Црвено-бијели "избоксовали" останак у Лондону!

За разлику од уобичајене праксе, фудбалери Црвене звезде после гостовања на Острву нису право са стадиона отишли на аеродром.

Фудбал 03.11.2017 | 12:00
Црвено-бијели "избоксовали" останак у Лондону!
Велики бод освојила је Црвена звезда против Арсенала у Лондону (0:0), а за одличну партију екипа је награђена додатним ноћењем у енглеској престоници.

За разлику од уобичајене праксе, фудбалери се после утакмице на "Емирејтсу" нису упутили право на аеродром, већ назад у хотел.

Разлог - да би се одморили после напорне утакмице, а пред тешко гостовање у недељу у Нишу.

Трочасовни лет и долазак у Београд у зору сигурно не би пријао играчима, па је одлучено да екипа у четвртак преноћи у Лондону, а затим у петак ујутру, одмах по слетању на аеродром Никола Тесла, продужи на тренинг.

"Имали смо састанак са Управом и 'избоксовали' да преспавамо у Лондону, па ћемо право по доласку у Београд ићи на тренинг опоравка и онда у Ниш. Верујем да ћемо бити спремни за тешко гостовање које нас чека", рекао је новинарима после утакмице Филип Стојковић.

Десни бек црвено-белих био је један од играча који су одрадили велики посао у одбрани и помогли Милану Борјану да остане несавладан.

"И очекивали смо да ће већи терет у овој утакмици пасти на одбрану, али и напад и везни ред су се борили и много нам помогли да одиграмо без примљеног гола".

Звезда је два кола пре краја групне фазе Лиге Европе усамљена на месту Групе Х са пет бодова, дупло мање од Арсенала, али једним више од БАТЕ Борисова, а два од Келна.

У наредном колу екипа Владана Милојевића гостује у Белорусији, 23. новембра, а затим 7. децембра дочекује Келн.

"Сада је све на нама. Ако будемо као до сада, можемо у наредни круг... Одиграли смо одличну утакмицу, били смо можда и бољи противник и жао ми је што нисмо победили", констатовао је Стојковић.

Сјајну партију, једну од најбољих од када је члан Црвене звезде, пружио је Дамијан Ле Талек.

"Могли смо и више. Имали смо много шанси и заслужили смо да победимо. Бод против Арсенала у гостима је исто одличан и много ће нам значити. Сада нам је битно да победимо у Белорусији", изјавио је француски штопер.

Атрактивном интервенцијом у финишу утакмице успео је да спречи погодак за Арсенал.

"Брзо се одвијала акција и предосетио сам где би лопта могла да иде, имао сам среће да успешно реагујем", скроман је Ле Талек.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар