преносе Словенци, црвено-бели су заинтересовани за понајбољег фудбалера љубљанске Олимпије Рикарда Алвеса, некадашњег репрезентативца Португалије. Ради се о 24-годишњем момку који је играо за за У20 селекцију и који се најбоље сналази на позицији централног везног.  

Његов учинак ове сезоне привукао је пажњу и много богатијих клубова, па исти извор наводи да су око на њега бацили Малага, Депортиво Ла Коруња, Удинезе и Фјорентина, но наводно само су Београђани направили конкретније кораке. Алвесу актуелни уговор истиче на лето, што значи да ће од јуна моћи да бира нову средину. Звезда га међутим, наводи Рекорд, жели већ у јануару и послала је понуду тешку 500.000 евра. 

С обзиром да се ради о повећој количини новца за наше услове, поготово за играча који је на крају уговора, очигледно да су на Маракани проценили како се ради о топ појачању које треба довести по сваку цену. 

Рикардо Алвес одиграо је 14 утакмица у словеначкој Првој лиги, постигао је шест голова и још пет пута асистирао саиграчима. Пре Олимпије играо је за румунски Рапид, Белененсес, Портимоненсе... Прошао је Портову фудбалску академију.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар