Crveno-bijeli "izboksovali" ostanak u Londonu!

Za razliku od uobičajene prakse, fudbaleri Crvene zvezde posle gostovanja na Ostrvu nisu pravo sa stadiona otišli na aerodrom.

Fudbal 03.11.2017 | 12:00
Crveno-bijeli "izboksovali" ostanak u Londonu!
Veliki bod osvojila je Crvena zvezda protiv Arsenala u Londonu (0:0), a za odličnu partiju ekipa je nagrađena dodatnim noćenjem u engleskoj prestonici.

Za razliku od uobičajene prakse, fudbaleri se posle utakmice na "Emirejtsu" nisu uputili pravo na aerodrom, već nazad u hotel.

Razlog - da bi se odmorili posle naporne utakmice, a pred teško gostovanje u nedelju u Nišu.

Tročasovni let i dolazak u Beograd u zoru sigurno ne bi prijao igračima, pa je odlučeno da ekipa u četvrtak prenoći u Londonu, a zatim u petak ujutru, odmah po sletanju na aerodrom Nikola Tesla, produži na trening.

"Imali smo sastanak sa Upravom i 'izboksovali' da prespavamo u Londonu, pa ćemo pravo po dolasku u Beograd ići na trening oporavka i onda u Niš. Verujem da ćemo biti spremni za teško gostovanje koje nas čeka", rekao je novinarima posle utakmice Filip Stojković.

Desni bek crveno-belih bio je jedan od igrača koji su odradili veliki posao u odbrani i pomogli Milanu Borjanu da ostane nesavladan.

"I očekivali smo da će veći teret u ovoj utakmici pasti na odbranu, ali i napad i vezni red su se borili i mnogo nam pomogli da odigramo bez primljenog gola".

Zvezda je dva kola pre kraja grupne faze Lige Evrope usamljena na mestu Grupe H sa pet bodova, duplo manje od Arsenala, ali jednim više od BATE Borisova, a dva od Kelna.

U narednom kolu ekipa Vladana Milojevića gostuje u Belorusiji, 23. novembra, a zatim 7. decembra dočekuje Keln.

"Sada je sve na nama. Ako budemo kao do sada, možemo u naredni krug... Odigrali smo odličnu utakmicu, bili smo možda i bolji protivnik i žao mi je što nismo pobedili", konstatovao je Stojković.

Sjajnu partiju, jednu od najboljih od kada je član Crvene zvezde, pružio je Damijan Le Talek.

"Mogli smo i više. Imali smo mnogo šansi i zaslužili smo da pobedimo. Bod protiv Arsenala u gostima je isto odličan i mnogo će nam značiti. Sada nam je bitno da pobedimo u Belorusiji", izjavio je francuski štoper.

Atraktivnom intervencijom u finišu utakmice uspeo je da spreči pogodak za Arsenal.

"Brzo se odvijala akcija i predosetio sam gde bi lopta mogla da ide, imao sam sreće da uspešno reagujem", skroman je Le Talek.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar