Видео: Патрис Евра - луђи од Кантоне!

Ногом у навијаче и то своје?! Француски бек тако је зарадио црвени каротн још и пре но што је почела Олимпикова утакмица са Гимараешом.  Патрис Евра нокаутирао навијача! Пред почетак меча у Гимараешу, сукоб навијача и играча Марсеја, који је завршен црвеним картоном за Патриса Евру.

Фудбал 03.11.2017 | 11:45
Видео: Патрис Евра - луђи од Кантоне!
Фудбалери и навијачи Марсеја сукобили су се пред почетак меча четвртог кола Лиге Европе на гостовању против Виторије Гимараеш!

Током загријавања, француски навијачи утрчали су на терен, а фудбалер Марсеја Патрис Евра ногом је ударио у главу једног од присталица свог тима, због чега му је судија показао црвени картон и прије него што је дуел у Португалу почео.

У Манчестеру су га обожавали, али Патрис Евра и Марсељ никако “да кликну“. А после вечерашњег инцидента на гостовању Виторије Гимараеш тешко да ће се њихови односи поправити. Искусни француски бек је наиме себи дозволио да, у стилу још једног легендарног француског фудбалера Ерика Кантоне, карате ударцем  улети у трибину. Прецизнији да будемо, улетео је у простор иза рекламних паноа код голова, али то нимало не мења ситуацију јер Евра јесте улетео директно у навијаче.

Али ако је Кантона таргетирао навијача Кристал Паласа Метјуа Симонса, Евра је поступио још луђе и залетео се на - своје навијаче.

Закувало се још пре почетка, вређали су га навијачи на загревању, цео Олимпиков тим је ушао у расправу, али Евра није могао да се контролише. Ногом у главу! Невероватно. Наравно, судија га је одмах искључио, а не сумњамо да ће ова прича имати и свој наставак кад се камере угаси.

За Евру можда и најпаметније: одмах иди из Марсеља.



Извор: мондо.ба/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар