Zvezda poslala ponudu za Portugalca - 500.000 evra!

Rekord javlja da je bivši reprezentativac koji ove sezone blista u dresu Olimpije velika želja crveno-belih.

Fudbal 05.11.2017 | 22:30
Zvezda poslala ponudu za Portugalca - 500.000 evra!
Navijači Crvene zvezde još se nisu "istreznili" od euforije zbog sinoćnjeg remija na Emiratima protiv Arsenala, a portugalski i slovenački mediji već ih bacaju u novu! Uporedo sa odličnim rezultatima koje pravi ove sezone, srpski viceprvak već razmišlja i o narednoj sezoni, skapajući kockice u mozaik još jačeg tima. 

Kako javlja Rekord, a prenose Slovenci, crveno-beli su zainteresovani za ponajboljeg fudbalera ljubljanske Olimpije Rikarda Alvesa, nekadašnjeg reprezentativca Portugalije. Radi se o 24-godišnjem momku koji je igrao za za U20 selekciju i koji se najbolje snalazi na poziciji centralnog veznog.  

Njegov učinak ove sezone privukao je pažnju i mnogo bogatijih klubova, pa isti izvor navodi da su oko na njega bacili Malaga, Deportivo La Korunja, Udineze i Fjorentina, no navodno samo su Beograđani napravili konkretnije korake. Alvesu aktuelni ugovor ističe na leto, što znači da će od juna moći da bira novu sredinu. Zvezda ga međutim, navodi Rekord, želi već u januaru i poslala je ponudu tešku 500.000 evra. 

S obzirom da se radi o povećoj količini novca za naše uslove, pogotovo za igrača koji je na kraju ugovora, očigledno da su na Marakani procenili kako se radi o top pojačanju koje treba dovesti po svaku cenu. 

Rikardo Alves odigrao je 14 utakmica u slovenačkoj Prvoj ligi, postigao je šest golova i još pet puta asistirao saigračima. Pre Olimpije igrao je za rumunski Rapid, Belenenses, Portimonense... Prošao je Portovu fudbalsku akademiju.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar